Miss Argentina și Miss Puerto Rico s-au căsătorit în secret: ”Cea mai bună soție din lume”

.

Mariana Varela, Miss Argentina 2020, și Fabiola Valentin, Miss Puerto Rico 2020, s-au căsătorit în secret.

Cele două regine ale frumuseții și-au ținut relația secretă până acum, când au decis să le spună fanilor că se iubesc și că au decis să își petreacă viața împreună. Ele s-au căsătorit pe 28 octombrie.

Mariana și Fabiola au postat pe rețelele de socializare un filmuleț care le surprinde pe cele două în ipostaze romantice. Mai exact, clipul prezintă cererea în căsătorie.

Miss Argentina și Miss Puerto Rico s-au căsătorit în secret: ”Cea mai bună soție din lume”

În imagini sunt prezentate cele mai frumoase momente ale relației lor: o inimă și inițialele lor pe o plajă, o inimă făcută din petale de trandafir pe un pat cu mesajul „Te iubesc”, clipe petrecute împreună la plajă sau în călătorii.

Miss Argentina și Miss Puerto Rico, cerere în căsătorie de neuitat

Mariana Varela (26 ani) și Fabiola Valentin (22 ani) au avut o cerere în căsătorie ca în filme. Apartamentul lor era plin de baloane uriașe pe care era scris mesajul: „Te măriți cu mine?”, precum și lumânări aranjate prin toată casa.

Miss Argentina și Miss Puerto Rico au făcut schimb de inele de logodnă, ambele cu diamant.

În finalul clipului, cele două femei apar în fața unui tribunal din San Juan, Puerto Rico, unde cele două s-au căsătorit.

„După ce am decis să ne ținem relația privată, am deschis ușile într-o zi specială 28.10.22”, au scris ele în mesajul care însoțea filmulețul.

Mai târziu, Fabiola a postat pe InstaStory o imagine în care apare ținând în mână o cană pe care era scris mesajul „Cea mai bună soție din lume”.

„Bună dimineața. Așa mă trezește Mariana. Ce drăguț este să citești fiecare mesaj. Vă mulțumim tuturor pentru cuvintele și gândurile frumoase”, a spus Miss Puerto Rico 2020.

Potrivit revistei Hola!, cele două fete s-au cunoscut la concursul de frumusețe Miss Grand International în anul 2020. După acel concurs, ele au rămas prietene.

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton