Momentul în care Ana Baniciu s-a tuns la nuntă, surprins în imagini. Cum au reacționat invitații / Video

.

Ana Baniciu și-a surprins invitații cu un look nou-nouț la nunta ei cu Edy Kovacs. După ce a apărut la ceremonia religioasă și în prima parte a petrecerii cu părul lung, fiica lui Mircea Baniciu a revenit în rândul invitaților ei cu părul scurt.

Artista a dezvăluit acum că a plănuit din timp această schimbare și că nu a fost vorba de o decizie de moment. Astfel, ea a postat pe rețelele de socializare un clip cu unele dintre cele mai frumoase și importante momente din ziua nunții, iar printre acestea se află și momentul în care stilistul a tuns-o.

Ana Baniciu s-a tuns la propria nuntă

În imaginile de la nuntă, Ana Baniciu apărea când cu părul lung, când cu el scurt. Deși internauții au observat că artista și-a făcut o schimbare de look, aceasta nu a vorbit până acum despre momentul în care s-a tuns.

„Da, m-am tuns în noaptea nunții! A fost un moment gândit și dorit, o schimbare pe care am simțit-o”, a scris Ana Baniciu pe Instagram, unde i-a mulțumit hair stylist-ului ei pentru că a ajutat-o să facă schimbarea de look în timpul petrecerii de nuntă.

În timp ce părul îi era scurtat, una dinte invitate a văzut ce se întâmplă, iar reacția ei a fost una de uimire și șoc.

Și în fotografiile publicate în mediul online după nuntă, Ana apare cu părul scurt, astfel că nu a mai rămas niciun dubiu asupra schimbării pe care fiica lui Mircea Baniciu a făcut-o în timpul petrecerii de nuntă.

Admiratorii artistei au reacționat rapid și au complimentat-o pentru noua sa tunsoare.

„Superbă”, Ești frumoasă oricum”, „Ce bine îți stă”, „Ești adorabilă”, sunt doar câteva din complimentele primite de Ana Baniciu după schimbarea de look.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citește și: Ana Baniciu, dezvăluiri rare despre iubitul misterios al Ralukăi: „Este și cetățean israelian”

Citește și: Copleșitor! Ana Baniciu a pus un scaun cu flori la nunta ei, în memoria mamei: „Voiam să știu că e acolo”

Citește și: Câți bani au dat Ana Baniciu și Dan Badea pentru reveni din Israel: „Asta nu se spune la televizor” / Video

Citește și: Cine este Valeriu Gheorghiță, iubitul Monicăi Bîrlădeanu. A divorțat în secret și este mai mic ca vârstă decât actrița

Artista, clipe de groază în luna de miere

Deși a plecat fericită și îndrăgostită la brațul noului ei soț în luna de miere, distracția și entuziasmul au dispărut rapid. Și asta pentru că Ana Baniciu și Edy Kovacs au ales să își petreacă o săptămână în Israel. În timp ce cuplul proaspăt căsătorit se bucura de primele zile în postura de soț și soție, gruparea Hamas a atacat Tel Aviv.

Cei doi au fost nevoiți să se adăpostească în buncăre, pentru a se proteja de bombele care erau lansate asupra țării.

După ce a revenit în România, Ana Baniciu a reflectat asupra realității războiului și a efemerității vieții.

„Acasă… toată dimineața am auzit sirene, îmi răsunau în cap efectiv! După toată experiența asta pot să vă spun că războiul este o tristă realitate. Noi nu simțim aici în țară cu adevărat ce înseamnă el… Sunt atâtea gânduri care îți trec prin cap în momentele alea și totuși cred că e cel mai concret moment de realizare… am realizat cât suntem de mici și de neputincioși în fața celor care dețin arme, rachete sau bombe pe care ei le consideră PUTERE”, a scris artista pe rețelele de socializare după ce a revenit în România.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Ana Baniciu

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton