Monica Tatoiu, dezvăluiri după 41 de ani de relație cu soțul: „Noroc că sub apă nu ne mai certăm”

.

Monica Tatoiu și soțul ei, Victor, au marcat 41 de ani de relație departe de țară. Cei doi se află, ca la începutul fiecărui an, într-o vacanță de poveste.

Monica Tatoiu se află la al treilea mariaj, unul care i-a adus fericirea mult așteptată. Vedeta a renunțat la celelalte povești după ce a fost înșelată.

Monica Tatoiu și soțul, aniversare departe de țară

 “41 de ani și 10 ore împreună. După 2024 cu atâta politica în dezacord nu știu cum o să arate 2 ianuarie 2025. Noroc că sub apă nu ne mai certăm pe ….geopolitică”, spune Monica Tatoiu, pe o rețea de socializare.

Vedeta și-a cunoscut soțul pe pârtie, la Bradu. El lăsa în urmă mai multe relații nefericite, ea la fel. Monica Tatoiu și soțul ei, Victor Tatoiu, s-au completat din primul moment, iar cu trecerea anilor au ajuns să se descopere și mai mult.

Monica Tatoiu: „O căsnicie este ca o scufundare în adâncuri”

„Pe pârtie la Bradu am întâlnit un prieten pentru o viaţă. Pentru că fără prietenie o căsnicie nu durează. Cu un camarad alături lupţi în tranşee, clădeşti adăposturi, spate în spate te fereşti de atacuri, plângi pe umărul lui atunci când eşti dărâmat de supărări.

O căsnicie este ca o scufundare în adâncuri. Nu este legal să o faci fără un partener care îţi dă aer atunci când s-a terminat butelia. Trebuie să te bazezi pe el şi el pe tine, chiar dacă câteodată fuge după o broască ţestoasă şi tu după un peşte colorat.

Important este să îţi găseşti coechipierul care înţelege importanța siguranţei în echipă. Până îl găseşti, mai rămâi fără aer. La tinereţe se poate. Vă urez tinerilor mei prieteni succes la găsit coechipierul la scufundări în viaţă’’, povestea Monica Tatoiu, pe o rețea de socializare.

Monica Tatoiu: „Sexul după 60 de ani, după menopauză, e cel mai bun”

Legat de viața amoroasă, Monica Tatoiu spune că nu se schimbă nimic odată cu înaintarea în vârstă. Fosta femeie de afaceri recunoaște că pentru ea, viața intimă din cuplu nu se rezumă la sex, ci la “preludiu, îmbrățișări, povești și tandrețe”.

„Sexul după 60 de ani, după menopauză, e cel mai bun. Doar să mai ai cu cine. Bărbații îmbătrânesc. Dar eu sunt creativă. Pentru femei atunci începe pofta. Eu am avut-o mereu, semăn cu tata. Eu n-am stat niciodată fără sex, mi-au plăcut bărbații. Dar nu sexul a fost pe primul plan. Ci relația care conține și preludiu, îmbrățișări, povești, tandrețe.

Când te întâlnești cu un bărbat pentru care vibrezi, atunci se eliberează energia. Sexualitatea nu-i o rușine. E ca și când mănânci. Una e să-ți umfli burta, alta să-ți delectezi papilele gustative.

Sexualitatea acum e ca la iepuri și nu-i înțeleg. Toată generația fiului meu e așa. Mă gândesc ce să fac cu atâta energie pe care o am, trebuie să o folosesc constructiv. Ce să fac cu viața mea. Mi se spune să intru în politică, dar nu vreau să mă sacrific pentru niște proști”, spunea Monica Tatoiu, pentru Cancan.

„Copilul s-au născut cu un plămân nefuncţional”

Fosta femeie de afaceri are o relație specială cu Victoraș, fiul ei, pe care era să îl piardă la naștere. A fost salvat printr-o minune, iar Monica Tatoiu revine, astăzi, cu gândul la acest episod care a încercat-o din plin.

“29 marie 1994 era într-o marţi, la ora 9 în Spitalul Universitar. Am făcut cezariană de frică, era să mor de la anestezie. Copilul s-au născut cu un plămân nefuncţional. Doctorii mi-au spus că pot să mai încerc după.

Am vrut să mor şi apoi m-am rugat. Şi am promis să fiu cuminte cum mama m-a învăţat şi nu am ascultat-o. Şi s-a făcut bine. E adult acum. Cu carte de muncă. Nici un sacrificiu nu este prea mare pentru puiul tău. Oricât de mare este tot pui rămâne. L-am învăţat tot ce m-au învăţat ai mei părinţi. E mai înţelept ca mine”, povestea Monica Tatoiu, pe un site de socializare.

Citeşte și: Larisa Iordache a fost cerută în căsătorie de Cristian Chiriță: „Pagina 1 din 366 a început cu un sincer Da”

Citeşte și: Eva Măruță, ca o păpușă în rochie Elie Saab, de Revelion. Cât costă ținuta purtată de fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță

Citeşte și: Monica Anghel și Ștefan Bănică Jr., prieteni de 30 de ani. Cum se înțelege și cu Lavinia Pîrva: “Nimic nu este întâmplător”/ Exclusiv

Citeşte și: Laura Cosoi este însărcinată pentru a patra oară, la 42 de ani. Prima imagine cu burtica de gravidă

Monica Tatoiu a stat trei luni în primul mariaj

Primul mariaj bifat de Monica Tatoiu a durat trei luni. S-a rupt brusc, așa cum se și întâmplase. „Tatăl meu l-a descoperit pe primul meu soţ în garderobă, la nunta mea, unde eram ca o stea, împreună cu o doamnă. Atunci nu mi-a spus nimic, însă am aflat după trei luni, după divorţ”, mărturisea vedeta la PRO TV.

Monica Tatoiu a început să descopere lumea, cu adevărat, în adolescenţă. ”La 16 ani am descoperit plăcerea de a interacţiona cu băieţii şi de a face ce vrei din ei. Că o fată de 16 ani croşetează cum vrea ea un băiat de vârsta ei! Iar eu, când am descoperit chestia asta, am devenit tot ceea ce mama şi tata nu voiau să devin. Învăţam, eram o elevă de notă 10, dar mergeam la discotecă, am făcut sex la 18 ani. Eu eram la Timişoara, iar Timişoara nu era ca Bucureştiul, din multe puncte de vedere.

De exemplu, apărea LP-ul la München, şi a două zi îl ascultam în Timişoara. Era vremea Phoenix, apăruse Woodstock-ul, generaţia flower-power, deci apăruse şi sexualitatea ca luptă împotrivă sistemului”, declara Monica Tatoiu, pentru revista Tango.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton