Motivul pentru care Charlie Sheen a renunțat la alcool are legătură cu fiica sa. „Luna viitoare vor fi șase ani de când sunt treaz”

.

Charlie Sheen a renunțat să bea în urmă cu aproape șase ani și s-a concentrat pe creșterea copiilor săi. Actorul povestește că a luat această decizie după ce i-a produs o mare dezamăgire fiicei sale.

Charlie Sheen spune că a renunțat la alcool, dar și la droguri și astăzi e mulțumit de felul în care evoluează viața lui. Starul a făcut mai multe dezvăluiri despre lucrurile cu care s-a confruntat.

Charlie Sheen a renunțat la alcool

„Luna viitoare vor fi șase ani de când sunt treaz”, a declarat actorul din „Doi bărbați și jumătate”, pentru People, într-un interviu. „Am un alt stil de viață acum. Totul este despre chestii de tată singur și despre creșterea băieților mei gemeni, Max și Bob, în ​​vârstă de 14 ani”, a mai spus Charlie Sheen.

„Sunt mândru de alegerile și schimbările pe care le-am făcut”

Starul s-a luptat ani de zile cu dependența. De fapt, Charlie Sheen a recunoscut că obișnuia să bea dimineața și că de multe ori adăuga scotch în cafea.

Astăzi se trezește la 4:30 sau 5 dimineața, se uită la știri, se antrenează, răspundă la e-mailuri și își ajută copiii. „Apoi îi trezesc pe copii și îi ajut cu rutina de dimineață – dacă poți numi asta o rutină”, a glumit actorul de 58 de ani.

Charlie Sheen, care îi are pe gemenii Max și Bob cu fosta soție, Brooke Mueller, mai are o fiică, pe Sami, în vârstă de 19 ani, și pe Lola, în vârstă de 18 ani, cu fosta soție Denise Richards, dar și o fiică, în vârstă de 38 de ani, pe Cassandra, cu o iubită din liceu.

Charlie Sheen: „Am ajuns-o acolo la timp, dar mi-a frânt inima”

Charlie Sheen recunoaște că a decis să renunțe la alcool după ce i-a făcut o promisiune fiicei sale în timp ce era beat.

„Într-o dimineață, uitasem că fiica mea avea o întâlnire la care promisesem că o voi duce cu mașina și deja băusem câteva pahare”, și-a amintit el.

„Așa că a trebuit să-l sun pe prietenul meu, Tony, să ne ia. Am ajuns-o acolo la timp, dar mi-a frânt inima, pentru că era pe bancheta din spate și mi-am dat seama că se gândea: „De ce nu conduce tata?” Așa că am ajuns acasă și am rămas cu asta în gând tot restul zilei. Și a doua zi dimineață m-am oprit”, a mărturisit Charlie Sheen.

Actorul – care spune că a renunțat la droguri cu mult înainte să renunțe la alcool – admite că nu a fost un proces ușor.

„Cred că în prima lună am vrut doar să văd dacă interacțiunile cu cei apropiați de mine se îmbunătățesc”, a mărturisit el. Astfel a avut dovada că acesta e drumul pe care trebuie să meargă.

Citeşte și: Dorel Vișan a refuzat să își mai lege destinul de o altă femeie după moartea soției: „Am avut prietene, dar nu am mai putut”

Citeşte și: „Televiziunea Română era destul de homofobă!” Leonard Miron, adevărul despre plecarea de la TVR. Prin ce a trecut acum 9 ani

Citeşte și: Fotografie rară cu fiica Oanei Cuzino. Naomi a împlinit 21 de ani. Ce facultate face tânăra

Citeşte și: De ce se ceartă Simona Gherghe și soțul ei, Răzvan Săndulescu, în fața copiilor: „Am avut această dilemă” / Video

Charlie Sheen revine pe platourile de filmare

Acum, Charlie Sheen este gata să revină la Hollywood, asta după ce și-a văzut „reputația” năruindu-se în urma prăbușirii sale infame din 2011.

„Sunt mândru de alegerile și schimbările pe care le-am făcut. Trăiesc o viață fericită astăzi, care nu va mai arăta niciodată ca acel dezastru. Aceea era o versiune extraterestră a mea”, a spus el.

În martie 2011, Charlie Sheen – care era cel mai bine plătit actor la la acea vreme – a fost concediat din seria sa de succes CBS, după ce a făcut o serie de dezvăluiri vulgare.

„Creierul meu nu funcționa bine”, a spus el pentru Yahoo Entertainment, în 2021.

Foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton