Monica Tatoiu spune că „dieta balerina” i-a făcut rău. „M-am îngrășat mai mult decât am slăbit!”

.

În urmă cu ceva timp, Monica Tatoiu (65 de ani) îi povestea lui Teo Trandafir despre o dietă care a ajutat-o să dea jos patru kilograme în patru zile. Este vorba despre “dieta balerina” ce presupune patru zile de restricții alimentare serioase, plus consumul unui ceai laxativ și care duce la pierderea rapidă a kilogramelor nedorite.

Am dat jos 4 kg în 4 zile. Ceaiul laxativ trebuie folosit cu măsură. Eu după această dietă mănânc din 4 în 4 ore disociat. Dimineaţa – un sandviș de ardei cu brânză, la prânz grătar cu salată, seara un pahar de vin roşu cu legume la grătar. Măsura face diferenţa! – a spus Monica Tatoiu la „Teo Show”.

Recent, afacerista a venit cu noi precizări legate de această dietă și spune că nu o recomandă pentru că deși dă rezultate, duce la crearea efectului yo-yo, adică la reacumularea rapidă a kilogramelor pierdute.

Dieta Balerinei mi-a dat-o cineva pentru persoanele care merg neapărat la o nuntă, la un botez. Slăbești trei sau patru kilograme, nici nu mai știu, am ținut-o acum patru ani. M-am îngrășat mai mult decât am slăbit. E o chestie rapidă, ca să intri într-o rochie, să nu dai încă 500-600 de lei pe rochie – a spus Tatoiu la Antena Stars.

Citeşte şi: Model brazilian, dezvăluiri despre mesajele indecente primite de la Pique: „Până acum nu am zis nimc. Shakira nu merită așa ceva!”

Citeşte şi: De ce s-a despărțit Cucu de la „Noaptea Târziu” de Elena Chiriac

Citeşte şi: Povestea impresionantă de dragoste dintre actorul Christopher Reeve din „Superman” și soția lui, Dana

Citeşte şi: Mihai Morar, despre secretul unei căsnicii fericite. „Facem 16 ani de căsătorie!”

Acum, Monica Tatoiu a ales o altă metodă mult mai sănătoasă pentru a-și ține sub control greutatea

Sunt niște principii care se bazează și pe consecvența ta. De trei ori pe zi, mănânci din 5 în 5 ore, în 30% din farfurie trebuie să fie legume, 30% trebuie să fie proteine, 30% fructe și 10% fibră. E important să bei 3 litri de apă pe zi și să nu mănânci cu 2 ore înainte să te culci. Așa am pus doar un kilogram în 2 ani – a adăugat Tatoiu.

Afacerista a mai precizat că cele mai mari probleme cu greutatea le-a avut la vârsta de 40 de ani, când a fost însărcinată. Atunci, Tatoiu s-a îngășat cu 25 de kilograme.

Cele mai multe kilograme le-am avut după ce am născut, 25 kg am luat la 40 de ani. Am fost în Africa de Sud și am probat rochiile pe care le mai aveam, dar nu-mi mai veneau și atunci am zis „gata!”. Aveam 86 de kilograme – a mai spus femeia de afaceri.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton