Mirela Vaida, dezvăluiri despre momentul în care a fost atacată cu un bolovan la Acces Direct. Cum au reacționat copiii vedetei / Video

.

Mirela Vaida (41 ani) a trecut prin clipe dificile, în anul 2021, după ce o femeie a intrat cu forța în platoul emisiunii „Acces Direct” și a aruncat înspre ea cu un bolovan. După acest eveniment, prezentatoarea de televiziune a fost nevoită să meargă cu o gardă de corp după ea. Invitată în podcastul realizat de Teo Trandafir, Mirela a vorbit despre acea perioadă neagră din viața ei și a dezvăluit cum au reacționat copiii săi când au aflat ce i s-a întâmplat mamei lor.

Mirela Vaida, despre momentul în care a fost atacată în platoul „Acces Direct”

Mirela Vaida a fost atacată, în urmă cu aproape 3 ani, de o femeie care a intrat în platoul emisiunii „Acces Direct” și a aruncat spre ea un pietroi. Din fericire, prezentatoarea a scăpat nevătămată, însă a trăit o traumă în urma acestui incident.

Invitată în podcastul realizat de Teo Trandafir, „Gând la Gând cu Teo”, vedeta a vorbit deschis despre acel eveniment. Aceasta a mărturisit că o perioadă lungă cu timp a trăit cu frică și de aceea, două săptămâni după incident, a mers pe stradă doar însoțită de o gardă de corp.

„Să știi că eu două săptămâni după acel eveniment am avut securitate și pază de corp non-stop. Cine mă vedea credea că sunt Madonna. Nu, nu eram Madonna, eram un suflet hăituit, așa mă simțeam. Aveam mașină de securitate și înainte și după mine, în spatele meu. Eu mergeam în mijloc și așa mă duceau până acasă, La Snagov, 30 de km. Veneau și mă așteptau la plecarea spre serviciu. Le dădeam ora și vedeam când veneau mașinile alea pe străduța mea de țară, unde stau eu pe o uliță și luau prundișul ăla între roți și aveam două mașini stânga-dreapta care îmi flancau porțile. Crede-mă, poate pentru vecinii mei era așa o chestie ”Mamă, locuim la Hollywood!”, dar pentru mine era o chestie extrem de grea!”, a povestit Mirela Vaida.

Citește și: Mirela Vaida, marcată de cele trei sarcini pierdute. „Mai întâi o iei razna. Plângi, urli, țipi, nu te mai ridici din pat” / Video

Citește și: Cum arată casa din Snagov în care Mirela Vaida locuiește cu soțul și cei trei copii: „Pădurea e lângă noi, vedem căprioarele”

Incidentul, povestit de Mirela Vaida

Mirela Vaida și-a amintit de acel episod dificil al vieții sale, spunând că soțul ei nici nu era în oraș în momentul în care a fost atacată în platoul propriei emisiuni. De asemenea, prezentatoarea a precizat că Teo Trandafir a fost una dintre puținele persoane care au sunat-o pentru a vedea dacă este bine.

„Ai fost printre puținii oamenii care m-au sunat. Eu eram în drum spre munte pentru că fusese organizat acel weekend cu familia. Pe copii îi trimisesem dinainte cu soțul meu, Alex, la munte, după care Alex i-a lăsat acolo cu niște prieteni și a venit să mă ia pe mine, ca să nu mai cin eu cu o altă mașină. Fix în seara nenorocirii soțul meu era pe drum”, a povestit Mirela Vaida.

Speriată că soțul ei ar putea afla din presă ce a pățit, i-a dat repede un mesaj scurt pentru a-l liniști.

„Am apucat să-i scriu doar: „Nu te speria”. Mi-am imaginat că va izbucni în presă și va fi peste tot. I-am zis că sunt bine, dar plângeam. Abia mă puteam abține. În drum spre munte, în timp ce plângeam, că am plâns tot drumul cu soțul meu la volan, tu (n.r. Teo Trandafir) m-ai sunat. Când ți-am auzit vocea am început și mai tare să plâng. Pentru că știam că tu ești un om care poate rezona cu ce simte un prezentator în direct în astfel de situații. Directul în sine este un foc continuu. Se poate întâmpla orice în direct. Poate să vină un cutremur, poate să cadă ceva, să pice luminile, tavanul, orice. Poate să aibă o criză de epilepsie un invitat, cum mi s-a mai întâmplat sau, iată, un lucru și mai neașteptat, să zboare un pietroi pe tine, efectiv în direct, în primele secunde când tu ești cu ochii în camere și în lumini”, a mai spus Mirela Vaida.

Citește și: Mirela Vaida, nevoită să amâne escapada de ziua soțului: “Aș fi vrut să plecăm în Veneția”. Ce i-au cerut șefii / Exclusiv

Citește și: Sasha, fiul lui Theo Rose și Anghel Damian, are probleme de sănătate: „De unde a adunat Salmonela, nu știe nici Dumnezeu” / Video

Prezentatoarea, acuzată de regie

Mirela Vaida a dezvăluit că, după acel incident, a fost acuzată că a regizat totul. Acum, ea a precizat că nu și-ar fi pus niciodată sănătatea în pericol.

„Multă lume m-a acuzat că noi am regizat asta. Lumea șria că noi facem chestii senzaționale, dar eu nu fac chestii senzaționale pe sănătatea mea sau pe sufletul meu. Că vor invitații să facă ei chestii senzaționale pe care le aprobi în prealabil cu ei, da, e problema lor, viața lor, dar aici era o chestie la care nu se aștepta nimeni. Am rămas toți șocați”, a explicat Mirela Vaida.

Aceasta a afirmat că atacatoarea a fost imobilizată de colegii ei de de la Acces direct.

„S-a spart podeaua, iar femeia aceea a trebuit să fie ținută de câțiva colegi de-ai mei care au avut inspirația să găsească o draperie mare de catifea să o acopere, să o îmbrace și să o țină acolo până a venit Poliția”, a mai spus Mirela Vaida în podcastul lui Teo Trandafir.

Cum au reacțonat copiii Mirelei Vaida când au aflat că mama lor a fost atacată

Deși inițial nu le-a spus copiilor ei despre acest incident teribil, Mirela Vaida a fost nevoită să le povestească totul după ce micuții au văzut clipul. Aceștia nu înțelegeau de ce mama lor plângea și țipa, astfel că prezentatoarea le-a explicat cu grijă ce s-a întâmplat.

„Copiii când se duc la școală nu află ce spun copiii la școală, află ce spun părinții acasă despre situația mea. Asta a fost cea mai mare luptă. Am simțit o empatie din partea grupului de părinți de la clase. Fiica mea era în clasa pregătitoare și băieții erau la grădiniță. Am simțit înțelegere din partea tuturor cadrelor didactice care au știut să păstreze discreția. Am simțit și din partea părinților.

„Mami, s-a jucat cineva cu tine de-a rațele și vânătorii?”

Copiii mei doar atât mi-au spus: „Mami, s-a jucat cineva cu tine de-a rațele și vânătorii?” sau ceva de genul acesta. Le-am afirmat că s-a jucat cineva cu mine”, a povestit vedeta.

După o perioadă, după ce a văzut că momentul atacului se află peste tot pe internet, dar și pe Youtube, Mirela Vaida le-a spus copiilor ei ce s-a întâmplat, de fapt.

„Eu am mai căutat pe internet, pe Youtube. Am căutat Mirela Vaida și apărea bolovanul, apoi piesele, că așa e algoritmul. Copiii m-au întrebat de ce țipam, de ce plângeam. (…) Acum când au mai crescut, le-am spus că lumea e rea. Le-am spus că eu nu mă jucam de-a rațele și vântării, ci că a intrat un om puțin bolnav și să aibă grijă să nu se întâmple ceva asemănătos la școală”, a precizat ea.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Mirela Vaida

Sursă foto: Captură video, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton