Monica Bîrlădeanu a spus în ce merită investit când vine vorba de aspectul fizic: „E atât de eliberator”

.

La cei aproape 45 de ani ai săi, Monica Bîrlădeanu nu are nicio operație estetică. Actrița se menține tânără acordând o atenție deosebită îngrijirii pielii și având un stil de viață sănătos. Recent, Monica a fost întrebată de o colegă mai tânără în ce merită să investim când vine vorba de aspectul fizic.

Monica Bîrlădeanu joacă rolul Manuelei în serialul „Groapa”, disponibil exclusiv pe VOYO. Pe platourile de filmare ale serialului, actrița a fost întrebată în ce crede că merită investit în ceea ce privește aspectul fizic. Monica nu este adepta intervențiilor estetice, considerând că, atunci când intervii, modifici trăsături.

În ce consideră Monica Bîrlădeanu că merită investit când vine vorba de aspect: „Starea ta de spirit se schimbă cu totul”

Unul dintre secretele de beauty ale Monicăi Bîrlădeanu este temperatura scăzută din casă. Actrița doarme la 17 grade. De asemenea, este pasionată de tot ce înseamnă îngrijire non-invazivă. Se documentează constant și este adepta tratamentelor cu laser, care stimulează producția de colagen.

„Am fost întrebată de o colega mai tânără de platou în ce merită să investești în ceea ce privește look-ul când ești la început. Am răspuns pe loc: în dantură! E atât de eliberator să ai o dantură care te face să fii confortabil, să râzi cu toată gura. Scăpând de acest mic complex, zâmbind permanent, pe lângă sentimentul ăsta de libertate în exprimarea bucuriei sau a emoțiilor extreme, îți schimbă mood-ul în fiecare zi. Fie și pentru că râzi mai mult decât înainte. În felul ăsta, zi după zi, starea ta de spirit se schimbă cu totul. O dantură frumoasă îți schimbă dispoziția emoțională, așadar”, a spus Monica Bîrlădeanu.

Citește și: Monica Bîrlădeanu a vorbit despre începuturile carierei sale în televiziune

Citește și: Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre serialul „Groapa”: „E o provocare pentru mulți dintre noi”. Cum se relaxează după o zi de filmare / Exclusiv

Cum se menține Monica Bîrlădeanu în formă

De-a lungul carierei sale, Monica Bîrlădeanu a povestit în mai multe interviuri cum se menține în formă. Cu toate acestea, actrița le recomandă celor care o apreciază și îi cer sfaturi de beauty să consulte specialistul înainte de a-și schimba rutina alimentară. La aproape 45 de ani, actrița are o siluetă suplă și tonifiată, rezultatul unui stil de viață activ și al unui regim alimentar echilibrat.

„În cazul meu funcționează cel mai bine dieta hiperproteică, însă m-aș feri s-o detaliez, pentru că fiecare corp e diferit. În momentul în care cineva se decide să urmeze o dietă, ar trebui să consulte un nutriționist”, declara Monica Bîrlădeanu în 2020, pentru CSID.ro.

„În cazul meu funcționează regimul care înseamnă mâncat câte puțin din trei în trei ore”, a completat actrița. Totodată, pentru a se menține, Monica Bîrlădeanu a renunțat la „dulciurile de orice fel”, mărturisind că preferă mâncărurile sărate în detrimentul celor dulci.

Citește și: Secretul actriței Monica Bîrlădeanu pentru un ten impecabil. „Mi se pare esențial!””

Citește și: Monica Bîrlădeanu, prima declarație despre relația cu Valeriu Gheorghiță: „Partenerul meu e un bărbat absolut necăsătorit, liber de orice obligație”

Monica Bîrlădeanu este pasionată de îngrijirea pielii: „Mi se pare esențial!”

Monica Bîrlădeanu nu are doar o siluetă impecabilă, ci și un ten luminos și lipsit de imperfecțiuni, datorită rutinei sale simple de îngrijire a pielii. Totul se rezumă la aplicarea produselor potrivite tipului tău de ten, în mod regulat.

„Sunt foarte pasionată de îngrijirea pielii! Mi se pare esențial! E un lucru care, odată ce se duce la vale, e foarte greu de recuperat, colagenul din pielea ta. Apoi ajungi să peticești, să mergi la operații. Cel mai important este să te ții de rutină, iar rutina nu trebuie să fie foarte complicată. Eu am un ser de față, după demachiere. Serul e foarte important, pentru că are ingredientele active, cele mai puternice. După ser, folosesc cremă de seară și cremă de ochi. (…) Fără protecție solară nici nu discutăm! Nu există să nu folosesc SPF 50! (…) Crema mea de zi conține Vitamina C și SPF 50”, a mai explicat Monica Bîrlădeanu, pentru sursa citată.

Citește și: Monica Bîrlădeanu, prima declarație despre relația cu Valeriu Gheorghiță: „Partenerul meu e un bărbat absolut necăsătorit, liber de orice obligație”

Citește și: Ce mamă frumoasă are Monica Bîrlădeanu! Suferința prin care a trecut familia vedetei

Cum a început cariera Monicăi Bîrlădeanu în televiziune

Primul job al Monicăi Bîrlădeanu a fost într-un restaurant, ca ospătar, la doar 16 ani. Deși inițial și-a dorit să urmeze sfatul părinților și să devină profesoară de Religie, cu trecerea timpului a simțit că aceea nu era vocația ei. Și, în urma divorțului părinților săi, a decis să urmeze Facultatea de Drept din Iași.

Mai târziu a dat probă pentru rubrica Meteo de la Pro TV, însă a fost respinsă. Și-a împlinit visul de a lucra în televiziune în 2002, când a devenit prezentatoarea emisiunii „La Strada”, de la B1TV. Alături de Dan Tudor, în 2003, Monica Bîrlădeanu a prezentat show-ul „Viața în direct”.

În 2004, Monica Bîrlădeanu a preluat show-ul estival „Extravacanzza”, apoi a plecat în Los Angeles pentru a urma cursuri de televiziune și de actorie. În 2018, actrița a prezentat reality-show-ul „Ferma vedetelor”, de la Pro TV, apoi a jucat în serialul „VLAD”, difuzat de același post de televiziune. Acum o vedem în rolul Manuelei, în serialul „GROAPA”, pe VOYO.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton