Motivul pentru care Mihai Trăistariu s-a certat cu toate iubitele lui: „Voiai să fac eu?” / Video

.

Mihai Trăistariu este unul dintre cei mai controversați artiști din România. Cu o voce inconfundabilă, cântărețul a vorbit deschis de fiecare dată când ceva notabil s-a întâmplat în viața lui. Acum, fostul reprezentant al României la Eurovision a dezvăluit care a fost motivul celor mai multe certuri pe care le-a avut cu fostele lui iubite.

Fostul membru al trupei Valahia nu se ferește să își expună gândurile și trăirile în spațiul public. Invitat la Xtra Night Show, Mihai Trăistariu a dezvăluit că s-a certat de foarte multe ori cu iubitele sale din cauza unui preparat românesc.

Mihai Trăistariu, movitul certurilor cu fostele iubite

Trăistariu a cunoscut succesul pe plan profesional, având una dintre cele mai bune voci masculine din România, însă în viața personală artistul nu a avut noroc. Deși a avut mai multe iubite, niciuna nu a reușit să îl convingă să o ducă în fața altarului.

Acum, cântărețul a dezvăluit că obișnuia să se certe cu iubitele lui dintr-un singur motiv: mâncarea. Se pare că Mihai este un iubitor al ciorbelor românești, iar fostele lui partenere nu știau cum să le pregătească.

„Eu prefer mămăliga, sunt din Moldova, și ciorba, că sunt ciorbar, cu toate m-am certat că nu știu să facă ciorbă. Prin telefon cu mama, făceau ciorbă. E greu de făcut ciorba. Dar voiai să fac eu?”, a afirmat artistul în emisiunea lui Dan Capatos.

Citește și: Mihai Trăistariu a slăbit rapid opt kilograme. Soluția la care a apelat artistul

Citește și: Mihai Trăistariu vrea să-și interneze fratele la azil. „M-am certat cu el. Nu pot înțelege filosofia lui de viață!”

Artistul a mărturisit că îi place la nebunie mâncarea românească, precum sarmalele și tochitura. Dar marea problemă în relațiie lui a reprezentat-o ciorba, care s-a dovedit destul de greu de făcut pentru a atinge standardele lui Mihai Trăistariu.

Paula Chirilă, surprinsă de afirmațiile artistului

Paula Chirilă a rămas surprinsă de afirmațiile lui Mihai Trăistariu și l-a întrebat pe acesta cum poate reprezenta o ciorbă motiv de ceartă în cuplu.

„Dar îți luai bucătăreasă sau iubită? Mergea totul bine și tu le-ai părăsit că nu știau să facă ciorbă? Tu știi să schimbi o roată la mașină? Știi să schimbi o priză?”, i-a spus actrița invitatului lui Dan Capatos.

Citește și: Reacții dure după ratarea calificării României în finala Eurovision 2023. Mihai Trăistariu: „Un show mai prost ca în finala românească”

Citește și: Mihai Trăistariu vrea să se cloneze: „Sunt puțin extraterestru în gândire și visez să merg pe planete”

„Nu le părăseam, dar unele știau să facă. Ciorba de perișoare, în special. Dacă eu nu știu ceva, chem un om. Putea să comande ciorbă, dar pe banii mei. Eu voiam de perișoare și de găluște, ele sunt un pericol, dar durează. Sărmăluțele îmi mai plac și tochitura, și brânză cu mămăligă cu smântână. Când mă duc în afară, cer polenta, că ei nu știu de mămăligă. Supele lor sunt ceva cremă, nu sunt așa bune”, a explicat Mihai Trăistariu.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Mihai Trăistariu

Sursă foto: Captură video, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton