Nadia Comăneci împlinește 62 de ani. Imagini din ziua nunții cu Bart Conner. A purtat o rochie superbă de 150.000 de dolari

.

Nadia Comăneci a fost o gimnastă de 10 și are o viață la fel. Marea sportivă locuiește în America, unde se plimbă printre celebrități, și este cunoscută peste tot în lume.

Nadia Comăneci împlinește, pe 12 noiembrie, 62 de ani. Zeița de la Monntreal este căsătorită cu Bart Conner de 27 ani și împreună au un fiu, Dylan Paul, care a venit pe lume pe 3 iunie 2006. Cei doi dețin o școală de gimnastică în Oklahoma.

Nadia Comăneci împlinește 62 de ani. Cum l-a cunoscut pe soțul ei, Bart Conner

Nadia Comăneci i-a cunoscut soțul, pe Bart Conner, care activa în echipa masculină de gimnastică a SUA la un concurs, la New Work. Ea avea 14 ani, iar el 17, dar povestea lor avea să se scrie mult mai târziu, după ce Nadia Comăneci avea să părăsească România pentru o viață în țara tuturor posibilităților. Au păstrat legătura peste ani, iar după ce marea sportivă a ajuns în SUA și a trecut prin câteva momente grele, pentru că cel care o ajutase să fugă din ţară, Constantin Panait, nu era bărbatul ideal, Bart Conner i-a propus să îl ajute cu școala de gimnastică pe care el o deținea.

Citeşte și: Nadia Comăneci și Ilie Năstase, după ce Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj: „E prea drastic”

Citeşte și: Nico și soțul ei și-au reînnoit jurămintele după 25 de ani de mariaj. Imagini emoționante de la eveniment

Nadia Comăneci și Bart Conner au avut o nuntă inedită

Nunta lor a avut loc pe 27 aprilie 1996 și a fost una spectaculoasă. I-au avut nași pe Adrian și Dana Năstase, iar la eveniment s-au înghesuit numeroase VIP-uri.

„Am locuit cu toţii timp de o săptămână la Hotel Lido, rebotezat Hotel Nadia, deoarece îl ocupaserăm în întregime. Cununia în sine a fost ieşită din comun. O veche tradiţie populară spune că mirele sau mireasa se pot călca pe picior şi cine va călca va decide în casă. Eu l-am tot călcat pe picior şi, când am făcut-o pentru prima data, m-a întrebat ce se întâmplase. E prea târziu, i-am şoptit în glumă, de acum o să am ultimul cuvânt”, povestea Nadia Comăneci în cartea ei, “Scrisori către o tânără gimnastă”.

Nadia Comăneci a avut o rochie pe care erau cusute 10.000 de perle

Marea sportivă a apelat pentru rochia de mireasă la o creatoare apreciată din țara Ţara Soarelui Răsare Yumi Katsura.

„A fost o rochie superbă, pe care se aflau cusute manual 10.000 de perle. La vremea respectivă, a costat 150.000 $! Pentru mine însă, dincolo de valoarea financiară foarte mare, are o valoare sentimentală deosebită. Am fost foarte încântată să o revăd pe doamna Katsura, care, pe lângă faptul că este o creatoare de modă cunoscută, e şi o persoană deosebită”, a precizat Nadia, pentru Libertatea, în urmă cu ceva timp.

Citeşte și: Alain Delon și Romy Schneider, o iubire mistuitoare. Actorul nu se desparte nici astăzi de poza actriței

Citeşte și: Fiul lui Harrison Ford și soția lui, Emily, divorțează după 14 ani de mariaj. Motivul despărțirii

Nadia Comăneci, prietenă cu Arnold Schwarzenegger și admirată de Nicole Kidman

Nadia Comăneci a legat prietenii și cu actori celebri. Cu Arnold Schwarzenegger împarte aceeași sală de fitness, așa că în timp au devenit amici, vorbesc și se pozează deseori împreună, iar Nicole Kidman a recunoscut că a admirat-o întotdeauna.

„Fiicele mele fac gimnastică, aşa că sunt emoţionată să vorbesc cu tine. Sunt o mare fană a ta”, i-a spus actriţa australiană. „Îmi plac sporturile, dar în mod special gimnastica şi acum, privindu-mi copiii învăţând să facă asta, realizez că eu n-aş fi putut s-o fac niciodată”, i-a spus Nicole Kidman, conform People.

Nadia Comăneci arată splendid și la 62 de ani

Nadia Comăneci se menține și la 62 de ani într-o formă fizică de invidiat. Zeița recunoaște că secretul ei e că face sport în fiecare zi.

„Fac mișcare cel puțin 30-40 de minute în fiecare zi. Când sunt acasă, merg în sala de gimnastică, iar atunci când sunt plecată, mă asigur din timp că hotelul are o sală de fitness. Și dacă se întâmplă să nu am o sală în apropiere, improvizez și mă antrenez în cameră folosind obiectele aflate la îndemână. Nu există însă zi fără mișcare fizică”, a spus ea, conform Gazetei Sporturilor.

Foto: Libertatea, GSP, Facebook, Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton