Miresele verii 2024 în showbiz! Ce rochii au ales vedetele din România pentru ziua nunții / Galerie foto

.

Vara lui 2024 a început cu o „ploaie” de nunți, una mai spectaculoasă decât cealaltă. Startul a fost dat de Roxana Hulpe, care s-a căsătorit chiar de „Ziua Copilului”, pe 1 iunie. Știrista a fost urmată de actorii Oana Moșneagu și Vlad Gherman și de colegii lor de trust, prezentatorii Antenei 1 Răzvan Simion și Pepe, dar și de vedetele Pro TV Ramona Păun și Daniel Pavel. Tot în prima săptămâna din iunie s-a căsătorit civil și fosta gimnastă Larisa Iordache. Miresele au optat pentru rochii vaporoase, perfecte pentru temperaturile ridicate din ultimele zile.

Oana Moșneagu, Daliana Răducanu și Yasmine Ody sunt doar câteva dintre miresele verii 2024

Roxana Hulpe

Roxana Hulpe și Bogdan Rădulescu, co-fondatorul festivalului Untold, s-au căsătorit civil în septembrie 2022, iar nunta lor cu tematica „Circus” a avut loc în prima zi a verii lui 2024. Cel mai special invitat de la eveniment a fost chiar fetița lor, Zora, născută în februarie anul trecut.

Roxana Hulpe a purtat o rochie de mireasă tip sirenă cu umerii goi și mâneci din dantelă brodate cu numele Zorei, inițialele mirilor și data nunții lor.

Citește și: Cum s-au îmbrăcat Andreea Esca, Andra și Delia la nunta Roxanei Hulpe cu Bogdan Rădulescu, co-fondator Untold. Dress code-ul evenimentului a fost “Circus” / Galerie foto

Ramona Păun

Prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV, Ramona Păun, s-a căsătorit într-un cadru mai restrâns cu partenerul ei, Cosmin Mihăiță, nepotul actorului George Mihăiță. Atât cununia civilă, cât și cea religioasă au avut loc în New York, orașul preferat al jurnalistei.

Pentru cununia civilă care a avut loc la finalul lunii mai, Ramona a optat pentru o rochie mini cu decupaje în zona taliei și o pelerină din voal. Pentru cununia religioasă a ales o rochie lungă dreaptă cu umerii goi și mâneci din voal.

Citește și: Ramona Păun s-a măritat cu nepotul lui George Mihăiță, în Statele Unite ale Americii. Ce surpriză i-a făcut Cosmin Mihăiță

Oana Moșneagu

Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au căsătorit civil în luna aprilie, nunta lor având loc pe 2 iunie, pe un domeniu de 2,5 hectare, la liziera Pădurii Snagov, într-un decor de poveste, cu tematica „Visul unei nopți de vară”. Au avut aproximativ 160 de invitați, iar părinți spirituali le-au devenit actorii Anca Sigartău și soțul ei, Dragoș Pandele.

Oana Moșneagu a optat pentru două rochii de mireasă, una mai amplă, din material ușor lucios, și una vaporoasă, perfectă pentru a dansa întreaga noapte alături de invitați.

Citește și: Imagini noi de la nunta lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu. Cum au apărut Ana Bodea și Valentin Butnaru la eveniment

Ana Maria Pop

Prezentatorul Survivor Daniel Pavel și logodnica lui, Ana Maria Pop, s-au căsătorit pe 8 iunie la Palatul Snagov în prezența a 400 de invitați. Ana Maria Pop a ales un buchet de bujori roz, florile ei preferate și florile pe care și mama ei le-a ales, la rândul său, atunci când s-a căsătorit. Pentru Unica.ro, Ana a dezvăluit că își va criogena buchetul de mireasă pentru a-l putea păstra intact.

La sluba religioasă, Ana a purtat o rochie tip sirenă, în timp ce pentru cununia civilă a optat pentru o rochie mini fără bretele.

Citește și: Detalii de culise de la nunta lui Daniel Pavel: “3 camioane de flori și kilograme de pene” | EXCLUSIV

Citește și: Fiul lui Daniel Pavel, marele absent de la nunta prezentatorului cu Ana Maria Pop. Interviu exclusiv cu „domnul Dan” după ce a spus DA: „Am început să plâng”

Daliana Răducanu

În aceeași zi de 8 iunie, Răzvan Simion, co-prezentatorul „Neatza cu Răzvan și Dani”, s-a căsătorit cu iubita lui, Daliana Răducanu, în cadrul unui eveniment discret, la care au participat familiile lor și cei mai apropiați prieteni. De la eveniment nu au lipsit copiii prezentatorului din prima căsnicie, Ianca și Tudor. Mai mult decât atât, cavalerul de onoare al lui Răzvan a fost chiar Tudor.

Din imaginile apărute în mediul online până acum, Daliana pare să fi purtat o singură rochie din dantelă în ziua cea mare. Arhitecta a optat pentru o rochie mulată din dantelă cu un choker de asemenea din dantelă și o pelerină din voal.

„Rochia mea de mireasă a fost un simbol al eleganței, lucrată manual cu migală și pasiune timp de 200 de ore. Detaliile minunate și materialul delicat Chantilly au făcut-o să fie cu adevărat unică”, a scris Daliana Răducanu în mediul online.

Citește și: Cum a apărut Ianca, fiica lui Răzvan Simion, la nunta prezentatorului de la Neatza cu Daliana Răducan. Imagini spectaculoase de la eveniment

Citește și: Cât costă rochia purtată de Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, la nunta lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan

Yasmine Ody (Pascu)

Pepe și Yasmine Ody s-au căsătorit civil în secret în vara anului trecut. Un an mai târziu, cuplul s-a căsătorit și religios, în prezența a sute de invitați. Evenimentul a avut loc pe 7 iunie, data în care s-a născut fiul lor, Pepe Jr.

Yasmine a purtat două rochii, una lungă cu șliț și aplicații cu volane pe mâneci, iar cealaltă de tip furou.

Citește și: Ce ținute au purtat vedetele la nunta lui Pepe cu Yasmine Ody. Bella Santiago, Nico și Oana Roman, printre cei 200 de invitați

Larisa Iordache

Fosta gimnastă Larisa Iordache, multiplă campioană mondială și europeană, s-a căsătorit civil cu logodnicul ei, Cristian Chiriță, sâmbătă, 8 iunie, într-o ceremonie organizată la Snagov. Larisa a purtat o rochie mini cu paiete și mâneci clopot și a optat pentru un buchet de bujori albi.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton