Mutări surpriză în televiziune! Două vedete revin la Antenă: „Este momentul dezvăluirilor”

.

Geanina Ilieș revine în televiziune după aproape trei ani de pauză. Frumoasa brunetă va prezenta știrile la Antena Stars. Geanina Ilieș nu este, însă, singura care se reîntoarce pe sticlă, pentru că și Nadina Câmpean face o mișcare spectaculoasă.

Dacă în urmă cu un an și jumătate prezenta știrile la Antena 3 CNN, de mâine ea va face echipă cu Adrian Măniuţiu la o emisiune de business. Până acum, Nadina Câmpean s-a dedicat creșterii băiețelului ei.

Geanina Ilieș va prezenta știri la Antena Stars

„Este momentul dezvăluirilor! Și acum, pentru că mai sunt doar câteva zile până ne vom revedea pe micile ecrane, cu mare bucurie vă anunț că mă voi reîntoarce la pupitrul știrilor. Sunt încântată să revin, în familia Antenei, aici, unde am regăsit una dintre cele mai dinamice redacții de știri şi reperul TV al lumii mondene din România.

Experiența Observatorului din anii trecuți și a emisiunilor moderate din ultimii ani, vă asigur că vor lăsa o amprenta frumoasă în cadrul Știrilor Antenei Stars. O să vă placă noul concept, vă promit acest lucru”, mărturisește Geanina Ilieș, pe o rețea de socializare.

Ea și-a început cariera în presa scrisă, a prezentat apoi știrile din sport la Antena 1. Geanina Ilieș a trecut apoi la PRO TV unde a moderat Ferma vedetelor și Gospodar fără pereche. În 2021 a decis să facă o schimbare, a părăsit televiziunea și s-a dedicat altor proiecte.

Nadina Câmpean se reîntoarce la Antena 3 CNN pentru o emisiune de business

Nadina Câmpean a luat o pauză de televiziune pentru a se dedica băiețelului ei în septembrie 2022, iar acum revine cu forțe proaspete la Antena 3 CNN.

Vedeta poate fi văzută de mâine, 20 ianuarie, alături de Adrian Măniuţiu la Income Magazine, urmând ca peste câteva luni să își reia locul și la pupitrul știrilor. Până atunci, Nadina Câmpean încearcă să petreacă mai multe momente alături de băiețelul ei.

„E o mare bucurie să revin după o pauză de un an şi cinci luni alături de colegii mei, de această dată la Income Magazine, unde este o echipă puternică, unită şi extrem de profesionistă. Este o revenire parţiala deoarece am promis că mă dedic în totalitate băieţelului meu în primii doi ani de viaţă.

Tocmai de aceea, propunerea colegului şi prietenului meu Adrian Măniuţiu a venit la momentul potrivit”, spune Nadina Câmpean pentru Paginademedia.

Citeşte și: Lucia Bubulac dezvăluie de ce nu s-a recăsătorit după divorțul de Cătălin Crișan: „Căsătoria nu e o garanție a fericirii iar uneori poate fi o perpetuă tristețe în doi” / Exclusiv

Citeşte și: Cine este Călin Hagima, soțul Roxanei Nemeș de la Survivor All Stars. Cu ce se ocupă și ce diferență de vârstă este între ei

Citeşte și: Teo Trandafir își lansează podcastul. Mircea Badea este primul invitat: „M-a urmat și când eram în comă”

Citeşte și: Cum arată casa de milioane de euro în care locuiește Monica Tatoiu: „Nu aruncați lucrurile de la bunica!” / Galerie foto

„Am început în forţă, dar pregătim schimbări spectaculoase în formatul emisiunii”

Vedeta promite schimbări spectaculoase și în formatul emisiunii, care va avea rubrici noi, așa că surprizele se vor ține lanț.

„Simţeam nevoia de ceva nou, atractiv din punct de vedere profesional, dar fără să îmi încalc promisiunea. Am început în forţă, dar pregătim schimbări spectaculoase în formatul emisiunii, care va fi extrem de dinamică şi atractivă pentru toate vârstele”, a mai spus Nadina Câmpean.

Foto: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton