Motivul pentru care Anca Serea nu bea niciodată alcool. Ce spune despre soţul ei, Adi Sînă

.

Anca Serea nu a fost niciodată prietenă cu viciile. Vedeta nu bea, ba mai mult consideră că are o alergie la alcool, nu fumează, are grijă ce mănâncă şi câte ore doarme.

În plus, soția lui Adi Sînă nu se sperie de trecerea anilor şi de ridurile ce vor veni şi încearcă să ia fiecare etapă din viaţă aşa cum vine.

Citeşte şi: Anca Serea, despre certurile cu Adi Sînă: „Eu sunt supusă lui!” Ce se întâmplă în familia lor

Anca Serea: „Am început să fac și sport susținut pentru că am avut câteva probleme de sănătate”

“Nu sunt ca vinul, nu! Eu nu beau alcool, orice comparație e potrivită, mai puțin aceasta cu vinul! Nu fac nimic, cred că sunt norocoasă și am grijă la programul de somn, la ce mănânc. Am început să fac și sport susținut pentru că am avut câteva probleme de sănătate și nu prea am putut să fac efort fizic. Cam asta este.

Sunt un om foarte optimist, bucuros și fericit. Pe afară vopsit gardul, înauntru leopardul! Cine zice că nu are deloc, minte. (n.r. celulită). Suntem oameni, nu contează deloc ambalajul!”, spune Anca Serea pentru Ego.ro.

“Adi e ca vinul, lui i se potrivește!”

Fosta prezentatoare TV recunoaşte că nu s-a atins de licorile bahice nici la propria nuntă şi că soţul ei preferă doar vinul roşu. “Adi e ca vinul, lui i se potrivește! Cel roșu, pe cel alb nu îl bea! Nu beau alcool, nu am băut niciodată! Niciodată în viața mea! Nici nu am fumat! Puteți să îl întrebați și pe el! Nici măcar la nunta mea, poate o gură de șampanie, dar nu beau alcool, deloc.

Nu îmi place și cred că am și o mică alergie. Mă doare capul imediat, nu. Nu am avut curiozități de acest gen. Singurele slăbiciuni sunt copiii! Sunt încăpățânată, acesta este un viciu”, mai spune ea.

Citeşte şi: Anca Serea, perioadă de coșmar din cauza problemelor de sănătate: „Am avut niște simptome foarte urâte”. Ce diagnostic a primit

Citeşte şi: Locul din România care a fascinat-o pe Anca Serea. „Ar trebui să se regăsească pe lista oricărui român. Este o comoară”

Citeşte şi: Cum a ajuns Anca Serea să poarte o fustă făcută dintr-o draperie la un concurs de Miss. Vedeta, în lacrimi în emisiunea lui Măruță

Anca Serea, întâlnire la Viena cu Adi Sînă

După o periodă în care au stat departe unul de celălalt, Anca Serea și soțul ei, Adi Sînă, s-au reunit la Viena, alături de copiii lor. În tot acest timp, frumoasa brunetă a mai bifat câteva destinații de vacanță, iar cunoscutul artist a avut concerte. Cei doi au profitat de aceste momente și au mers împreună la cumpărături, apoi s-au plimbat cu copiii și au ajuns la Muzeul Jocurilor.

“Ultimele aventuri ale familiei în capitala Austriei, unul dintre orașele noastre preferate. După o cină delicioasă seară alături de domnișoară mea iubita, Sarah, la restaurantul Neni Am Prater, pe care vi-l recomand pentru panorama superbă, am încheiat ziua de ieri. Ieri de dimineață, am profitat de somnul prelungit al copiilor și am dat o fugă la shopping. Apoi, cu mic și mare, ne-am plimbat prin minunata piață Stephansplatz din centrul orașului și am ajuns la Muzeul Jocurilor.

Noah și Moise au fost cei mai încântați să descopere diferite obiecte și istoria lor, dar recunosc că merită vizitat și de oamenii mari, căci este cu adevărat o experiență deosebit”, mărturisea Anca Serea pe o rețea de socializare.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton