Momente de groază pentru Alexia Eram în avion: „Cred că am făcut 10 atacuri de panică”

.

Alexia Eram a trecut prin momente de panică în timpul unui zbor spre Serbia. Avionul în care se afla fiica Andreei Esca a trecut prin câteva turbulențe care au speriat-o foarte tare pe influenceriță.

Iubita lui Mario Fresh a plecat pentru câteva zile la Belgrad, unde a fost invitată să participe la un eveniment, însă drumul până acolo nu a fost unul atât de lin pe cât spera.

Alexia Eram a suferit atacuri de panică în timpul zborului

Deși a zburat de numeroase ori cu avionul în călătoriile sale în străinătate, Alexia Eram nu s-a aflat niciodată într-o astfel de situație. Turbulențele sunt normale în timpul zborurilor, dar acestea au fost unele foarte puternice, potrivit influenceriței.

Alexia Eram a povestit pe rețelele de socializare că avionul în care se afla a trecut prin turbulențe mari, din cauza cărora a suferit câteva atacuri de panică.

„Am ajuns. Cel mai oribil zbor din viața mea! Cred că am făcut 10 atacuri de panică… Tot zborul a fost plin de turbulențe MARI!”, a scris fiica Andreei Esca pe Instagram.

Tânăra se afla singură în avion, nefiind însoțită de iubitul ei, Mario Fresh. De obicei, cei doi nu merg împreună la evenimente, fiecare ocupându-se de propriile proiecte.

Citește și: Instagram versus realitate. Cum arată concurentele de la America Express 2023 nemachiate / Galerie foto

Citește și: Iulia Albu, urare dulce-amară pentru ziua de naștere a iubitului ei, Mike: „Retrăirea America Express este o provocare”

Citește și: America Express 15 noiembrie 2023. Ionuț Rusu și George Tănase, a doua echipă eliminată din competiție

Citește și: Liviu Vârciu a dezvăluit că Pepe i-a furat iubita: „O iubeam, am avut o relație” / Video

Alexia, concurentă la America Express 2023. De ce a ales să mearg cu fratele ei, Aris

În sezonul șase al emisiunii America Express, Alexia a făcut echipă cu fratele ei, Aris Melkior Eram. Influencerița a dezvăluit, în urmă cu ceva timp, că a luat cea mai bună decizie să meargă împreună întrucât se înțeleg foarte bine.

„A fost cea mai bună alegere pe care am făcut-o. În primul rând, pentru că ne-am unit după această experiență, mai mult decât înainte. Am descoperit foarte multe chestii la el, la noi, la mine. Și cred că dacă aș fi fost cu Mario, ar fi fost complet o altă experiență. Cred că este mult mai greu să mergi într-un cuplu acolo, pentru că tensiunile sunt foarte mari, oboseala, nemâncatul, adrenalina și așa mai departe”, a afirmat Alexia potrivit Cancan.

Fiica Andreei Esca a dezvăluit și motivul pentru care a ales să participe în cel mai dur reality show, împreună cu fratele ei, Aris Eram.

„Între frați poți să te comporți 100% autentic, poți să te cerți cu el și știi că o să te împaci, că e fratele tău. O relație de frați este mult mai bine gestionată în momente de tensiune”, a precizat ea.

Cei doi fac o echipă atât de bună și se descurcă de minune în timpul probelor încât, potrivit surselor Unica, chiar ajung în marea finală a competiției.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Alexia Eram

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton