Misty, licențiată în psihologie. Iubita lui Keo revine în muzică și vrea să lanseze o carte: „Este despre povestea mea” / Exclusiv

.

Misty a studiat Facultatea de Psihologia, iar acum urmează master. Artista ar vrea să îmbrățișeze și o carieră în acest domeniu.

Misty, pe numele ei real Alexandra Pavel, a studiat Facultatea de Psihologie, un domeniu care a atras-o și care, la un moment dat, a scos-o la liman după ce aproape căzuse într-o depresie.

Cântăreața a vorbit despre momentele frumoase din viața ei, dar și despre cele dificile prin care a trecut. Jumătatea lui Keo a avut o pauză de câțiva ani în care a spus “pas” luminei reflectoarelor, timp în care mulți au crezut că s-a retras din showbiz, din muzică.

Cum a ajuns Misty să studieze Facultatea de Psihologie?

Misty ne-a dezvăluit ce a făcut în anii în care a lipsit din showbiz. Mai mult, artista a relatat și cum s-a schimbat viața de cuplu de când a venit micuța Arya pe lume. În plus, surpriză pentru fani, blondina se pregătește să filmeze clipuri pentru piese noi pe care i le-a făcut Keo.

Ai fost scumpă la vedere și te-ai axat pe familie, de când ai devenit mămică. Însă, în ultima perioadă, ne-am bucurat să te vedem prezentă la evenimente. Iar mai nou, ești una dintre invitatele speciale în prezentările de modă ale cunoscutului Alin Gălățescu. Cum ai ajuns să cochetezi cu modeling-ul? Țintești către o carieră în modeling?

Mulțumesc frumos! Într-adevăr există zile, uneori săptămâni, sau chiar luni, cum a fost de la începutul anului încoace, în care virozele ne-au dat ceva bătăi de cap. Și ne-au ținut mai mult în casă decât ne-am fi dorit.

Arya nu a răcit deloc în pandemie. De fapt nu mai răcea nimeni în perioada aceea fiindcă ne protejam cu toții foarte mult. Când am dat-o la grădiniță anul trecut, am dat-o pe perioada verii și am avut din nou noroc fiindcă nu a răcit deloc în colectivitate…

După concertele lui Keo de Revelion, din păcate el a făcut gripă și apoi am făcut și noi amândouă, așa pe rând. Acea gripă a fost una serioasă și cred că ne-a slăbit sistemul imunitar fiindcă au urmat luni de zile de răceli, a fost super! O săptămâna ok, două săptămâni răciți și tot așa…

E dificil să am o activitate constantă, pentru că Arya a avut încă mare nevoie de mine, cu atât mai mult atunci când răcește și e bolnăvioară. Atunci toată energia și atenția noastră sunt îndreptate spre ea. Iar în situații ca acestea, sunt absentă, inclusiv pe rețelele de socializare…

Misty, pe podium la prezentările de modă. A îmbrăcat rochia de mireasă pentru prima dată

Misty a defilat îmbrăcată în rochie de mireasă

Dar e foarte bine, Arya e un copil extrem de fericit, iubit și echilibrat, observ progresele ei de la o zi la alta. Devine independentă pe măsura ce crește, ne surprinde plăcut și reușește să ne impresioneze des.

Da, am început să ies la evenimente, la petreceri, îmi place, mi-a lipsit socializarea. Și cărei femei nu îi place să se aranjeze? Căci la astfel de evenimente, nu te prezinți așa oricum, ci cât mai impecabil, să fii o apariție cât mai interesantă.

Party-ul vostru a fost unul din cele mai frumoase evenimente la care am fost anul acesta! Iar Keo din păcate l-a ratat, fiindcă a avut de lucru, am venit doar însoțită de Arya. Datorită tematicii petrecerii și dress code-ului, am depănat multe amintiri din liceu sau școala generală. Dulce nostalgie.

Ne-am și distrat, am și dansat, am mâncat vată pe băț și înghețată la o oră la care nu se întâmplă niciodată. Ne-am făcut de cap, cum s-ar spune! Am făcut multe poze, am dat interviuri, ne-am întâlnit cu foarte mulți prieteni. A fost minunat să ne punem la curent cu viețile fiecăruia, am socializat și ne-am făcut noi prieteni.

Am fost onorată de a accepta invitația lui Alin de a participa în Show-urile sale de modă, am fost chiar flatată și nespus de bucuroasă. Insă mărturisesc, aveam mari emoții.

„Nu sunt model, nici nu mă consider, însă aceste prezentări de modă, nu sunt simple defilări, așa cum mi le imaginam eu”

Misty a defilat în prezentările lui Alin Gălătescu

Dar Alin este un om atât de inspirațional, mult prea modest, cu o viziune ireal de frumoasă. Cu o cultură a fashion-ului impresionantă și a artei fără margini, de la care poți învăța atât de multe lucruri frumoase, doar stând în preajma lui, cu ochii și urechile pe el … Și nu în ultimul rând, este un om extraordinar, care mi-a devenit un bun prieten. Iubesc oamenii buni și deosebiți, îi prețuiesc și sunt recunoscătoare pentru cei din viața mea.

Alin este acel prieten pe care rar ai ocazia sau norocul, în viață, să îl ai, acel prieten alături de care simți că prinzi curaj și aripi. Te inspiră, te motivează și îți stârnește curiozitatea nu doar în ceea ce privește pasiunea lui, aceasta a fashion-ului, a artei, în general. Ci și în ceea ce privește și potențialul tău ca artist, ca om. Sunt și eu o mare iubitoare de artă, dar, recunosc, arta fashion-ului e ceva nou pentru mine și abia acum, astfel, descopăr cât de mult mă atrage.

Îi mulțumesc din nou, cu această ocazie, pentru încrederea pe care mi-o oferă în mine însămi. Si pentru șansa de a mă transforma și de a străluci în cea mai mistică formă a mea, de care nu mă știam capabilă, în cadrul acestor fashion Show-uri ale sale absolut fantastice. Show-uri care, sub creația și regia sa, pun în evidență frumusețe, delicatețe și feminitate în esență pură.

„Sunt spectacole fabuloase”

Toate acestea îmbrăcate în cele mai divine creații vestimentare ale celor mai talentați designeri autohtoni, ai momentului.

Nu sunt model, nici nu mă consider, însă aceste prezentări de modă, nu sunt simple defilări, așa cum mi le imaginam eu. Sunt spectacole fabuloase, artistice, acompaniate de multă culoare, lumină, muzică, fantezie. De o energie debordantă și electrizantă. E actorie, e poezie, e artă curată, sunt profund impresionată!

Alexandra Pavel, alias Misty: „Keo îmi spune des că sunt frumoasă, dar uneori o pun pe seama faptului că mă iubește el prea mult”

Misty și Arya, la petrecerea Unica

Universul lui Alin este ca un miraj seducător și trebuie să fii acolo, să vezi, să simți atmosfera efervescentă a momentului, să poți înțelege ce spun. Mă bucur nespus și este o onoare să fiu parte din acest univers molipsitor al lui.

Soirees de la Mode 32 a fost un vis și am simțit că strălucesc ca o zeiță, într-o rochie spectaculoasă, creație Antonia Nae, care de asemenea mi-a devenit o bună prietenă.

Iar înainte de acest eveniment, am fost invitată de Alin să particip și la Summer Fashion Gala, aceasta fiind de fapt prima mea defilare. Inainte de Soiree de la mode, unde am fost cred și pentru prima dată în viața, mireasă. Nu-mi mai amintesc dacă am mai îmbrăcat vreodată o rochie de mireasă. Am purtat o finețe de rochie de mireasă, pe care am simțit-o în ton cu personalitatea mea destul de delicată, o minunăție, creată de Mary Sten.

A fost o zi minunată, am fost și sărbătorită de nume, în ziua aceea, de 29 Iunie, de Sfântul Petru și Pavel. Așa că am savurat din plin acea zi.

Keo îmi spune des că sunt frumoasă, dar uneori o pun pe seama faptului că mă iubește el prea mult. Pentru că cele mai multe complimente le primesc de la el, fix atunci când nu sunt aranjată. Si când nu mă simt prea frumușică. Și atunci îmi vine greu să îl cred.

Citește și: Tavi Clonda și Gabriela Cristea vor sărbători 8 ani de căsătorie pe Coasta de Azur: “Ne facem un cadou”/ Exclusiv

Citește și: Octavia Geamănu, peripeții la întoarcerea din Franța: „Ciudat sentiment să te întorci acasă doar cu hainele de pe tine”

Citește și: Femeia pe care Stan Laurel din „Stan și Bran” a regretat-o toată viața. I-a zdruncinat sentimentele și i-a lăsat răni adânci în suflet

Citește și: Laura Cosoi dezvăluie cum a schimbat-o relația cu soțul ei, Cosmin Curticăpean: „Aveam aceste apucături destul de bine înrădăcinate”/ Exclusiv

Misty, despre secretul siluetei sale

Arăți însă neschimbată și la fel de tânără ca acum 10 de ani. Care sunt secretele, cum reușești să te menții?

Nu am secrete. Adică, nu sunt secrete. Spun de câte ori am ocazia, că pun preț pe sănătate în primul rând, atât cea emoțională, cât și cea fizică. Și subliniez de fiecare dată, importanța sportului, alimentației cât mai bogată în vitamine, odihnă.

Frumusețea vine din interior, o simți atunci când tu ești bine, mulțumit și fericit cu tine. Când ai activitate fizică ajută. De asemenea, când mănânci sănătos, atunci când dormi acele ore minime pe noapte de care organismul are nevoie, atunci când ești odihnit și cu zâmbetul pe buze.

Și mie mi se întâmplă, din fericire rareori, dar se întâmplă să mai “deviez” de la programul nostru sănătos. Un bun exemplu, din nou, e atunci când răcește Arya. Pentru că atunci nu dorm suficient, nu mai sunt atentă la tot ce mănânc, orele de masă nu mai sunt respectate. Pentru că atunci Arya nu prea are poftă de mâncare, stăm după ea să o hrănim. Iar noi chiar dacă încercăm să ne mai așezăm la masă, ne cam piere și nouă poftă de mâncare. Nu mai ieșim din casă, facem cumpărăturile mai mult online. Totul devine static pentru că rezervele de energie se epuizează mult mai rapid.

Apoi, oboseala se arată la exterior, pe față, pe ten, pe piele… Eu, personal, încep să mă resimt cu totul după o astfel de perioadă. Și am nevoie de o revigorare mai serioasă până ce reușesc să mă întorc la programul cel normal și sănătos, pentru mine.

„Keo merge zilnic, dimineața, de câțiva ani la înot și se simte minunat de când are această rutină”

Misty merge frecvent la clinici de înfrumusețare

Keo spre exemplu, merge zilnic, dimineața, de câțiva ani la înot și se simte minunat de când are această rutină. Atunci când se întâmplă să facă pauză de la această activitate se resimte și el.

Ador plimbările în aer liber, în natură, muzică, meditație și contemplare, de ce nu, un bine meritat masaj din când în când. Masajele sunt considerate terapii chiar complexe, ce stimulează hormonii fericirii, de la dopamină la serotonină, endorfine și oxitocină.

Avem nevoie să acordăm atenție stării noastre de bine! Iar serotonina este cea responsabilă de cât de mult zâmbești într-o zi și cât de fericit te simți.

Obișnuiesc să merg la clinica prietenei noastre bune, doctor Daniela Diveică, pentru o revigorare mai rapidă, a tenului, pentru curățarea, hidratarea pielii, tonifierea și relaxarea musculaturii atât faciale, cât și corporale.

L-am dus și pe Keo, care acum merge periodic singur, pentru tratamentul PRP scalp de care este foarte încântat.

Mi-am găsit așa un “Spa“ al meu, în care reușesc să mă detașez de griji, responsabilități, pentru câteva ore cât le petrec acolo. Să mă detensionez, să mă relaxez, unde mă bucur că pot beneficia în ziua de astăzi, de cele mai bune și inovatoare aparate și tehnologii de ultimă generație. Iar când mă simt îngrijită și frumoasă, acest lucru mă ajută să mă și întorc rapid la programul de viață sănătos. Pentru că rezultatele obținute, mă motivează să le și întrețin.

Misty: „O familie fericită este cea în care, mai întâi de toate, femeia, mama, este una fericită”

Misty își ia și fiica cu ea la unele evenimente

Plus că atunci când ai un copil, devii inevitabil mult mai disciplinat și atent în ceea ce privește alimentația corectă și respectarea orelor de masă, somn. Cred că e prețios pentru încrederea de sine a unei femei, să își facă sau să își ofere timp și pentru ea. Chiar și din când în când. Să aibă locul ei special, dedicat ei și doar ei, unde să poată avea parte de momente de relaxare și liniște.

O familie fericită este cea în care, mai întâi de toate, femeia, mama, este una fericită. Pentru că ea este cea care dă tonul, ea este motorul fericirii într-o familie. Și nu are nevoie de multe. Doar să simtă dragostea celor dragi, puțină grijă și atenție și față de ea. Acestea fiind semnele de recunoștință pentru tot ceea ce reprezintă ea în viața celor pe care îi iubește și cărora li se dedică intru totul.

„Nu am avut niciodată sentimentul că aș fi renunțat la muzică”

S-a scris, la un moment dat, că ai renunțat definitiv la muzică, că ai ales o carieră în psihologie. Care e povestea?

Nu am mai lansat piese și nu am mai activat în acest domeniu, într-adevăr, în ultimii ani, din diferite motive. Dar nu înseamnă că am renunțat definitiv la muzică. Nu am avut niciodată sentimentul că aș fi renunțat la muzică. Mă exprim des prin cântec și muzica face parte din viața și familia noastră. Dar presa a fost liberă să interpreteze această absență a mea din ultimul timp. Nu mă deranjează.

Nici nu pot să spun că mi-a lipsit să fiu pe scenă. Pentru că mi-ar fi lipsit Arya, dragostea și aprecierea ei, zâmbetele și bucuria ei, din primii și cei mai importanți ani din viața ei. Nu le pot compara și nici înlocui cu nimic din lume. Începe să îmi lipsească de acum încolo, tocmai pentru mi se eliberează programul din ce în ce mai mult.

Misty: „M-am înscris la facultatea de Psihologie în acea perioadă de pauză pe care mi-o propusesem de odihnă, de căutare, de regăsire de sine”

Arya prinde aripi ușor-ușor, pleacă la grădiniță, școala de vară, excursii, are multe activități independente și începe să prefere timpul și activitățile cu prietenii, ceea ce e firesc. Ceea ce s-a întâmplat, s-a întâmplat cumva de la sine, pentru că eu am simțit nevoia de o pauză.

M-am înscris la facultatea de Psihologie în acea perioadă de pauză pe care mi-o propusesem de odihnă, de căutare, de regăsire de sine. Existau multe blocaje care mă împiedicau tot mai des să mă las ghidată de intuiția și inspirația mea. Simțeam că nu îmi pot activa puterea mea ca femeie, ca artistă, în întregime. Mă concentram prea mult pe alte lucruri sau pe problemele lumii, în loc să mă focusez pe mine, pe pasiunile și bucuriile mele.

Aveam o teamă profundă de a îmi permite să fiu eu, așa cum sunt, de a îmi arăta sensibilitățile și vulnerabilitatile. Mi-era teamă de a mă deschide… din nevoia de protecție. Toate acestea îmi alimentau nesiguranța și neîncrederea în sine, începusem să îmi subestimez valoarea și calitățile.

Psihologia a fost pasul pe care am simțit să îl fac spre a încerca să rezolv și să depășesc aceste blocaje și de a mă concentra pe propria mea creștere. E o alegere a fiecăruia. Si creșterea poate fi realizată doar de către fiecare dintre noi în parte prin efortul propriu de a dobândi cunoaștere și înțelegere de sine, obiceiuri, comportamente, abilitați noi și cât mai sănătoase.

„În ziua de azi, psihologia, dezvoltarea personală sunt domenii care atrag un număr tot mai mare de persoane și care devine tot mai căutat”

Și apoi pe măsură ce înaintam în materie, mi-a plăcut mult. Iar anul 2 de facultate a coincis și cu cea mai mare schimbare a vieții mele, aceea de mamă în devenire. În ziua de azi, psihologia, dezvoltarea personală sunt domenii care atrag un număr tot mai mare de persoane și care devine tot mai căutat. Pe mine m-a atras dintotdeauna.

Oamenii sunt din ce în ce mai deschiși și interesați de rolul dezvoltării, creșterii în viața fiecăruia. Rolul de a atinge potențialul maxim atât în viața personală, cât și în viața profesională. Pentru că rareori poți atinge succesul pe ambele planuri, unul sacrificându-l pe altul.

Îmi doresc să urmez o carieră pe viitor în acest domeniu. Datorită rezultatelor pe care am reușit să le obțin în sfera acestei meserii, datorită orelelor de practică și muncii de voluntariat depuse până acum. Satisfacția a fost mare și mă proiectez făcând cu plăcere meseria aceasta în viitor și pe termen lung. Psihologia poate fi îmbinată frumos și ușor și cu televiziunea, poate, la un moment dat.

Mai am câțiva ani de parcurs, de pregătire pentru a putea obține atestatul de liberă practică emis de către Colegiul Psihologilor. Momentan am doar o licență în Psihologie, iar acum urmez un master.

Misty, licențiată în Psihologie: „Am experimentat și anxietatea socială, care se manifestă prin stări de anxietate pronunțate ce se referă la posibilitatea de a fi judecată sau privită într-un mod nedorit de către alți oameni”

Misty, licențiată în Psihologie

De-a lungul timpului te-ai confruntat cu depresii? Sau dacă ai fi într-o depresie, știi cum ar trebui să procedezi ca să scapi de ea, acum că ai studii în psihologie?

Anumite perioade mai dificile din viața mea, acumulate, m-au încercat în trecut și mi-au forțat limitele, ceea ce a declanșat atacuri de panică. Tulburarea de panică, este un tip de anxietate care se manifestă prin apariția atacurilor de panică. Sunt niște stări emoționale extrem de puternice și dificil de gestionat fără un ajutor de specialitate.

Am experimentat și anxietatea socială, care se manifestă prin stări de anxietate pronunțate ce se referă la posibilitatea de a fi judecată sau privită într-un mod nedorit de către alți oameni… Nu aveam încredere în oameni, deși la bază, eu am fost mereu “such a trustful people person”. Preferam singurătatea deseori, tocmai pentru că nu mai aveam încredere în oameni.

Mă simțeam în siguranță și confortabil, doar în sânul familiei, în cuplu și foarte putini prieteni și doar extrem de apropiați. Am făcut și terapie, dar cel mai mult, studiile în psihologie și dezvoltarea personală, m-au ajutat să depășesc acele episoade. Nu sunt genul care se victimizează, consideram că sunt detalii mult prea intime ce țin doar de viața personală. Și din acest motiv nu am vorbit niciodată deschis despre aceste subiecte. Și nu aveam nevoie de atenție, ci doar de liniște.

„Am experimentat stări de neliniște constantă, palpitații, stări de rău, tremurat, în momentele de stres. Tulburări de somn, coșmaruri, lipsă de atenție și concentrare, lipsa energiei”

Odată cu experiențele și cu maturizarea, gândirea se schimbă, evoluăm fiecare. Iar acum, profit cu fiecare interviu, să vorbesc deschis despre mine, să ridic awareness în ceea ce privește importanța sănătății emoționale. Anumite simptome pot fi confundate sau chiar ignorate ușor. Iar atât timp cât oamenii nu sunt curioși, deschiși spre cunoaștere și înțelegere de sine, spre informare, riscul e mare.

Nu pot preveni, nu pot identifica și nu pot vindeca problemele. Sunt lucruri esențiale și de luat în serios, care țin de sănătate și voința fiecăruia.

Am experimentat stări de neliniște constantă, palpitații, stări de rău, tremurat, în momentele de stres. Tulburări de somn, coșmaruri, lipsă de atenție și concentrare, lipsa energiei…acestea fiind printre simptomele cele ușoare. Inițial nu am dat importantă și am zis că trece, că e normal să fiu așa, că sunt epuizată după perioade care mi-au forțat toate limitele. Dar nu ar fi trecut și cu siguranță, aș fi putut ajunge și în stadiu de depresie, dacă nu aș fi știut să identific din rădăcina și rapid problema. Să o pot rezolva, să o pot preveni.

Misty: „Au fost și sunt alegeri asumate și pe care nu le regret nicio clipă, am câștigat enorm”

Misty urmează master în psihologie

Mi-am dorit o carieră și succes, aveam încredere în mine și potențialul meu, pentru că am avut șansa să îmi demonstrez mie că pot. Nu-mi trăiesc viața încercând să fiu pe placul cuiva sau să impresionez pe cineva. Vreau să mă impresionez pe mine! Oamenii te vor judeca indiferent de ceea ce vei spune sau face, de ceea ce nu vei spune sau nu vei face.

Proiectul Misty, cu care mă lansasem solo, a fost un proiect cool și fresh la vremea respectivă, cu un start bun și promițător. Piesa “Bang” se licențiase în multe țări, precum Olanda, Spania, Franța, Italia, Polonia, s.a. Intrase pe radio la noi… Echipa și casa de discuri, toți erau încrezători în acest proiect, se discutau, se pregăteau, colaborări și contracte care nu s-au mai concretizat.

„Am învățat că discreția e sfânta și că toate se întâmplă cu un scop și la timpul lor”

Au fost și sunt alegeri asumate și pe care nu le regret nicio clipă, am câștigat enorm. Am învățat că discreția e sfânta și că toate se întâmplă cu un scop și la timpul lor. Cu răbdare în viață, timpul așază tot … Tăcerea, în orice situație dificilă prin care am trecut, a fost cea mai smart alegere. Iar retragerea mea, a fost eliberatoare. Mi-am vindecat sufletul, în sânul cuplului și al familiei mele.

Întotdeauna am încercat să îmi văd de treaba mea, de felia mea. Mi-am văzut de viața, de sănătate, de terapie, de studii și lucrurile care mă pasionează, de relație, familie, casă. Și puțin mai târziu, când a sosit și Arya, din acel moment nu a mai contat nimic altceva. Doar noi 3 și familia noastră.

Misty: „Mă consum exagerat, atât de tare încât de multe ori mi-am spus că nu sunt făcută să activez, să supraviețuiesc, să rezist în acest domeniu muzical, destul de dur”

Care este cea mai mare calitate a ta, super puterea ta? Dar cel mai mare defect?

Sensibilitatea mea… este o calitate. Dar când ești în extremă, devine și un defect…Depinde cum alegi să privești. Mult timp am privit-o și eu ca pe un defect, ca pe o slăbiciune, din cauza sau datorită oamenilor din jur, care de cele mai multe ori îmi criticau sensibilitatea. Sunt o persoană extrem de sensibilă, pun la suflet rău, tot, și ce nu are legătura cu mine, ce nu depinde de mine.

Mă consum exagerat, atât de tare încât de multe ori mi-am spus că nu sunt făcută să activez, să supraviețuiesc, să rezist în acest domeniu muzical, destul de dur. Mulți au considerat sensibilitatea mea o slăbiciune și defectul care m-a tras și mă trage în jos… Hipersensibilitatea îți poate afecta semnificativ viața dacă nu reușești să înțelegi ce se întâmplă cu tine, din ce motive…

„Nu poți găsi echilibrul între ele și te poți pierde mai des în jumătatea goală a paharului”

Nu poți face switch-ul între cele două extreme opuse, te bulversează, poți începe să consideri că ceva e în neregulă cu tine. Nu poți găsi echilibrul între ele și te poți pierde mai des în jumătatea goală a paharului, decât în cea plină. Îți poate afecta și relațiile, dacă nu ești înțeles sau acceptat cu toate “nebuniile” tale, te poți inhiba sau chiar complexa.

Am uitat momentul când a luat naștere toată această sensibilitate. Din care provin și cele mai frumoase sentimente de tandrețe, candoare și dragoste pentru delicatețe, fragilitate, ființe, puritate, inocență, frumusețe. Atunci a luat naștere o mică apărătoare a păcii și a vieții, care a rămas condusă de nevoi inconștiente și de dorința naivă și infantilă specifică vârstei de atunci.

De a salva eventual întreaga omenire dacă ar fi cu putință. Iar unele experiențe mi-au demonstrat și că sensibilitatea aceasta a mea a fost și este și o calitate. Rămâne super puterea mea.

Misty, carieră în Psihologie, și piese noi compuse de Keo: „Urmează să filmez clipuri”

Keo i-a făcut câteva piese noi Alexandrei

Din această sensibilitate se naște creativitatea mea, empatia, bunul meu simț exagerat. Si uneori chiar enervant, dragostea și recunoștința mea față de viața în sine, ființe, natură, față de artă, autenticitatea mea. Datorită acestor calități eu observ ușor detaliile și poezia din toată frumusețea care ne înconjoară. Am învățat să-mi descopăr și să-mi îmbrățișez talentele, calitățile și defectele, pasiunile, să mă exprim liber și autentic.

Proiecte noi?

Am pregătit două piese noi “Sărută-mă ca prima dată” și “Doar tu știi” la care urmează să filmez clipuri. Mai am o piesă nelansată, pe care am cântat-o o singură dată, la scumpa mea prietenă, la Teo Trandafir în emisiune. Si la care aș vrea să filmez clip împreună cu Arya, piesa fiindu-i dedicată ei. A fost compusă de Keo cu gândul la ea și a încercat să exprime dragostea noastră infinită față de Arya. Piesa se numește “Înainte de tine”.

Misty: „Nu am putut filma clip pentru că Arya era prea mică și nu dorea a fi filmată”

Nu am putut filma clip pentru că Arya era prea mică și nu dorea a fi filmată. Era intimidată de Laz regizorul cu care colaboram, care nu e doar un tip fain și talentat. Ce să fac dacă e și frumușel, asta ne-a încurcat :).

Nu voiam să lansez piesa fără clip, nu voiam clip fără Arya, așa că am așteptat. Iar acum că a crescut, e fascinată și dornică, cântă, dansează, se filmează, cere să o filmăm, se exprimă artistic. Si nu se mai intimidează ușor. Filmările sunt programate și abia aștept să mă apuc de treabă.

După studiile în Psihologie, Misty vrea să lanseze o carte: „Este despre povestea mea, despre anumite traume sau momentele cheie ce au contribuit la formarea personalității mele”

Ce hobby-uri mai ai?

Îmi mai place mult să citesc, iar de câteva luni am început să scriu … Un alt motiv care a cântărit la accentuarea confortului meu de a sta acasă, din ultimul timp. Îmi place să aștern cuvinte pe foaie, cuvinte cât mai alese, îmi place mult poezia și pot vedea poezie în orice lucru oricât de mărunt ar fi…

Mă aflu într-o perioadă a vieții mele plină de împlinire sufletească, de inspirație, cu drive și poftă de realizări. Si încerc să transpun toată această inspirație, nu doar în muzică, ci și într-o carte. Să vedem ce iese. Este despre povestea mea, despre experiențe, despre anumite traume sau momentele cheie ce au contribuit la formarea personalității mele. Copilărie, detalii despre mine pe care nu le-aș fi făcut publice niciodată în altă formă, din diferite motive.

Anumite lecții de viață personale menite să ridice cât mai multă motivație și awareness spre subiecte care mie mi se par extrem de importante, în a găsi calea spre un echilibru și spre o viață cât mai ușoară, frumoasă și armonioasă.

„Cartea se va axa în special spre această sferă care mă pasionează acum”

Cartea se va axa în special spre această sferă care mă pasionează enorm. Cea a psihologiei, a cunoașterii, creșterii și dezvoltării personale, dar și în cuplu, familie. Încerc să înglobez cât mai multe informații, cât mai simplu și într-un limbaj cât se poate de aproape de cel comun și pe înțelesul tuturor. Despre sănătatea emoțională, relațională, despre parenting, maternitate, naștere, sarcină, copil, rutina bebelușului, alimentație. Despre dependența copilului față de mamă, depresii, burn out, tulburări de anxietate, atacuri de panică, efectele stresului de zi cu zi.

„Sper că voi reuși să stârnesc interesul și curiozitatea publicului de a pași odată cu această carte, într-un univers care a fost cândva doar al meu”

Și multe alte subiecte interesante, informații și tips-uri care mie, personal, mi-au fost de un real folos și sper să fie utile mai departe. Pot inspira cu ușurință oamenii, am acest efect asupra lor. Ii pot motiva să se transforme în cea mai bună versiune a lor și asta pentru că se simte că sunt eu bine cu mine.

Iar acest lucru se datorează faptului că am fost și sunt curioasă de mine. De ceea simt, de ceea ce nu înțelegeam sau nu înțeleg, de ceea ce pot, de valoarea pe care o aduc în lume. Iar rezultatul e minunat. Mi-este interesant cu mine și de fapt, așa ar fi natural, să ne fie, tuturor. Și acest lucru se poate întâmpla de la sine.

Când ai grijă față de corp și mai ales de interior, când te focusezi pe subiectele care-ți trezesc interes, când trăiești bucuria prin cât mai multe căi. Ca să-ți accesezi puterea interioară și să devii o sursă de inspirație autentică pentru oameni, este nevoie să lucrezi la dragostea față de tine. La valoarea ta ca om. Astfel încât să nu mai simți nevoia de confirmări de la oameni despre cât de bun ești. Sau validări că faci ce trebuie și ești pe drumul tău.

Viața și fericirea fiecăruia este în propriile sale mâini. Aceasta având să fie și concluzia cărții la care lucrez. Sper că voi reuși să stârnesc interesul și curiozitatea publicului de a pași odată cu această carte, într-un univers care a fost cândva doar al meu.

Misty și Keo, planuri de nuntă: „Ne propusesem să facem nunta anul acesta, dar…”

Ai îmbrăcat rochie de mireasă la evenimentul lui Alin Gălățescu, pe podium. Când o vei îmbrăca pe cea cu care vei merge în fața Altarului, alături de Keo?

Ne propusesem să facem nunta anul acesta, dar nu am avut suficient timp să mă ocup așa cum îmi doream. Discutasem că ar fi frumos să o facem la final de vară, început de toamnă, dar m-am mobilizat târziu. Am fost nehotărâtă în ceea ce privește locația evenimentului și cine îmi va confecționa rochia de mireasă.

Anul acesta a fost prioritar pentru mine să îmi reiau activitățile profesionale. Am lucrat și pregătit piese noi, filmez clipurile curând, m-am concentrat pe proiect și revenirea mea în muzică. Sunt foarte entuziasmată să văd cât de frumos se conturează tot ceea ce mi-am propus pentru anul acesta pe plan profesional. Revenind la nuntă și rochia de mireasă…

Mi-am schițat modelul rochiei, o am în minte de câteva luni, fiindcă am început să mă uit după rochii cam tot de anul trecut… Și cum toate se întâmpla la timpul lor, așa cum cred eu, odată cu șansa colaborării mele cu Alin Gălățescu, am avut oportunitatea să cunosc și să leg prietenii frumoase cu mai mulți designeri.

Misty: „Mă simt foarte norocoasă”

Toți cei cu care am lucrat, din trecut până în prezent, sunt extrem de talentați și pasionați de ceea ce fac, cu atât mai dificil îmi va fi să fac o alegere. Mă simt foarte norocoasă… iar rochia va fi cu siguranța cea a visurilor mele.

Cât despre locație, sunt atrasă cel mai mult de ideea de a face nunta în Sibiu la aceeași biserică unde a fost botezat Keo și Arya. Botezul, petrecerea de botez ale Aryei au fost perfecte, așa restrâns și intim între cei mai apropiați și cei mai dragi nouă. Am început să verific locații și date disponibile pentru anul următor și promit să vă țin la curent!

Misty, despre viața de familie

Keo și Misty au o fetiță, pe Arya

Cum arată o zi din viața voastră de familie? Cum sunt împărțite treburile?

Depinde de anotimp… spre exemplu vara avem activități multe și nu prea stăm pe acasă. Eu cu Arya suntem mai plimbărețe, mai petrecărețe, dornice de socializare, de joacă, de copii, prieteni. Keo profită de liniște și momentele de inspirație să lucreze în studio cât mai mult. Ieșim împreună toți 3. Ne-am făcut un obicei, cel puțin o dată pe săptămână, mergem fie la restaurant, fie la film, fie la un muzeu, un teatru, zoo, grădina botanică…

Weekend-urile de regulă sunt dedicate părinților noștri, luăm masa împreună și petrecem timp cu toții în familie. Bunicii sunt de-a dreptul topiți după Arya pe care o răsfață încontinuu. Îmi mai place să mă trezesc în fiecare dimineață înaintea lor, îmi place să îmi beau latte-ul singură, citind sau scriind … Apoi luăm micul dejun când se trezesc și ei…Keo merge zilnic de câțiva ani la înot indiferent de anotimp. Si am început recent să o duc și pe Arya de 2,3 ori pe săptămână.

Acum, fiind vacanță, nu am mai dus-o pe Arya nici la școala de vară, o mai duc doar când am treabă… mergem la piscine, la mall, la parc, la canto. Facem vizite prietenilor sau rudelor, tot felul de play date-uri cu prietenele și copii lor, nepoțelele și verișoarele Aryei… Am 2 frați mai mari, două nepoțele și un nepoțel din partea lor.

„Ne place să organizăm mese, facem barbeque, fie la noi acasă, fie la vecini”

Ne place să organizăm mese, facem barbeque, fie la noi acasă, fie la vecini. Oh … o zi din viața noastră… mi-e greu să descriu sau rezum o zi din viața noastră. Depinde foarte mult de programul și activitățile fiecăruia. Dar e fain, că nicio zi nu seamănă cu alta.

Mă ajută scumpa mea doamnă Ana, când și când la câte o curățenie generală. În rest eu mă ocup să întrețin casa zilnic, masa, vase, haine s.a.m.d. Keo se ocupă de curte și gradină, are ajutor pe domnul Ion, Olutu cum îi spune Arya care a devenit așa, parte din familie. De gătit, gătim amândoi în funcție de timp, de nevoi, de pofte, chef… Dar în mare parte ne ajută mama mea și mama lui Keo atunci când e în țară..

Ne răsfață pe toți cu tot felul de preparate și rețete preferate. Iar eu sunt norocoasă fiindcă rar se întâmplă să nu avem mâncare gătită în casă. Oricât de mult le spun că ne mai descurcăm și noi, căci gătesc chiar foarte ok și eu, ele nu încetează în a avea grijă de noi. Le iubesc și le prețuiesc nespus!

Foto: Arhivă personală

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton