Monica Tatoiu a descoperit că are un frate vitreg, în Canada: „Ne-a găsit și vine la București”

.

Monica Tatoiu (67 ani) a descoperit că are un frate vitrag, în urmă cu un an, pe când se afla în Statele Unite ale Americii. Vedeta a dezvăluit că bărbatul este stabilit în Canada și urmează să vină în România pentru a-și cunoaște sora. Aceasta a făcut dezvăluirile în podcastul lui Damian Drăghici, unde a vorbit deschis despre familia sa și frații pe care îi are, împrăștiați prin întreaga lume.

Monica Tatoiu a aflat că are un frate vitreg

Monica Tatoiu a fost invitată zilele trecute în podcastul lui Damian Drăghici, moment în care a făcut o dezvăluire uluitoare. Vedeta a mărturisit că anul trecut, în timp ce se afla în vizită în America, a aflat că are un frate vitreg, din partea tatălui, care este stabilit în Canada. Acesta s-a născut în România, însă a părăsit țara în copilărie, alături de familia lui.

De asemenea, Monica Tatoiu a descoperit că are rude și în Franța, după ce strănepotul ei a făcut teste ADN pentru a afla genele familiei.

„Am aflat că tatăl meu era de front în munții Tatra și am aflat că i-a făcut un copil uneia, am aflat că strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România. Avea 21-22 de ani. Am o soră lângă Brno, am mai aflat că mai am un frate în Canada, în zona în care a fost cantonat tata. Acum ne-am găsit și vine la București”, a povestit Monica Tatoiu în podcastul lui Damian Drăghici.

Citește și: Monica Tatoiu, dezvăluiri după 41 de ani de relație cu soțul: „Noroc că sub apă nu ne mai certăm”

Citește și: Cum arată casa de milioane de euro în care locuiește Monica Tatoiu: „Nu aruncați lucrurile de la bunica!” / Galerie foto

„Strănepotul care lucrează la Paris, e IT-ist, a plecat să-și caute rudele. Acum un an am aflat că mai am un frate în Canada. Când am fost în America am aflat de la o soră a unei cumnate de povestea dintre tata și mama lui, era un om pasional”, a precizat vedeta.

Femeia de afaceri visează să facă înconjurul lumii

Pasionată de călătorii, Monica Tatoiu a mărturisit, în urmă cu ceva timp, că își dorește să facă înconjurul lumii. Deși a vizitat deja mai multe țări, ea visează să călătorească peste tot la vârsta de 70 de ani.

Femeia de afaceri a povestit că prima ei ieșire din România a avut loc în anul 1974, când a plecat la Budapesta.

Citește și: Gina Pistol, imagine emoționantă cu fiica ei și a lui Smiley, Josephine: „Cea mai bună parte din mine”

Citește și: Cum își cresc Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir, cei doi copii: „Se vorbește prea mult în generația lor despre bani” / Exclusiv

„Mi-am dorit să călătoresc. Am stat într-o cutie și s-a lărgit mai mult și mai mult. Prima mea ieșire din țară a fost în 1974, mergeam la o conferință la Budapesta. Pentru copiii care au crescut cu pașaport și așa, în momentul în care trenul a ieșit din țară și a depășit granița, m-am simțit… niciodată nu m-am gândit să plec. Am avut senzația că am depășit o barieră. Când am fost în Japonia în 1988, am mers de la Moscova, am trecut pe la Polul Nord, am zis că asta o să fac până mor. Mai am, vreau să fac înconjurul pământului la 70 de ani”, a afirmat Monica Tatoiu în cadrul unui podcast.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Monica Tatoiu

Sursă foto: Captură video, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton