Motivul uluitor pentru care Dolly Parton a refuzat invitația la ceai a lui Kate Middleton: „Într-una din zile”

.

Dolly Parton a povestit despre dragostea ei pentru Londra și a dezvăluit că în ultima sa călătorie în capitala britanică a fost nevoită să refuze o invitație a Prințesei Kate Midddleton dintr-un motiv amuzant.

Prințesa de Wales o invitase pe celebra cântăreață de muzică country la ceai, însă aceasta s-a văzut nevoită să o refuze.

Dolly Parton a refuzat invitația la ceai a lui Kate Middleton

Artista în vârstă de 77 de ani a călătorit în Marea Britanie pentru a-și promova ultimul album lansat. Acela a fost momentul în care soția Prințului William a lansat invitația. Iar Parton a glumit că nu a mers pentru că Prințesa Catherine nu i-ar fi promovat munca.

Aceasta a făcut dezvăluirea la postul de radio BBC Radio 2, când artista a povestit despre vizita ei în Anglia.

„De data aceasta am fost invitată chiar să beau ceaiul cu Kate, dar nu am putut merge”, a afirmat celebra cântăreață.

„Mi s-a părut foarte drăguț și frumos din partea ei să mă invite și într-una din zile voi ajunge să fac asta – ar fi grozav”, a precizat Dolly Parton, potrivit Mirror.co.uk.

Însă, într-o întorsătură surprinzătoare a evenimentelor, artista a adăugat: „Ea nu avea de gând să-mi promoveze albumul rock, așadar a trebuit să spun nu”.

Dolly Parton a mărturisit că îi place foarte mult Londra, însă niciodată nu are suficient timp pentru a admira obiectivele turistice ale orașului în timp ce se află acolo pentru afaceri. Astfel a fost nevoită și să respingă invitația lui Kate Middleton la ceai.

Citește și: De ce nu se demachiază Dolly Parton niciodată înainte de culcare

Citește și: 8 trucuri de beauty de la Prințesa Diana, Meghan Markle și Kate Middleton pentru un look impecabil

Citește și: Care sunt numele complete ale membrilor familiei regale. Cum îi cheamă de fapt pe Kate Middleton, Prințul William și Meghan Markle

Citește și: Kate Middleton, într-o rochie sexy și transparentă. Cum a reacționat Prințul William când a văzut-o

Dolly Parton lansează un album rock

Artista va lansa primul ei album rock în luna noiembrie a acestui an, după ce a renunțat la muzica country. Un hit care va apărea pe noul ei album este un cover al piesei „Let it be”, pe care îl interpretează alături de Paul McCartney și Ringo Starr.

McCartney, în vârstă de 81 de ani, a recunoscut recent că a fost „încântat să fie alături de ea” pentru această producție.

La începutul lunii iulie, Dolly Parton a declarat că niciodată nu ar putea renunța la muzică.

„Nu m-am retrage niciodată. Sper că voi muri într-o zi pe scenă,  în mijlocul unei piese, una pe care eu am scris-o”, a afirmat Parton.

Există, însă, cîteva lucruri care ar putea-o convinge să nu mai lucreze în industria muzicală: „Atâta timp cât pot să lucrez, atâta timp cât sănătatea mea este bună și soțul meu este bine. Adică, singurul mod în care aș încetini sau m-aș oprit vreodată ar fi din acest motiv”.

Vedeta a scris prima sa piesă la vârsta de 5 ani și a susținut primul ei spectacol pe când avea 13 ani. De atunci, a primit 53 de nominalizări la Premiile Grammy, patru nominalizări la premiile Emmy, două nominalizări la Premiile Tony și a vândut peste 100 de milioane de albume.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Dolly Parton

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton