Nadia Comăneci este în doliu. Tatăl lui Bart Conner a murit: „Un bărbat minunat și iubitor”

.

Nadia Comăneci este în doliu după ce scorul ei, Harold Conner, a încetat din viață la vârsta de 93 de ani. Fosta mare gimnastă a fost cea care a dat trista veste, prin intermediul unui mesaj trist transmis pe rețelele de socializare.

Nadia Comăneci este în doliu

Nadia Comăneci a anunțat că tatăl soțului ei, Bart Conner, a murit la vârsta de 93 de ani. Fosta gimnastă a transmis un mesaj pe pagina sa de Instagram, unde a anunțat trecerea în neființă a lui Harold Conner.

Odihnește-te în pace, Harold Conner! Ai fost un bărbat minunat și iubitor. Te iubim!”, a scris Nadia în mediul online, unde a distribuit și o imagine cu socrul ei.

Internauții i-au transmis sute de mesaje de condoleanțe arătându-i că sunt alături de ea și familia ei în aceste momente dificile.

„Condoleanțele noastre pentru tine și familia ta”, „Ne rugăm pentru voi”, „Îmi pare rău de pierderea suferită. Odihnească-se în pace!”, „Drum lin”, „Condoleanțe Nadia și Bart”, sunt doar câteva din mesajele primite de fosta mare gimnastă.

Citește și: Nadia Comăneci îi dă Sabrinei Voinea medalia ei de bronz de la Montreal: „Mă bucur pentru toate cele trei gimnaste”

Citește și: Acasă la Nadia Comăneci. Imagini spectaculoase din locuința „Zeiței de la Montreal”, din SUA

Cine a fost Harold Conner

Harold Conner s-a născut în Webb City, Missouri și a urmat cursurile colegiului Joplin Junior College și ale Universității din Kansas. În anul 1991 a terminat masterul la Universitatea din Oklahoma.

A lucrat în domeniul ingineriei structurale la American Avion din California, iar apoi la Portland Cement Association din Chicago, unde a petrecut 22 de ani. Specializat în beton structural și impactul structural al dezastrelor, expertiza sa a fost solicitată la nivel mondial, inclusiv la Ground Zero după atacurile din 11 septembrie 2001.

Citește și: Vedetele cu păr cărunt care au demonstrat că eleganța și feminitatea nu au vârstă. Salma Hayek: „Să vină înțelepciunea” / Galerie foto

Citește și: Iulia Albu și fiica ei, Mikaela, apariție surpriză la Summer Well. Cum s-au îmbrăcat vedetele la festival

În anul 1980, Harold Conner a devenit profesor la Universitatea din Oklahoma unde a predat Știința Construcțiilor, devenind, trei ani mai târiu, director al acelei catedre.

Socrul Nadiei Comăneci a fost un susținător puternic al implicării industriei în educația în domeniul construcțiilor și a înființat o bursă pentru cel mai performant stagiar de la CNS în 1999.

Harold Conner a avut trei băieți, Bruce, Bart și Michael,  Bart fiind cel care s-a însurat cu Nadia în anul 1996. Fosta sportivă și socrul ei au avut întotdeauna o relație apropiată, aceasta distribuit în mediul online imagini de la cea de-a 90-a aniversare a lui Harold.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Nadia Comăneci și familia ei

Sursă foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton