Mutarea pe care o face Meghan Markle pentru a-și recâștiga cariera de la Hollywood. Harry vrea lângă Regele Charles

.

Meghan Markle și Prințul Harry sunt pe punctul de a cumpăra o casă de vis în Malibu, care va ajuta la apropierea fostei actrițe de Hollywood, susține o sursă.

Ducii de Sussex au vizitat în secret proprietăți din partea luxoasă a Los Angeles-ului, de dincolo de coastă. Se crede că mișcarea ar avea ca țintă relansarea lui Meghan Markle la Hollywood. Un apropiat al cuplului spune că mutarea îi va permite fostei actrițe din Suits să fie mai aproape de lumea filmului, asta după ce a petrecut ultimii trei ani în Montecito.

Meghan Markle vrea din nou la Hollywood

Se presupune că Meghan Markle va fi tot mai activă pe rețelele de socializare după ce s-a aliat cu agentul Tinseltown și cu șeful WME, Ari Emanuel, care își doresc ca bruneta să fie tot mai vizibilă la Hollywood.

Harry și Meghan Markle au vizitat, de asemenea, locuri din zona Malibu și Woodland Hills, iar persoane din interior susțin că ducesa speră să recreeze astfel stilul de viață idilic pe care l-a avut în copilărie.

Meghan Markle și Harry s-ar putea muta în Malibu

De asemenea, fiul lor, Archie, care împlinește cinci ani anul viitor, ar putea fi înscris aici la școală, în 2024.
„În ultimele săptămâni au căutat proprietăți care să se afle departe de privirile curioșilor.

Acum sunt stabiliți într-un anumit loc și au jurat agentului imobiliar să păstreze secretul. Ei nu vor un circ în jurul acestei povești. Prietenii lui Meghan de la Hollywood le-au oferit ajutorul în acestă vânătoare. Mai au lucruri de făcut până vor stabili dacă se mută de tot sau se împart între Montecito și noua proprietate”, susține o sursă, conform presei străine.

La începutul acestei luni, Meghan s-a bucurat de debutul ei pe covorul roșu de la Hollywood, la evenimentul The Power of Women, organizat de Variety, ca un semn că și-ar putea relua oricând viitoarele proiecte.

În același timp, Prințul Harry ar fi fost dornic să se întoarcă în Marea Britanie pentru a fi mai aproape de familia sa, dar potrivit unui autor regal, Meghan Markle exclude acest lucru.

Citeşte și: Cine e iubitul Dariei, fiica lui Cătălin Crișan: „Locuim împreună”

Citeşte și: Iulia Albu, moment jenant la America Express. „Nu mă reprezintă, nu îmi face cinste. Dați cu pietre!”

Citeşte și: Regele Charles trebuie să aleagă între Harry și William de sărbători. Condiția pe care o pun ducii de Sussex ca să se alăture familiei regale

Citeşte și: Cum a reușit Kate Middleton să îl câștige de partea ei pe Regele Charles. De ce a plâns Prințesa în ziua nunții cu William

Ducesa de Sussex nu vrea să mai calce în Anglia

Omid Scobie, autorul cărții Finding Freedom, susține că ducesa de Sussex „nu s-a simțit niciodată ca acasă” în Marea Britanie și „nu vrea să mai calce niciodată în Anglia”.

De asemenea, se crede că ea a refuzat să călătorească la Londra pentru încoronarea regelui Charles deoarece refuză să mai facă parte din această telenovelă de la curte.

În ciuda faptului că Meghan Markle nu vrea să se întoarcă în Marea Britanie, ducii de Sussex sunt aparent dornici să păstreze o relație strânsă cu Regele Charles, Scobie susține că l-au ținut „la curent cu viața lor de familie, trimițându-i fotografii cu copiii”.

Prințul Harry și Meghan Markle au părăsit familia regală în 2020 și au început o nouă viață în Montecito, California, cu copiii lor, Prințul Archie, în vârstă de patru ani, și Prințesa Lilibet, în vârstă de doi ani.

Foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton