Parada costumelor de baie a început. Cum arată Inna, Delia sau Lili Sandu în cele mai hot piese vestimentare

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 27 iunie 2024, 11:24

Vara a venit, iar vedetele se pregătesc și ele de vacanțe petrecute pe plaje exotice. Unele deja au plecat în concediu și au avut ocazia să își creeze amintiri de neuitat, în timp ce altele își pregătesc bagajele pentru a călători spre mare. Celebritățile și-au pregătit costumele de baie, iar imaginile cu ele în bikini fac înconjurul internetului.

Cum arată vedetele în costume de baie

Majoritatea vedetelor autohtone preferă să plece în vacanță, spre țări mai calde, încă din primele zile ale anului, după ce pe timpul iernii au avut un program încărcat. Printre acestea se află și Andreea Ibacka care, în urmă cu câteva luni a plecat spre Grecia alături de Cabral, într-o scurtă vacanță la Marea Mediterană, departe de copii.

Actrița și-a făcut câteva fotografii într-un costum de baie superb, din două piese, mov, cu print de animal.

„Pentru prima oară în mulți ani am stat o zi la plajă, pe vechi. Adică chiar am stat la soare, am băut limonadă, am citit o carte, mi-am comandat la prânz ce aveam eu poftă să mănânc și nu ce le-ar fi plăcut copiilor, m-am bronzat. Fără găletușe și lopățele, fără castele de nisip. Și fără să mă simt vinovată, asta da surpriză!”, scria în luna mai Andreea Ibacka pe pagina ei de Instagram.

Inna a fost și ea într-o vacanță alături de iubitul ei, Deliric, și a înnebunit internetul cu imaginile în care apare într-un costum de baie dintr-o singură piesă, cu decupaje.

La începutul acestui an, Adela Popescu a fost într-o scurtă vacanță în Thailanda, unde Radu Vâlcan filma pentru noul sezon „Insula Iubirii”. Aici, actrița a profitat de liniște pentru a sta la plajă și a se bucura de razele calde ale soarelui și nisipul fierbine. Ea a ales să poarte un costum de baie dintr-o singură piesă, roșu, care i s-a potrivit de minune.

Citește și: Vila în care locuiesc Anca Serea și Adi Sînă, inundată din cauza ploilor torențiale: „În cartierul de lux în care trăim s-a inundat toată casa” / Video

Citește și: Tendinţele în materie de costume de baie cu care vei face furori pe plajă. Ce se poartă vara asta

Și Alina Eremia a furat startul sezonului în momentul în care a plecat la mare. Artista s-a fotografiat într-un costum de baie din două piese, negru, care i-a scos în evidență trupul tonifiat.

Delia, fotografie rară în costum de baie

Delia (43 ani) și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare în momentul în care a postat pe InstaStory o fotografie cu ea în costum de baie. Artista și-a obișnuit admiratorii cu haine largi, sport sau extravagante, astfel că imaginea în costum de baie a fost o adevărată surpriză.

„Sunt o victimă a mentalității. Prefer să mă schimb într-o cameră goală, nu pot să mă schimb lângă o altă fată. Am chestia asta din copilărie. Pentru mine, hainele sunt o formă de protecție. Și un soi de comoditate. Vreau să fiu protejată nonstop, vreau să se uite lumea la mine ca la un copil. Sunt o victimă a regimului în care am trăit și eu. Nu mă vezi cu decolteu, eu nu știu cu ce să mă mai acopăr”, a povestit Delia, acum ceva timp, într-un podcast.

Citește și: Oana Moșneagu și Vlad Gherman, pregătiți pentru aventura „Asia Express”: „S-ar putea să apară copilul înainte” / Exclusiv

Citește și: „Ploaie” de vedete la concertul Coldplay din 13 iunie. Lili Sandu, Alina Sorescu, Ami și Irina Fodor, printre celebritățile prezente la spectacol

Deși nu merge la sală, cântăreața este într-o formă fizică de invidiat, ținând cont de faptul că zilnic merge la alergat, face des drumeții și, după cum chiar ea mărtutisea, nu trece zi în care să nu facă zeci de mii de pași.

Alte vedete care au împărtășit imagini cu ele în costume de baie pe rețelele de socializare mai sunt Corina Bud, Crina Abrudan, Andreea Bălan, Lili Sandu, Bianca Drăgușanu și multe altele.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată vedetele din România în costume de baie

Sursă foto: Instagram

Vezi subiectele la proba la matematică la Evaluare Naţională 2024, iar de la ora 13.00, rezolvarea subiectelor la matematică – Evaluare Naţională 2024!

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton