Monica Anghel a devenit instructor de fitness, după ce a slăbit 40 de kilograme. Cine este bărbatul care a susţinut-o în decizie

.

Monica Anghel (53 de ani) şi-a schimbat stilul de viaţă radical, după ce a luat decizia de a îşi tonifia silueta. Artista a slăbit 40 de kilograme, datorită sportului şi alimentaţiei sănătoare, iar acum a anunţat că după schimbarea uimitoare, a obţinut certificatul de instructor de fitness. Cine este bărbatul care o susţine necondiţionat în toate deciziile sale?

Ce a făcut-o pe Monica Anghel să slăbească aşa de mult

Monica Anghel a fost invitată în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, unde a dezvăluit că a fost nevoită să scape de kilogramele în plus din cauza sănătăţii precare. Celebra cântăreaţă a explicat că problemele pe care le are cu coloana au fost cele care au motivat-o să îşi tonifieze silueta, fiind şi o cerinţă a medicului său pentru a evita complicaţii pe viitor.

Totodată, Monica Anghel a mărturisit că după ce a avut parte de transformarea radicală, stilul ei alimentar s-a schimbat total, iar acum este destul de selectivă cu ce alege să includă în mesele sale.

Am conștientizat că mă simt extraordinar de bine așa și până la urmă a fost o chestiune de sănătate. Eu dacă nu aveam problema aia cu coloana și nu îmi spunea domnul doctor care m-a și operat „Dacă nu slăbești o să vii la mine în fiecare an”. Mulțumesc pentru asta (…) Nici nu mai pot să mai mănânc lucruri care nu sunt ok”, a mărturisit Monica Anghel, pentru Xtra Night Show, potrivit spynews.ro.

Monica Anghel a devenit instructor de fitness

După transformarea uluitoare, Monica Anghel a dus pasiunea pentru sănătate, sport şi nutriţie la cu totul şi cu totul alt nivel. Pentru a putea deveni instructor de fitness a urmat o serie de cursuri, iar acum se pregăteşte intensiv pentru încă două examene, pentru a putea fi consultant de psihologie nutriţională şi consultant nutriţional.

Citeşte şi: De ce Monica Anghel nu mai cântă de Revelion: “Mi se pare corect să mă plătești pe măsura efortului și a nivelului la care sunt”/ Exclusiv

Citeşte şi: Dan Negru, impresionat de cât a slăbit Monica Anghel. Reacția prezentatorului când s-au întâlnit față în față

Monica Anghel a mai spus că nu îşi va deschide o sală de fitness, aşa cum au crezut urmăritorii săi, dezvăluind că a devenit instructor de fitness doar pentru a ştii cum să execute corect propriile antrenamente pentru tonifiere.

„Da, sunt instructor de fitness. Cu acte în regulă, cu nota 10! Nu, nu îmi deschid sală, am făcut pentru mine, ca să pot să merg la sală și să mă antrenez singură, să știu exact ce am de făcut astfel încât să nu mă accidentez, să știu cum să lucrez toate grupele corect”, a mai spus vedeta.

Monica Anghel este căsătorită de 13 ani cu Marian Caraivan

Marian Caraivan este bărbatul care i-a fost alături Monicăi Anghel şi care a susţinut-o în toate deciziile pe care le-a luat de-a lungul timpului. Cei doi sunt căsătoriţi de mai bine de 13 ani şi şi-au unit destinele în 2010, ceremonie în cadrul căreia artista a purtat o rochie de mireasă croită chiar de mama ei.

Vedeta şi-a păstrat numele de familie, iar asta deoarece dacă ar fi luat numele soţului ar fi fost nevoită să îşi schimbe toate actele, iar din cauza programului încărcat pe care îl avea, nu a putut face asta.

Căsătoria cu Marian Caraivan a urmat la cinci ani după divorţul artistei de medicul estetician, Andrei Carantino, cu care a avut un mariaj de 11 ani.

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton