Mona Nicolici, fericită pentru reușita copiilor săi, Vlad și Ana: „Avem o regizoare în familie”

.

Mona Nicolici are doi copii! Sunt șase ani diferență între ei, dar amândoi și-au îndreptat pașii către scenă. Dacă Vlad cochetează cu muzica și actoria, și chiar a participat la Vocea României, Maria a ales regia.

Mona Nicolici e mândră de cei doi, care, la fel cum a făcut și ea cândva, își doresc să strălucească în lumina reflectoarelor. Mona Nicolici a făcut echipă cu Radu Coșarcă la Antena1, la știri, apoi a optat pentru un job într-o multinațională. Acum poate fi ascultată la Radio Europa Fm.

Mona Nicolici: „Avem o regizoare în familie”

“Vă spuneam că avem o regizoare în familie. Acum este aievea. Și sunt foarte mândră de Maria, care este astăzi un om mai bun, mai răbdător, mai creativ. Un om complex.

Și-a înfruntat fricile, neîncrederile, renunțările și a pus în loc încredere și credință. Fără sa renunțe la principiile ei. Doar le-a mai ajustat.

Am văzut spectacolul ei de licență în evoluție. De la o formă încă Ne(Definită), la un spectacol inedit, complet și complex, care trece publicul prin toate emoțiile și îl conectează cu stări și experiențe sensibile din viața lui. Un spectacol care, pe tot parcursul, te lasă pe gânduri. Dar nu-ți dă răgaz de reflexie decât la sfârșit. Ca și ea.

Îmi doresc să nu rămână doar un examen de licență și să poată fi văzut de cât mai multă lume. Pentru ca, De(finit) spune câte ceva despre fiecare dintre noi. Indiferent de vârstă sau generație. Și poate vindeca multe suflete. Și, oricum, știu acum, ca EA va face asta pe mai departe. De(săvârșit)”, spune Mona Nicolici, pe o rețea de socializare, despre fiica sa.

Citeşte și: Aurelian Temișan, dezvăluiri intime despre relația cu Monica Davidescu: „Cine aprinde focul, ăla trebuie să îl și stingă”/ Exclusiv

Citeşte și: Apariție rară! Cum arată fiul pe care Tom Cruise l-a adoptat cu Nicole Kidman

Vlad Nicolici s-a îndrăgostit de teatru

Fiul fostei prezentatoare a intrat la trei facultăți ca să își mulțumească părinții, apoi a înțeles că vrea să facă teatru. S-a pregătit pentru admitere doar cu trei săptămâni înainte, dar șansa a fost de partea lui.

“Eu sunt primul ne-inginer din familia mea. Terminasem liceul cu bacalaureat la matematică – fizică și cu media 9,50. Am intrat la vreo 3 facultăți doar ca să-i mulțumesc pe ai mei și să le arăt că, orice ar fi, eu am intrat la facultate. Admiterea la teatru se dădea ultima oară, în toamnă, iar cu două săptămâni înainte i-am anunțat că asta vreau să fac, deși avusesem o discuție în care mi-au demontat orice era frumos artistic în lumea asta, începând cu ”trebuie să mănânci”.

Doar că mie atunci nu-mi era foame de mâncare. Eu mă gândeam că dacă vreau mâncare, găsesc o soluție, dar dacă vreau aplauze, nu am cum să mă descurc”, spune Vlad pentru Life.ro.

Citeşte și: Viața bate filmul! Florentina Opriș și-a cunoscut iubitul în trafic. Cum a început povestea lor / Exclusiv

Citeşte și: Lidia Buble, apariție de senzație cu Horațiu Nicolau la nunta Cătălinei Ponor cu Bogdan Jianu

A intrat printre primii 10 la facultate, la clasa actorului Florin Zamfirescu, chiar dacă tatăl său și-ar fi dorit să aleagă un alt drum. “M-am apucat să învăț cu trei săptămâni înainte de admitere și am intrat printre primii 10 la facultate. Țin minte și acum discuția pe care am avut-o cu tata. El mă suna după fiecare etapă să mă asigure că și dacă nu am trecut, e bine oricum, că am facultățile alea serioase pe care pot să le fac.

Spre dezamăgirea lui, probabil, am trecut de toate etapele și am intrat. La final am vorbit cu el și i-am explicat că eu nu văd altfel, că dacă aș face altceva, cred că m-aș trăda pe mine, pur și simplu. Și acum cred că dacă ești cel mai bun sau printre cei mai buni nu are cum să-ți fie foame”, adaugă el.

„Mama mi-a arătat cum se privește viața asta astfel încât să fii printre cei mai buni”

Vlad spune despre celebra sa mamă că l-a ascultat și l-a înțeles întotdeauna, iar experiența ei în televiziune a contat foarte mult. „Mama mi-a arătat cum se privește viața asta astfel încât să fii printre cei mai buni. Întotdeauna m-a susținut foarte tare și o să-i fiu recunoscător toată viața. Experiența ei în televiziune și nu numai este pentru mine o comoară. I-am ascultat de fiecare dată sfaturile și încă mai fac asta.

O sun, filosofez cu ea și pur și simplu îmi rezolv un rol. E magic. Asta vine din conexiunea cu mama, care este una specială. Ne ascultăm, ne înțelegem și ne simțim foarte bine unul pe altul. Știe ce să-mi spună ca eu să înțeleg și să aplic mai departe. Iar eu știu să ascult”, precizează actorul.

Vlad Nicolici, despre divorțul părinților: „Pentru sora mea impactul a fost mai mare, ea fiind mai mică”

Mona Nicolici și soțul său au divorțat, dar iubirea pe care copiii au primit-o de la ambii i-a ajutat să treacă mai ușor peste impactul evenimentului. “În ciuda greutăților vieții, noi suntem niște oameni care ne iubim. Suntem uniți prin iubirea asta pe care uneori nu o conștientizăm. Iar eu am jucat mereu rolul de ușă deschisă între ei doi. Eram destul de mare când au divorțat. Știam că sunt o ușă deschisă pentru ei, am înțeles sentimentele și ce se întâmplă.

Pentru sora mea impactul a fost mai mare, ea fiind mai mică. A conștientizat mai lent lucrurile, dar ei au știut să fie oameni buni și frumoși, au știut să ne protejeze și să ne țină acoperișul ăla orice s-ar întâmpla, așa încât noi să putem să ne dezvoltăm frumos”, mai spune Vlad pentru aceeași publicație.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton