Monica Tatoiu s-a căsătorit prima dată pentru a câștiga un pariu cu tatăl ei

.

Monica Tatoiu (65 de ani) a povestit recent, în cadrul unui podcast, cum prima ei căsătorie a fost în urma unui pariu pe care l-a pus cu tatăl ei. Fosta femeie de afaceri spune că s-a ambiționat pe când era tânără să-i demonstreze tatălui ei că poate convinge orice bărbat să o ia de soție. Așa că l-a lăsat pe tatăl ei să-i aleagă partenerul, iar o lună mai târziu Monica a îmbrăcat rochia de mireasă.

A fost un pariu cu tata. Tata zicea că am toate particularitățile sârbilor – sunt încăpățânată, mândră, agresivă, adică eu mai întâi îți dau în cap și pe urmă îți explic de ce.

Tata era disperat și zicea: «Tu n-o să te căsătorești niciodată în ritmul ăsta!» Zic: «Tată, trebuie să trăiesc, nu pot!» Mama era disperată, se ruga la biserică. Tot ceea ce este omenesc posibil am făcut la viața mea, dar mama s-a rugat pentru mine.

Și zic: «Tată, uite!», că tata era în marea conducere «underground» a orașului, «Care zici tu că e cel mai… cel mai cel?» «Radu Stoenescu, el să fie!» Zic: «Bine. În trei luni de zile, mă ia de nevastă!» – a spus Tatoiu, în cadrul podcast-ului „În Oglindă”, moderat de Mihai Ghiță.

Citeşte şi: Care este cel mai mare regret al Monicăi Tatoiu

Citeşte şi: EXCLUSIV / Magda Pălimariu și soțul ei sunt pregătiți să devină părinți: „Dumnezeu le aranjează pe toate!”

Citeşte şi: Florin Călinescu, reacție dură după ce s-a zvonit că ar fi murit

Citeşte şi: De ce s-a dus Irina Fodor acasă la Ștefan Bănică

Zis și făcut. Tatoiu s-a ambiționat și l-a convins pe Radu Stoenescu să îi ceară mâna. Trei luni mai târziu, cei doi au divorțat.

Eu sunt diabolică, nu e bine. Ați văzut cum sunt sârbii, nu te pui cu ei! În momentul când eu mă pornesc, cu riscul să se termine tot, să mor, eu mă duc până la capăt. Și asta m-a costat în viață, în momentul în care mă apucă furia…

Și l-am convins! M-am căsătorit în septembrie 1977, făcusem în iunie de ziua mea pariu cu tata. Și am divorțat după trei luni!

Monica Tatoiu a mai dezvăluit că în noaptea nunții, tată-l ei l-a prins pe Stoenescu cu o amantă, dar nu i-a spus decât după ce a divorțat de el, trei luni mai târziu.

11 ani mai târziu, în 1988, afacerista s-a căsătorit cu Victor Tatoiu, cu care are un băiat, Victor.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton