A murit jurnalistul Nic Sârbu

.
Jurnalistul Nic Sârbu a murit la 43 de ani, după o ”uriașă suferință”. Anunțul a fost făcut de soția sa, Simona Tache, la rândul ei o cunoscută jurnalistă. 

„Nic nu mai este. Ultimul lui an a însemnat o uriaşă suferinţă, pe care a trăit-o aşa cum şi-a trăit toţi cei 43 de ani. A fost bun, demn, răbdător şi îndrăgostit de viaţă, până la ultima respiraţie. Trupul care i-a aparţinut va fi incinerat marţi, 23 ianuarie, la Crematoriul Vitan Bârzeşti. Dacă doriţi să vă luaţi rămas bun, o veţi putea face la o oră pe care o voi anunţa mâine, printr-o editare a acestei postări. Va fi, probabil, undeva în jurul prânzului. Adresa Crematoriului: Intrarea Serelor nr 1, sector 4, în spatele Institutului de Medicină Legală“, este mesajul Simonei Tache.

Nic Sârbu a lucrat în presă încă din 1985, când a început să publice probleme în Gazeta Matematică. Din 2005 a lucrat la Academia Cațavencu, unde a avut o rubrică de știință. El a făcut voluntariat pentru mai multe ONG-uri, predând lecții de fizică și astronimie copiilor din medii defavorizate.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton