Motivul trist pentru care Zanni, câştigătorul Survivor, nu a dat examenul de Bacalaureat: „Nu mă interesează ce spune gura lumii! Nu-mi lipsește facultatea”

.

Zanni, cunoscut publicului larg drept câștigătorul emisiunii Survivor, este un bărbat care își asumă trecutul fără rușine. Tânărul a recunoscut deschis că, deși a terminat liceul, nu a mai reușit să dea examenul de Bacalaureat. Care a fost motivul trist care a stat la baza alegerii făcute?

De ce nu a dat Zanni bacalaureatul și ce a spus despre facultate

Zanni a avut o copilărie extrem de dificilă, petrecută în mare parte într-un orfelinat. A cunoscut celebritatea abia ani mai târziu, după ce l-a întâlnit pe Alex Velea.Până atunci, câştigătorul Survivor România 2024 a îndurat foamete şi a fost „dresat doar cu bătaia”. Cu toate greutățile, a reușit să rămână un om puternic, determinat să-și schimbe destinul.

Invitat în cadrul podcastului „MIŞTO by Bursucu”, Zanni a explicat motivul pentru care nu a continuat cu examenul de Bacalaureat și nu a urmat o facultate. Tânărul a mărturisit că a fost nevoit să aleagă între a continua studiile și a face bani pentru a supraviețui. Astfel, imediat după ce a terminat liceul, s-a angajat la o frizerie pentru a-și câștiga existența.

Pentru Zanni, alegerea între continuarea studiilor și asigurarea supraviețuirii a fost una dureroasă, dar necesară. Decizia de a lucra la o frizerie imediat după terminarea liceului a fost dictată de nevoia urgentă de a-și câștiga traiul. Zanni a recunoscut că, în ciuda notelor bune din școala primară, nu și-a putut permite luxul de a urma o facultate. Această alegere, deși grea, a fost una care i-a permis să supraviețuiască și, în cele din urmă, să-și construiască o carieră de succes.

Deși nu a urmat calea educației superioare, Zanni nu regretă deciziile luate. Tânărul a subliniat că nu îi lipsește facultatea și că a învățat să nu se mai lase afectat de opiniile celor din jur. Zanni a reușit să își construiască o viață stabilă și să își transforme visurile în realitate, demonstrând că succesul poate veni și pe alte căi decât cele tradiționale.

„Am doar liceul, atât, până în clasa a 12-a. Trebuia să aleg să mă duc să fac facultate și să mă mint că e bine sau să fac bani că muream de foame. Și m-am băgat la frizerie. Nu. (nr. că nu vrea să dea Bacalaureatul). Nu mă interesează! Mai mult de gura lumii… Săgețile acelea stânga, dreapta, dar nici așa nu mă interesează ce spune gura lumii. Nu mă gândesc la Bac, nu-mi lipsește facultatea. Mie, altora le lipsește. Până în clasa a 5-a, a 6-a, doar note mari am avut.”, a povestit Zanni, în cadrul podcast-ului menţionat anterior, potrivit kfetele.ro.

Zanni: copilăria la orfelinat

Zanni, pe numele său real Edmond Zanidache, a avut o copilărie marcată de suferință și lipsuri, petrecând primii ani din viață într-un orfelinat. De la o vârstă fragedă, a fost nevoit să se confrunte cu realități dure, fiind crescut într-un mediu unde violența și foamea erau la ordinea zilei.

„Am stat într-un centru de copii până la 6 ani, un centru în care făceam foamea și eram dresați doar cu bătaia. Cât am stat acolo nu am știut ce este timpul, spațiul, copilăria, nici măcar măcar diferența dintre fete și băieți. Îmi aduc aminte perfect că la un moment dat, de câteva ori pe lună au început îngrijitoarele să ne scoată în curte și să ne alinieze. Tot ce știam era că după fiecare aliniere în curte, unul dintre noi dispărea… Știam că dispare spre ceva mai bun și mai știam că nu vreau să rămân singur la cămin. Se făceau adopții, pentru că urma să se închidă orfelinatul (…). Nu realizam că viața poate să fie mai bună, că foamea poate să treacă (…). Noaptea făceam pe mine ca să îmi fie cald, iar dimineața îmi rupeau picioarele, de pedeapsă”, a povestit Zanni la Chefi la Cuţite potrivit Antena 1.

Citeşte şi: “Mama mea biologică nu e normală. O cheamă Venus. Suntem din Grecia. Eu sunt Zannidache, iar ea, Venus”. Zanni, declarații despre femeia care i-a dat viață și l-a abandonat

Citeşte şi: Cine i-a pus inima pe jar lui Zanni? „Am cunoscut o fată!” Câștigătorul Survivor România își dorește o relație serioasă

Salvarea a venit sub forma unei organizații care se ocupa de copii abandonați, oferindu-le un mediu mai cald și mai apropiat de ideea de familie. În acest nou mediu, el a început să descopere afecțiunea și sprijinul pe care nu le cunoscuse până atunci.

„Într-o zi am fost adoptat de o organizație de copii, unde eram în case cu mame, angajate să aibă rolul de mamă pentru un număr de copii. Aici am cunoscut și alte sentimente și emoții trăite la orfelinat,” a mai povestit Zanni, pentru sursa menţionată anterior.

Deși a crescut în condiții extrem de dificile și a fost nevoit să facă sacrificii pentru a supraviețui, Zanni a reușit să depășească toate obstacolele și să își construiască o viață de succes. Decizia de a nu da Bacalaureatul și de a nu urma o facultate a fost una necesară pentru supraviețuire, iar câştigătorul Survivor All Stars 2024 a demonstrat că, indiferent de circumstanțe, este posibil să îți îndeplinești visurile cu determinare și curaj.

Sursa foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton