Motivul pentru care Prințul William nu poartă niciodată verighetă. Reacția lui Kate Middleton

.

Prințul William nu poartă niciodată verighetă, iar asta în ciuda faptului că soția lui, Prințesa de Wales, nu se desparte niciodată de ea.

Fanii familiei regale au observat că Prințul William nu se afișează niciodată în public cu o astfel de bijuterie, un simbol a iubirii din el și partenera lui de viață, Kate Middleton. Dacă Prințesa de Wales poartă în mod regulat verigheta concepută de Wartski atunci când iese la evenimente publice, cu William e greu să găsești vreodată o imagine cu momentele în care ar fi purtat-o. Și asta pentru că nu a avut niciodată una, conform The Mirror.

Prințul William nu a avut niciodată verighetă

Cu o lună înainte de nunta regală din 2011, Palatul a confirmat că Prințul William nu o să poarte o verighetă.

Potrivit unor surse din anturajul lui, acest lucru este doar o chestiune de preferință. „Nu este pentru bijuterii. Nu a purtat niciodată una și a decis să nu nici acum. Totul se datorează preferințelor personale. Kate Middleton va purta un inel modelat dintr-un bulgăre de aur deținut de familia regală, care a fost topit”, a dezvăluit o sursă. Cei doi au primit o mână de ajutor la conceperea designului.

Ce semnificație are bijuteria purtată de Kate Middleton

Verigheta purtată de Kate Middleton are o semnificație specială, fiind realizată dintr-o bucată de aur dată cuplului de regretata Regina Elisabeta a II-a, la scurt timp după a fost anunțată logodna lor. „Prințul William și Kate Middleton au decis ca Wartski să facă verigheta. Bijuteria a fost modelată dintr-o bucată de aur, pe care William a primit-o de la Regină, la scurt timp după logodnă. Verigheta va fi dusă la Westminster Abbey, în ziua nunții, de către Prințul Harry”, se arăta într-o declarație lansată în ziua în care și-au unit destinele, 29 aprilie 2011.

Harry nu se desparte de verighetă

Spre deosebire de fratele său, Harry poartă bijuteria din platină care i-a fost dăruită de Meghan în 2018. Verigheta ducesei de Sussex este, de asemenea, confecţionată dintr-o bucată de aur galez, în conformitate cu tradiţiile regale.

Meghan poate fi văzută adesea purtând verigheta lângă inelul de logodnă, care constă din două diamante luate din colecția Prințesei Diana și un altul din Botswana.

Citeşte și: Stefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva și-au prezentat fiul la concertul de Crăciun: „El e Alexandru, un prieten de-al nostru” / Video

Citeşte și: Vedetele se îmbogățesc de Revelion. Câți bani cer pentru o cântare Vlăduța Lupău, Loredana, Inna sau Irina Rimes

Citeşte și: Roxana Ionescu a primit un cadou unic de la soțul ei, Tinu Vidaicu: „De fiecare dată a știut să mă atingă” / Video

Citeşte și: Tom Cruise, surprins la o petrecere în compania unei rusoaice tinere. „Au fost de nedespărțit!” Cine e Elsina Khayrova

Cum a reacționat Kate Middleton când a aflat că Prințul William nu va purta verigheta

Prințesa Kate susține decizia lui William de a nu avea o verighetă și nu a fost deranjată niciodată de acest fapt. Cu toate a stea, ea o poartă cu mândrie alături de inelul de logodnă din safir, care a aparținut cândva Prințesei Diana. La începutul acestui an, Prințesa de Wales a împărtășit câteva informații despre uimitoarea piesă, asta după ce a primit complimente de la o persoană din mediul regal.

„Este același inel și avea exact aceeași dimensiune atunci când l-am încercat”, a spus Kate Middleton.

Foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton