Momentul care a făcut-o pe Ana Baniciu să plângă la nunta Sandrei Izbașa cu Răzvan Bănică. Ținutele gimnastelor la petrecere / Video

.

Sandra Izbașa și Răzvan Bănică s-au căsătorit duminică, 30 iulie, într-un cadru de poveste. La nunta celor doi s-au reunit mai multe nume mari ale gimnasticii românești, printre care Andreea Răducan, Cătălina Ponor și Octavian Bellu.

Sandra și Răzvan au avut parte de o petrecere de nuntă la care orice cuplu visează: plină de emoții, cu prietenii și familia alături, într-o sală cu decorațiuni spectaculoase. Cei doi s-au distrat de minune și s-au asigurat că nimeni nu va uita ziua nunții lor.

Ana Baniciu a izbucnit în lacrimi la nunta Sandrei Izbașa

Ana Baniciu a postat pe Instagram câteva imagini de la nunta prietenilor ei, Sandra Izbașa și Răzvan Bănică. Artista a mărturisit că, la un moment, dat, nu s-a putut abține să nu plângă. Iar ceea ce i-a adus lacrimile în ochii Anei a fost un filmuleț realizat chiar de miri.

În imagini apar Sandra, antrenându-se în sala de gimnastică, iar Răzvan repetând pe scena teatrului.

„Pentru mine Sandra este idealul feminin. Este un mix de fragilitate, eleganță, forță”, se aude spunând Rzăvan Bănică pe fundal.

„Eu mi l-am notat într-un jurnal al meu. Mi-am dorit din suflet să fie un bărbat care mă completează, sprijină și care empatizează cu mine din toate punctele de vedere. Așa a apărut el”, a afirmat și Sandra Izbașa.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Declarațiile celor doi au emoționant-o pe Ana Baniciu până la lacrimi, mai ales că cei doi s-au cunoscut chiar în casa artistei.

„Suntem la nunta dragilor Sandra Izbașa si Răzvan Bănică! V-ați cunoscut la mine în casa și 3 ani mai târziu…♥️😂👌🏻 am mână bună!”, a scris Ana Baniciu pe Instagram.

Citește și: Sandra Izbașa, cerută de soție în ziua de Crăciun

Citește și: Sandra Izbașa și Răzvan Bănică, nuntă de basm! Imagini spectaculoase cu valsul mirilor / Video

Citește și: Sandra Izbașa, dezvăluiri emoționante din cariera ei: „A fost cumpăna vieții mele”

Citește și: Motivul pentru care Sandra Izbașa renunță la titlul de cetățean de onoare al orașului Bușteni

Fostele gimnaste, reunite la nunta lui Răzban Bănică și Sandra Izbașa

Mai multe nume mari ale gimnasticii românești s-au reunit la nunta Sandrei Izbașa cu Răzban Bănică. Printre acestea s-au aflat Andreea Răducan, Cătălina Ponor și Monica Roșu.

Nici Octavian Belu nu putea să lipsească de la nunta uneia dintre fostele sale eleve, care a făcut performanță sub îndrumarea lui.

Andreea Răducan, care s-a ținut departe de evenimentele mondene în ultima perioadă, a arătat uimitor într-o rochie bleumarin strălucitoare, la brațul soțului ei, Daniel Tandreu.

Larisa Iordache a venit și ea însoțită de iubitul ei. Fosta gimnastă, care a făcut furori în America Express alături de Dian Bulimar, a ales să poarte la acest eveniment o rochie mini, bej.

Pe de altă parte, Monica Roșu a optat pentru o rochie gri argintiu, lungă, cu decolteu adânc în timp ce Cătălina Ponor a arătat spectaculos într-o rochie galbenă, strălucitoare, pe care a accesorizat-o cu o pereche de sandale aurii.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini de la nunta Sandrei Izbașa cu Răzvan Bănică

Sursă foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton