Motivul pentru care Marcel de la Insula Iubirii a plâns din cauza Mariei la TV: „De când m-a făcut măicuţa pe mine n-am văzut aşa ceva”

.

Ispita Marcel Andrei a devenit rapid un subiect de discuție în rândul telespectatorilor, după ce a fost surprins într-un moment de maximă vulnerabilitate, plângând din cauza suferinței Mariei. În ciuda imaginii de „bad boy” pe care a încercat să o proiecteze în prima ediție, Marcel și-a arătat adevărata față – un bărbat sensibil, profund marcat de experiențele din viața personală.

Ispita Marcel aka „Maluma Baby”, cu inima frântă din cauza concurentei Mariei

Încă din prima ediție, Marcel Andrei s-a autoproclamat „Maluma Baby”, încercând să impresioneze și să își facă un loc în competiție. Însă, dincolo de această aparență, comportamentul său a demonstrat că este mult mai mult decât un simplu seducător. A fost clar încă de la început că Marcel Andrei avea ochi doar pentru Maria, concurenta de la Insula Iubirii care i-a captat atenția și i-a furat inima din prima clipă.

Deși rolul său în emisiune este cel de ispită, el și-a concentrat întreaga atenție asupra Mariei, încercând să o înțeleagă și să îi ofere sprijin emoțional. Imaginea sa de bărbat dur s-a spulberat rapid, dezvăluind o latură sensibilă, care a ieșit la iveală atunci când a văzut-o pe Maria suferind din cauza lui Dani, iubitul ei.

Citeşte şi: Cum le-a răspuns Cornel de la „Insula Iubirii” lui Speak şi lui Florin Ristei, după ce artiştii l-au luat la mişto în podcastul „Fierţi pe insulă”: „Îşi bat joc de material”

Citeşte şi: Iustina de la Insula Iubirii, cu burtica de gravidă la vedere, la mare, alături de Cornel şi cei patru copii ai săi. Era însărcinată în timpul filmărilor? „Mi-a făcut-o intenţionat”

Marcel Andrei, în lacrimi din cauza durerii Mariei

În ediția din 14 august 2024, momentul de la Bonfire a fost unul devastator pentru Maria. Ea a fost confruntată cu imagini în care Dani avea gesturi intime cu ispita Mădălina. Aceste imagini au fost o lovitură grea pentru concurentă, care nu a reușit să își ascundă durerea și a izbucnit în lacrimi.

„El așa încearcă să creadă, că nu a făcut nimic, dar imaginile vorbesc de la sine. Nu știu ce urmărește el, ce își imaginează el, ce vrea să arate”, a spus Maria, cu ochii înlăcrimați.

În tot acest timp, Marcel Andrei a urmărit ceremonia focului alături de celelalte ispite și nu și-a putut stăpâni compasiunea pentru Maria. Văzând-o pe Maria plângând, și-a pierdut complet controlul emoțiilor și a fost surprins cu lacrimi în ochi.

„Mi s-au lăcrimat ochii… nu mi-a plăcut să văd că plânge, că suferă…”, a mărturisit Marcel, evidențiind astfel cât de mult o apreciază și cât de profund este afectat de suferința ei.

Care a fost reacţia celorlalte ispite băieţi

Lacrimile lui Marcel au fost un șoc nu doar pentru telespectatori, dar și pentru celelalte ispite masculine, care au rămas fără cuvinte. Nimeni nu se aștepta ca „Maluma Baby” să își arate o asemenea latură vulnerabilă în fața publicului, dar acest moment a demonstrat că Marcel este mult mai complex decât părea inițial.

Marcel nu s-a sfiit să povestească despre experiențele dureroase din viața sa, inclusiv despre divorțul părinților săi și despre cum a fost nevoit să se întrețină singur de la vârsta de 15 ani. Aceste experiențe l-au format și i-au oferit lecții importante, iar acum, la Insula Iubirii, și-a propus să nu repete greșelile tatălui său, afirmând că este un bărbat devotat și loial, capabil de iubire sinceră.

Marcel Andrei, gelos pe Alin Simoiu, după dansuri senzuale cu Maria

Marcel nu s-a oprit doar la declarații de dragoste, ci a încercat să o cucerească pe Maria și prin gesturi concrete. Într-una dintre edițiile recente, cei doi au avut ocazia de a petrece timp împreună într-un club. Aici, tensiunea dintre ei a crescut, iar momentele de apropiere s-au intensificat. Cei doi au dansat împreună, iar Marcel părea în culmea fericirii, crezând că a reușit să o cucerească definitiv pe Maria.

Totuși, bucuria lui Marcel a fost de scurtă durată, deoarece Maria a început să danseze cu Alin Simoiu, o altă ispită, ceea ce l-a deranjat profund pe Marcel.

„De ce fugi de mine? Nu mai fugi de mine, că nu îți fac nimic! Stai cu mine, stai cu mine! Nu ți-am mai zis nimic în seara asta!”, i-a spus Marcel, într-un moment de frustrare.

Când a văzut că Maria s-a apropiat de Alin, Marcel nu și-a mai putut stăpâni furia și a răbufnit.

„De când m-a făcut măicuța pe mine n-am văzut așa ceva!”, exprimându-și astfel dezamăgirea și frustrarea.

Sursa foto: Captura Video, Facebook, A1.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton