Momentul care a făcut-o pe Simona Gherghe să evite să-i ducă pe copiii ei la mall: „Mi-am dat seama că nu e ok”

.

Simona Gherghe a dezvăluit în mediul online de ce nu-și duce copiii la mall. Prezentatoarea TV are o fiică și un fiu, Ana Georgiana și Vlad Ioan, din mariajul cu Răzvan Săndulescu. În weekend, Simona a mers cu cei mici la cinema, în mall, un eveniment rar, și a povestit reacția lui Vlad. Totodată, jurnalista și-a amintit momentul exact în care a decis să evite mersul la mall cu cei mici.

Simona Gherghe îmbină cu succes rolul de mamă și cariera jurnalistică, iar de câteva luni găzduiește podcastul „Părinți CuMinți”, unde dezbate subiecte de interes pentru părinți. Face acest lucru și în mediul online, unde recent a împărtășit de ce ea și soțul ei nu-și duc cei doi copii la mall.

Ce a întrebat-o Vlad pe Simona Gherghe când a ajuns la mall

Fiul Simonei, Vlad, acum în vârstă de 4 ani, nu frecventează mallul în mod normal și a avut o reacție haioasă weekendul trecut, când a mers la cinema.

„În legătură cu postarea de ieri, o poză cu Ana și Vlad, am fost la film, în mall, iar Vlad m-a întrebat dacă e aeroport. Pentru că am primit multe întrebări legate de acest lucru, eu țin să precizez că acest aspect depinde de fiecare. Noi am simțit că nu vrem să îi ducem la mall. Dacă avem puțin timp liber preferăm să facem orice altceva în afară de a merge la mall. Mie mi se pare un mediu cu mulți stimuli, care obosește foarte tare. Mai bine stați acasă, decât să îi duceți la mall”, a declarat Simona Gherghe, în mediul online.

Tot pe Instagram, Simona Gherghe a povestit momentul exact în care a luat decizia de a-și ține copiii departe de mall. Când fiica ei avea doar 6 luni, prezentatoarea TV a trebuit să meargă la o bancă, într-un mall. Reacția Anei a determinat-o să evite plimbările la mall cu cei mici.

Ce a făcut-o pe Simona Gherghe să evite să-și ducă cei doi copii la mall

„Copiii sunt foarte buni receptori, simt energia celorlalți extraordinar, poate că mult mai bine decât noi adulții. (…) Din momentul în care am intrat în mall până am ieșit a fost un urlet total. Mi-am dat seama că nu e ok. Lumea aia, zarva, foiala, nu e ceva bun pentru copii”, a mai explicat Simona Gherghe la Insta Story.

Nu în ultimul rând, Simona consideră că mallurile sunt spații greu de aerisit. „Deci vă dați seama ce viermuială de virusuri trebuie să fie”, a completat înainte de a-i sfătui pe părinți să evite vizitele cu cei mici la mall.

Simona Gherghe (46 de ani) și soțul ei, Răzvan Săndulescu (47 de ani), s-au căsătorit civil în mai 2017, când jurnalista era însărcinată în opt luni cu primul copil. În luna iulie a aceluiași an perechea s-a căsătorit și religios. Doi ani mai târziu, tot în mai, s-a născut și fiul cuplului.

Foto: Instagram/Simona Gherghe

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton