Momente memorabile la gala Premiilor Oscar 2024. Ce s-a întâmplat în cea mai importantă seară din an

.

Cea de-a 96-a gală a Premiilor Oscar va rămâne cu siguranță în memoria tuturor celor prezenți în sală, dar și a celor care au urmărit cu interes decernarea statuetelor. De la interpretarea lui Ryan Gosling a piesei „I’m Just Ken”, până la un John Cena nud pe scenă și un câine care a avut propriul loc în sală, iată care sunt cele mai memorabile momente ale Premiilor Oscar 2024.

Emily Blunt și Ryan Gosling au dus „rivalitatea” pe scena Premiilor Oscar

Ryan Gosling și Emily Blunt au adus fenomenul „Barbenheimer” pe scena Oscarurilor în timp ce prezentau un tribut special cascadorilor. Cele două staruri care au primit fiecare câte o nominalizare pentru rol secundar în acest an, Blunt pentru „Oppenheimer”, Gosling pentru „Barbie”, au dus în mod jucăuș rivalitatea dintre cele două pelicule care au fost lansate în același timp anul trecut.

„Sunt fericit că, în sfârșit, putem lăsa această rivalitate Barbenheimer deoparte”, a spus Gosling.

„Modul în care s-a dovedit acest sezon de premii, nu a fost o rivalitate atât de mare. Dă-i drumul!”, a răspuns Emily Blunt făcând referire la modul în care Oppenheimer a dominat sezonul, cu mai multe premii.

„E adevărat. Vă descurcați foarte bine, știți? Felicitări”, i-a spus Gosling colegei sale, continuând: „Dar cred că mi-am dat seama de ce se numește „Barbenheimer” și nu „Oppenarbie”. Sunteți la capăt pentru că ați călărit coada lui „Barbie” toată vara”.

Actorul a făcut referire la încasările de 1,4 miliarde dolari înregistrate de „Barbie” în box office-ul mondial. Nici Oppenheimer nu a stat rău, întrucât a câștigat peste 960 milioane dolari.

„Mulțumesc că mi-ai Ken-explicat asta, domnule „trebuie să-mi vopsesc abdomenul pentru a fi nominalizat”. Nu îl vezi pe Robert Downey făcând asta”, a glumit Emily Blunt.

Messi, câinele care a avut propriul loc în sală

Câinele Messi, vedeta canină din „Anatomy of a Fall”, s-a comportat atât de bine pe circuitul de premiere anul acesta, încât a primit propriul loc la Oscar.

Patrupedul Border Collie, în vârstă de 7 ani, care a jucat un rol secundar în drama franceză nominalizată pentru cel mai bun film, s-a așezat cuminte pe un scaun din interiorul Dolby Theatre, în timp ce aștepta cu răbdare începutul galei.

Citește și: Cele mai neinspirate ținute de la Premiile Oscar 2024. Billie Eilish și Melissa McCarthy, printre vedetele care au dat greș

Citește și: Cele mai frumoase ținute ale vedetelor la Premiile Oscar 2024. Vanessa Hudgens și-a anunțat sarcina pe covorul roșu

John Cena, complet dezbrăcat pe scena Premiilor Oscar

John Cena a făcut și el un adevărat spectacol pe scena Premiilor Oscar din acest an. Actorul în vârstă de 46 de ani a apărut complet dezbrăcat pentru a prezenta premiul pentru cel mai bun design de costume.

Sceneta a fost pusă la cale pentru a celebra 50 de ani de la „cel mai nebunesc moment de la Oscaruri”, potrivit lui Jimmy Kimmel, gazda galei din acest an.

După ce s-a prefăcut că nu mai vrea să alerge gol pe scenă, acesta a ieșit, acoperindu-și părțile intime cu plicul în care se aflau nominalizații la această categorie.

Publicul l-a aplaudat pe John Cena, în timp ce acesta a glumit: „Costumele. Sunt atât de importante. Poate cel mai important lucru care există”.

După ce au fost prezentați nominalizații, John Cena a fost îmbrăcat cu o togă și a înmânat premiul echipei Poor Things, film care a câștigat, de altfel, patru trofee Oscar.

Emma Stone, accident vestimentar pe scena Oscarurilor

Emma Stone a avut parte de un accident vestimentar în timp ce urca pe scenă pentru a-i fi înmânat premiul la categoria „cea mai bună actriță în rol principal” pentru filmul „Poor Things”.

Rochia celebrei actrițe a cedat, însă acesteia nu i-a păsat, mai ales că momentul era unul special pentru ea.

„Rochia mea este ruptă!” a spus actrița, vizibil emoționată, moment în care le-a arătat celor prezenți fermoarul din spatele rochiei care s-a rupt.

Emma Stone a izbucnit în lacrimi în momentul în care statueta i-a fost înmânată, lăsându-se compleșită de emoții.

Citește și: Anghel Damian, înlocuit la Premiile Oscar 2024. Cu cine a prezentat Irina Margareta Nistor gala pe Voyo

Citește și: Cupluri pe covorul roșu al Premiilor Oscar 2024. Elsa Pataky și Chris Hemsworth au pus capăt zvonurilor divorțului

Citește și: Cristian Tudor Popescu, despre „Oppenheimer”, cel mai bun film de la Premiile Oscar 2024: „E convențional, nu atomic”

Liza Koshy a căzut pe covorul roșu

Liza Koshy, în vârstă de 27 de ani, a avut parte de o seară a Oscarurilor pe care nu o va uita prea curând. Actrița și personalitatea media americană a purtat o rochie spectaculoasă, roșie, pe covorul roșu, pe care a accesorizat-o, din păcate, cu o pereche de tocuri care nu au ajutat-o prea mult. Din cauza perechii de încălțăminte, acesta s-a împiedicat și s-a răsturnat pe covorul roșu.

Aparatele de fotografiat au surprins momentul jenant. Liza a încercat să redreseze totul, râzând și părând amuzată de incident. Mai mult, tânăra a rămas puțin pe jos, făcând câteva fotografii în această postură.

Tradiția reînviată de la Premiile Oscar

Pentru prima dată din 2009, cinci câștigători din trecut au prezentat premiul în categoriile lor pentru cea mai bună actriță în rol secundar, cel mai bun actor în rol secundar, cea mai bună actriță și cel mai bun actor.

Astfel, readoptarea acestei tradiții a readus pe scenă celebrități precum Jamie Lee Curtis, Lupita N’yongo, Christoph Waltz și Mahershala Ali și a adăugat o notă sentimentală și personală Premiilor Academiei.

Ryan Gosling a făcut spectacol îmbrăcat într-un costum roz

Ryan Gosling a încântat audiența cu interpretatea piesei „I’m Just Ken”. Actorul a apărut pe scenă îmbrăcat într-un costum roz, strălucitor, cântând melodia sa de succes din filmul „Barbie”, alături de co-scriitorul piesei, Mark Ronson, în timp ce colegii lui Ken dansau în jurul lui.

Gosling nu s-a reținut de la nimic, iar energia sa a debordat în toată sala.

Al Pacino, cea mai bizară prezentare a unui premiu

În timp ce prezenta premiul final al serii, legendarul Al Pacino a făcut o scurtă poveste, oarecum haotică, despre categoria Cel mai bun film, înainte de a anunța, fără niciun preambul, numele câștigătorului.

Deși clipuri din filmele nominalizate au fost difuzate pe tot parcursul nopții, Pacino a refuzat să le reamintească telespectatorilor care sunt cele 10 pelicule nominalizate la categoria „cel mai bun film”.

„Cel mai bun film… uh, trebuie să deschid plicul pentru asta”, a spus el în timp ce desigila plicul.

„Și o voi face. Să vedem. Iar ochii mei văd: Oppenheimer?!”, a spus Al Pacino scurt, anunțând astfel că „Oppenheimer” a fost desemnat „cel mai bun film” al anului 2023.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus câteva dintre cele mai memorabile momente de la Premiile Oscar 2024

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton