Misha Miller, declarații rare despre iubit, la Fresh by Unica: „El a văzut parcursul meu de la început” / Exclusiv

.

Misha Miller ne-a dus în culisele vieții de artist într-un interviu Fresh by Unica. Ne-a povestit, printre multe altele, ce rol a jucat artistul Dan Bălan în alegerea numelui ei de scenă, cum a luat naștere cea mai recentă piesă a ei, „Brațele tale”, dar și de ce nu postează fotografii cu iubitul ei în mediul online.

Deși s-a născut și a crescut în Chișinău, Misha Miller spune că București a devenit casa ei. De Chișinău o leagă în continuare părinții și sora, câteva prietenii și publicul ei din Republica Moldova. „De câte ori am concert acolo e ceva de nedescris”, ne-a spus cântăreața.

Cum și-a ales Misha Miller numele de scenă

În vârstă de 28 de ani, Misha Miller are o experiență muzicală de aproximativ 7 ani, lăsând la o parte anii de canto și cor dinainte de a se lansa ca artist solo. Anul 2023 a fost excepțional pentru cântăreață. Timp de șase săptămâni, Misha a ocupat prima poziție în topurile muzicale cu versiunea ei reinterpretată a hitului „Un minut” al trupei Hi-Q.

Înainte să devină Misha Miller, Mihaela l-a cunoscut pe Dan Bălan întâmplător, în parcarea unui local. De acolo au plecat într-un grup de prieteni la karaoke, unde fostul solist O-Zone a fost impresionat de talentul Mishei. Au ținut legătura, iar Dan Bălan a fost cel care a sfătuit-o să-și aleagă un pseudonim din două nume.

„Ne-am întâlnit acum câteva luni în avion, veneam din Chișinău la București. Ulterior l-am chemat la studio, i-am arătat ce piese fac. I-am mai povestit cum îmi merge, mi-a arătat și el ce face. Ne-am reîntâlnit și el era foarte fericit și mândru de tot ce am reușit să realizez”, a declarat Misha Miller, în exclusivitate la Fresh by Unica.

Citește și: Misha Miller- eveniment spectaculos pentru lansarea piesei “Brațele tale”

Misha Miller, relație specială cu sora mai mică

Între Misha și sora ei mai mică este o diferență de vârstă de 11 ani. Când solista a plecat de la Chișinău la Iași la facultate, sora ei abia intra în clasa întâi.

„Nu o mai simt atât de tare (n.red.: diferența de vârstă). Ea e super matură și sincer uneori îmi e mai interesant să vorbesc cu ea decât cu altcineva de vârsta mea sau mai mare. E foarte ageră și în pas cu tot ce înseamnă trenduri, TikTok, Instagram. Dacă am o poză pe care vreau să o postez i-o trimit ei pentru aprobare și după o postez pentru că știu că e foarte corectă și obiectivă. Nu contează că sunt sora ei. Dacă nu-i place îmi spune în față și apreciez mult. (…) Vorbim zilnic. E greu (n.red.: la distanță). O iubesc extrem de mult și e tot ce au putut să-mi ofere părinții mei mai frumos în viața asta”, ne-a mai declarat Misha Miller.

Pe 17 noiembrie, Misha a lansat piesa „Brațele tale” care are un videoclip cu poveste, lansat în regim de premieră de film. Piesa a fost scrisă și înregistrată la Brașov, iar Misha, care se descrie drept perfecționistă, a fost implicată în toate etapele de creație.

Citește și: Misha Miller, și frumoasă, și deșteaptă. Dezvăluiri despre facultățile urmate și prima iubire, la Unica Urban Party / Video exclusiv

Misha Miller își ține iubitul departe de lumina reflectoarelor

Misha Miller este discretă în ceea ce privește viața de cuplu. Este într-o relație de mai mulți ani, însă nu s-a afișat niciodată public cu iubitul ei deoarece preferă să păstreze această latură a vieții sale departe de lumina reflectoarelor.

„El a fost cu mine de la bun început și cred că asta ne-a ajutat. Am crescut organic. El a văzut parcursul meu de la început. Cum am venit la București, am început să lucrez în studiouri. Cred că dacă aș începe acum o altă relație ar fi foarte dificil pentru partenerul meu să înțeleagă tot ce înseamnă acest proces. Studio până dimineața, proces creativ, evenimente. E dificil pentru oricine care își asumă o relație cu orice alt om din industria de entertainment”, a mai declarat Misha Miller, în exclusivitate pentru UNICA.ro.

Citește și: Lili Sandu, diagnosticată cu premenopauză la 29 de ani: „Totul pornește de la hormoni și din intestin”. Ce analize recomandă / Exclusiv

„Eu nu-s obișnuită să mă deschid atât de ușor altor oameni”

Deși experiența ei profesională nu a fost lipsită de provocări, Misha Miller este recunoscătoare pentru oamenii pe care i-a cunoscut pe parcursul carierei muzicale și care au ajutat-o să devină artistul de astăzi. Cântăreața nu a avut același noroc și în viața personală, în care s-a confruntat și cu trădări.

„Mi s-a întâmplat o dată sau de două ori să fiu trădată de oameni. Eu nu-s obișnuită să mă deschid atât de ușor altor oameni. Toată lumea trebuie să treacă de o perioadă de testare ca să încep să mă deschid. S-a mai întâmplat, dar e o lecție și o experiență din care am învățat. Pe viitor sunt mai prudentă”, a mai declarat Misha Miller, la Fresh by Unica.

Nu rata Fresh by Unica, astăzi, de la ora 19:00, pe canalul nostru de YouTube și pe site-ul unica.ro.

Foto: Instagram/Misha Miller

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton