Monica Bîrlădeanu a împlinit 44 de ani. Cum a petrecut actrița: „Super experiență”

.

Monica Bîrlădeanu a împlinit 44 de ani, astăzi, 12 decembrie, și a ales să își petreacă ziua de naștere în afara României. Iată ce mesaj a postat frumoasa actriță pe Instagram!

Fără orice urmă de îndoială, Monica Bîrlădeanu este una dintre cele mai frumoase femei din România. Actrița a împlinit 44 de ani și a decis să își celebreze ziua de naștere în avans.

Monica Bîrlădeanu și-a sărbătorit ziua în avans

Monica Bîrlădeanu a ales să își petreacă weekend-ul dinaintea zilei de naștere în Budapesta, la celebrul hotel New York Palace Budapest Hotel. Actrița a rămas plăcut impresionată de experiența de acolo și a ținut să împărtășească și fanilor săi de pe Instagram.

„Birthday weekend la Budapesta. Super experienta, absolut divina, in ciuda vremii ploioase. Hotelul cu servicii impecabile, camere superbe, dar ce-a ramas cu mine, de fapt, a fost o atmosfera de Craciun incredibil de frumoasa, calda, cu mirosuri sublime, care-mi aminteste perfect de The Plaza Hotel din NY ( cel din Home Alone:)). Bineinteles ca am fost si la NY Cafe din interiorul hotelului, ca doar tot social media a cazut de acord cum ca ar fi cea mai frumoasa cafenea din lume. Si sunt de acord: este! Am facut si video-uri de-un reel ca sa va arat mai multe lucruri, dar pana atunci va las cateva imagini asa, de deschidere. Loveee”, a scris Monica Bîrlădeanu pe Instagram.

Monica Bîrlădeanu, secretele frumuseții sale

La cei 44 de ani de ani ai săi, Monica Bîrlădeanu arată superb și spune că, pe lângă gena bună moștenită de la mama sa, a avut mereu și un ritual de întreținere. Secretul: îi place să doarmă la temperaturi joase, iar asta o ajută să se mențină mereu tânără.

„Aprilia, managera mea, știe și îmi tot zice că reușesc să mă mențin așa pentru că dorm la 17 grade. Dorm în frig. Eu nu am nicio problemă să dorm în frig, sunt pe aer condiționat, pe frig, îmi place pe rece, să fie cât mai rece. Dincolo de asta, îngrijirea pielii pentru mine este pasiunea absolută. Mă pasionează tot ce nu implică intervenții, pentru că dacă intervii modifici trăsături. Dacă ai modificat trăsături e o problemă. Dar tot ce înseamnă stimulare, potențare a trăsăturilor pe care tu le ai deja, la asta sunt cel mai deschis om. Mă documentez, mă duc fac stimulări, lasere și așa mai departe”, declara, în trecut, Monica Bârlădeanu pentru EGO.ro.

Totodată, Monica Bîrlădeanu a mai mărturisit și că a fost mereu pasionată de tot ceea ce înseamnă produse dermato-cosmetice, dar că nu este adepta operațiilor estetice, cel puțin nu cele la nivelul feței.

Monica Bîrlădeanu:  “Nu știu ce înseamnă dragoste adevărată, am văzut multă falsă!”

Invitată în podcastul lui Damian Drăghici, actrița a declarat că nu prea a avut noroc în dragoste, iar iubirea de sine a făcut-o să fie incapabilă de relații. Totodată, actrița a declarat că nu a alergat niciodată după bărbații cu bani.

Despre Monica Bîrlădeanu

Monica Bîrlădeanu este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc. S-a născut pe data de 12 decembrie 1978, în Iași. Numele ei complet este Monica-Elena Bîrlădeanu, dar e știută și sub numele de Monica Dean, din perioada în care a locuit în America. În ciuda pasiunii sale pentru lumea artistică, Monica a absolvit Facultatea de Drept la Iași. Aceasta a jucat în mai multe producții românești, dar și de la Hollywood.

Sursă Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton