Naomi Osaka, ținută nonconformistă pe terenul de tenis, la US Open 2024. Nimeni nu a mai apărut așa la un turneu de Grand Slam

.

Naomi Osaka a uimit persoanele prezente la US Open 2024 datorită ținutei ei nonconformiste, aleasă pentru meciul din primul tur. Jucătoarea de tenis din Japonia a fost comparată, pe rețelele de socializare, cu Clopoțica.

Naomi Osaka, comparată cu Clopoțica după primul meci de la US Open

Naomi Osaka (26 ani), de patru ori câștigătoare de Grand Slam și locul 88 WTA, s-a prezentat la meciul de marți împotriva jucătoarei Jelena Ostapenko, din Austria, într-un top și o fustă verde deschis cu volane, ce au fost legate între ele cu o fundă albă mare.

Jucătoarea de tenis își marchează revenirea la US Open cu două ținute personalizate: una pentru jocul de zi și una pentru meciurile de noapte, ambele menite să onoreze moștenirea ei japoneză.

La încălziri, Osaka a purtat o jachetă albă cu o fundă mare verde și o fustă de balet albă, dar a renunțat la ele când a jucat împotriva austriecei, pe care a și învins-o cu scorul de 6-3, 6-2.

Osaka avea, de asemenea, fundițe verzi mici legate de partea din spate a pantofilor ei sport, în culorile alb-verde.

Sportiva este prima care îndrăznește să apară pe terenul de tenis îmbrăcată astfel, jucătoarele alegând, de obicei, ținute simple, formate din bustieră și fustă-pantaloni, care le permite să se miște ușor.

Citește și: Lora și-a decorat curtea cu piscină în stil balinez. „Am înțeles importanța unui spațiu exterior frumos și confortabil” / Galerie foto

Citește și: Andreea Esca, apariție rară în costum de baie. „Cam așa!” La 52 de ani, jurnalista și-a etalat silueta pe plajă

Jucătoarea de tenis, apreciată pentru stilul ei

Stilul lui Naomi Osaka a fost intens apreciat de fanii acestui sport, comentând alegerea ei pe rețelele de socializare.

„Iubesc atenția la detalii și stilul”, a scris cineva.

„Kitul de zi a lui Naomi Osaka la US Open. Ok Clopoțico”, a precizat un alt internaut.

„Atât de drăguță”, a comentat o persoană, în timp ce altcineva a notat: „Adidașii sunt fabuloși”.

Citește și: Cum arată casa lui Ion Ţiriac şi ce avere are afaceristul. Locuinţa este mare cât 10 terenuri de tenis, iar patul este tapiţat cu piele de elefant

Citește și: De ce merge, de fapt, Andreea Bălan cu Victor Cornea în turneele de tenis: „Prezența mea îl ajută foarte mult”

Naomi Osaka a dezvăluit, înaintea meciului, de unde s-a inspirat pentru aceste ținute spectaculoase, într-un interviu acordat New York Times.

„Inspirația pentru mine a fost cu siguranță japoneză, precum Harajuku. Îmi amintesc de primele dăți când am fost în Japonia, am văzut atât de multe volane și atât de multe fundițe”, a spus ea publicației.

Osaka nu consideră ținutele ei de competiție „riscante”, precizând că sunt asemănătoare cu un „super-costum” care îi dă încredere și poate fi chiar puțin intimidantă pentru adversarele ei. În ceea ce privește alegerile de culoare, ea asociază verdele cu „pacea și seninătatea”.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată ținuta nonconformistă aleasă de Naomi Osaka pentru US Open 2024

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton