Monica Tatoiu, în cârje după o operație complicată. Imaginea înduioșătoare publicată. „Nu îmi place să fiu ținută de mână”

.

Monica Tatoiu s-a operat la ambele picioare și a petrecut câteva zile în spital. Fosta femeie de afaceri s-a externat astăzi, de Valentine’s Day, când bifează și un alt eveniment important, împlinește 37 de ani de mariaj alături de Victor Tatoiu.

Vedeta a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare alături de medicul care a operat-o. Monica Tatoiu este bandajată la ambele picioare, la unul total, la celălalt doar în jurul genunchiului, iar pe braț are o branulă.

Monica Tatoiu, primele declarații după operația suferită

„Alături de cel mai grozav doctor. Vlad Predescu. Mă lasă să plec acasă astăzi, după 48 de ore de la operație. Impecabil. Fac 37 de ani de căsnicie”, a mărturisit Monica Tatoiu, pe o rețea de socializare.

Fosta femeie de afaceri s-a temut de această intervenție, dar iată că totul s-a terminat cu bine și acum părăsește liniștită spitalul. Ba mai mult, Monica Tatoiu dă de înțeles că are planuri și în plan politic, asta după o perioadă de recuperare.

„Pe 12 februarie, când luna este în creștere, îmi pun un genunchi nou și lungirea piciorului stâng. Îmi doresc să iasă bine și să nu mă mai clatin și să merg ca o rață șchioapă cât mi-a mai rămas din viață. Despre listele din 2024 vorbim după europarlamentare”, a declarat Monica Tatoiu pentru Ciao.ro.

„Nu îmi place să fiu ținută de mână”

Vedeta a decis să meargă singură la spital și le-a interzis celor apropiați să o urmeze. Monica Tatoiu spune că a ales întotdeauna să își rezolve singură problemele. „Mă duc duminică, îmi iau băgăjelul, nu vreau să vină nimeni cu mine. Le-am interzis tuturor, mă duc singură. Sunt ca eschimoșii, când am o problemă, o rezolv singură. Nu îmi place să fiu ținută de mână. Întotdeauna mă descurc. Nu o să răspund la telefon. O zi întreagă vreau să mă și liniștesc. Am patru emisiuni pe zi, de asta am ajuns cu tensiunea mare”, a spus aceasta la Antena Stars, înainte de intervenția chirurgicală.

Citeşte și: Harry a umilit-o pe Camilla atunci când a mers să își viziteze tatăl bolnav. Soția lui Charles nu o să uite acest „tratament”

Citeşte și: Cum arată vila lui Nicolae Furdui Iancu de la Alba Iulia. E o combinație între stilul clasic și cel modern. Are piscină și mult spațiu verde

Citeşte și: Mara Bănică, incident neplăcut pe șosea. Mașina ei a luat foc: „M-am speriat foarte tare”. Ce marcă este automobilul / Video

Citeşte și: Adrian Titieni, detalii despre divorțul de Adriana Irimescu. Când a apărut Alexandru Papadopol în viața celei care i-a fost soție

Monica Tatoiu a suferit mai multe operații în timp

Monica Tatoiu s-a mai operat în trecut de coxartroză, apoi a urmat o intervenție la șold. Ea susține acum că știința a avansat, că tehnica e alta, iar recuperarea nu mai este lungă și anevoioasă. Cu câteva luni în urmă, soțul vedetei a fost operat de aceeași echipă de medici pentru o problemă similară.

„Intervențiile… asta e a doua, întâi am avut aia de șold și acum e genunchiul. E o nouă tehnologie acum, pentru că înainte toată lumea spunea că proteza de genunchi este mai nasolă decât proteza de șold, recuperarea e mai grea. Este o nouă tehnologie pe care am probat-o pe soțul meu. Se face o analiză tomograf, se trimite în Elveția, vine proteza de făcut, ți-o pune acolo… e ca proteza dentară, ca implanturile”, a precizat ea.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton