Motivul pentru care Sandra Izbașa renunță la titlul de cetățean de onoare al orașului Bușteni

.

Fosta campioană olimpică Sandra Izbașa a anunțat pe rețelele de socializare că renunță la titlul de cetățean de onoare al orașului Bușteni, care i-a fost oferit în urmă cu șapte ani.

Într-o scrisoare deschisă pe Facebook, Sandra Izbașa, în vârstă de 31 de ani, a detaliat motivele pentru care a luat această decizie. Sportiva a precizat, printre altele, că nu vrea să-i mai fie asociată imaginea cu tot felul de campanii electorale.

De asemenea, a dezmințit informațiile potrivit cărora ar fi primit un teren în orașul Bușteni, în calitate de cetățean de onoare. Aceasta a mai spus că ar fi putut beneficia de transport public gratuit între localitățile Bușteni și Azuga, însă își dorește să se bucure de acest privilegiu oamenii care au într-adevăr nevoie.

Citește și: Sandra Izbașa și Răzvan Bănică s-au căsătorit civil

Sandra Izbașa, cerută de soție în ziua de Crăciun

A murit Doru Stănculescu. Artistul avea 71 de ani

Magda Pălimariu s-a căsătorit. Primele fotografii de la nunta prezentatoarei Pro TV

Motivul pentru care Sandra Izbașa renunță la titlul de cetățean de onoare al orașului Bușteni

Timp de 7 ani de zile am servit promovării imaginii turistice a orașului Bușteni prin cesionarea pro bono a imaginii mele în scopul folosirii ei în mediul outdoor, prin afișarea fotografiilor pe bannerele din centrul orașului, această imagine fiind asociată în mod greșit cu unele “favoruri politice” de care aș fi beneficiat, un alt lucru total neadevărat, a menționat Sandra Izbașa.

Din respect pentru cetățenii Orașului Bușteni, plătitori de taxe și impozite, nu doresc asocierea titlului primit în anul 2014 cu propria-mi persoană întrucât simbolistica lui nu a adus, nu aduce în prezent și nici nu va aduce în viitor niciun serviciu nici mie, nici comunității sau orașului.

Aleg să iau această decizie din respect față de istoria localității Bușteni și a cetățenilor de bună credință care au nevoie de un alt tip de promovare și dezvoltare a localității și comunității lor, de rezolvarea problemelor pe plan intern și repoziționarea pe harta turistică a României și a Europei prin prisma tuturor posibilităților pe care Bușteniul și locuitorii lui le pot oferi turiștilor care vor alege să îi viziteze dar și pentru a renunța la orice asociere de tip politic care a existat sau care va mai putea exista și care nu îmi face cinste în niciun fel, a mai spus dubla campioană olimpică.

La finalul scrisorii adresate actualului primar al orașului Bușteni, Mircea Corbu, Sandra Izbașa a precizat că își dorește să se întoarcă în Bușteni “ori de câte ori voi simți nevoia să mă bucur de frumusețile locului, în calitate de cetățean obișnuit, nu în calitate de cetățean de onoare, fiindcă onoarea simt că mi-o dobândesc acum, prin această decizie.“

Sursă foto: Instagram



Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton