Misty, de urgență la spital. Iubita lui Keo a căzut pe scări

.

Misty, partenerea de viață a lui Keo, a ajuns de urgență la spital, după ce a căzut pe scări în casă. Aceasta a mărturisit că nu a fost atentă pentru că se uita în telefon.

Misty și iubitul ei, Keo, au trecut prin momente de panică după ce artista a căzut pe scări în propria casă. Artista a fost nevoită să meargă de urgență la spital din cauza durerilor îngrozitoare.

Misty a căzut pe scări pentru că se uita în telefon

Mai mult ne-am speriat pentru că am căzut destul de grav, dar e ok, am făcut câteva terapii care au grăbit puțin vindecarea. Coboram scările, avem o scară destul de alunecoasă și se alunecă foarte ușor atunci când ai și o șosetă pe picior. De data aceasta s-a întâmplat din pură neatenție. De multe ori când cobori și urci aceleași scări zilnic ai intenția să crezi că tu cunoști fiecare pas pe care îl faci.

Mărturisesc că eram cu ochii în telefon, tocmai ce primisem un mesaj și nu am fost atentă unde pășesc, am avut senzația că urmează ultima treaptă și am pășit larg, crezând că pășesc pe parchet. Nu a fost o căzătură simplă. Mi-am sucit piciorul și a trosnit. Eu am o intoleranță mare la durere și atunci când am văzut cât de tare doare și cât de isteric plângeam m-am speriat, Keo s-a speriat, a mărturisit Misty pentru antenastars.ro.

Artista a mai povestit că a făcut o serie de investigații medicale, iar diagnosticul a fost entorsă de gradul II. În urma tratamentului aceasta se simte mult mai bine.

Acum sunt bine. S-a umflat foarte tare și s-a învinețit foarte tare. Am fost la câteva analize. Din fericire a fost doar o entorsă de gradul II, a mai dezvăluit iubita lui Keo.

Citește și: Cătălin Crișan e mândru de copiii săi: “Din păcate sau din fericire, Daria tot la vorba mea a ajuns. Raris e în primul an la Conservator”/ EXCLUSIV

EXCLUSIV. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Elena Udrea. Iubitul ei, Adrian Alexandrov, a făcut primele declarații după ce fosta deputată a ajuns la spital

Michael Douglas, de nerecunoscut pe străzile din Paris. Actorul, în vârstă de 78 de ani, și-a făcut o schimbare de look notabilă

Theo Rose, primele declarații despre despărțirea de Alex Leonte: „Am vrut să se întâmple cu discreție”

Misty, despre cum a început relația ei cu Keo: „Aveam 17 ani”

Misty, pe numele său real Alexandra Pavel, l-a cunoscut pe Keo pe vremea când acesta avea o relație cu Andreea Bălan. În 2014, după o relație de opt ani, cei doi artiști s-au despărțit, iar la scurt timp Keo și-a oficializat relația cu Misty, actuala iubită, cu care are o fetiță în vârstă de patru ani, Arya.

Eram puștoaică, aveam 17 ani spre 18, iar la vremea aceea jucam într-un serial pentru un post de televiziune și eram invitată la o emisiune.

În acea emisiune era și Keo care cânta. Mai mult el pot să spun că a făcut primul pas, eu n-aș fi îndrăznit. Și la un moment dat a trimis toboșarul lui de la vremea aceea să-mi ceară numărul de telefon. Îl știam pe Keo, eram fană! Toată lumea îl știa. Toată lumea îl știa pe bărbatul misterios venit de la Geneva, eram îndrăgostită, a povestit Misty la Antena Stars în urmă cu mai mult timp.

La vremea aceea, Keo nu era singurul care se afla într-o relație – și Misty avea un iubit. Asta nu i-a oprit însă să facă schimb de numere de telefon și să înceapă să iasă la întâlniri.

Am stat un pic și pe gânduri dacă să-i dau numărul sau nu. Am ieșit, am luat masa în oraș și așa a început povestea! […] Cel mai mult m-a atras talentul lui muzical și pasiunea lui pentru muzică. Este singurul artist care are un univers al lui și numai al lui, propriu și aparte, a mai povestit aceasta.

Misty și-ar dori să se căsătorească cu Keo

Keo și Misty nu sunt căsătoriți, dar partenera de viață a artistului a mărturisit că visează la ziua în care va fi mireasă.

Nu, nu cred într-un act, însă ca orice femeie, mamă, îmi doresc să fiu într-o zi si mireasă, soție. Noi ne consideram ca și căsătoriți și folosim apelativele soțul meu, soția mea, dar îmi doresc să îmbrac rochia albă, îmi doresc o ceremonie, o petrecere, îmi doresc poze, amintiri frumoase cu oamenii de suflet alături de noi. N-a fost deloc o prioritate așa, dar asta nu înseamnă că nu mi-ar plăcea, a mai spus ea.

Cei doi sunt extrem de fericiți de când a venit pe lume fiica lor, Arya.

Arya ne-a unit și mai mult într-adevăr, ne-a făcut să fim o echipă și mai bună pentru ea! Suntem mai fericiți ca niciodată de când o avem pe Arya, nici nu mai ne amintim cum era viața fără ea… o iubim nespus de mult! Este peste orice ne-am fi putut noi imagina. Îți dai seama că ai cunoscut iubirea adevărată, absolută, perfectă atunci când ai un copil, a mai dezvăluit Misty.

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton