Mirela Vaida, despre a patra sarcină: „Unde mănâncă trei guri, mănâncă și a patra”

.

Mirela Vaida a făcut primele declarații după ce în presă au apărut speculații despre a patra sarcină. Prezentatoarea „Access Direct” are trei copii, o fiică și doi fii, Carla, Vladimir și Tudor.

Mirela Vaida și soțul ei, Alexandru Vaida, au aniversat luna trecută 14 ani de căsnicie. Perechea s-a căsătorit în Cluj, în 2009, și și-a dorit întotdeauna o familie mare.

Mirela Vaida a vorbit despre a patra sarcină: „Va trebui să vă spun ce se întâmplă cu viața mea în acest moment”

În ediția „Acces Direct” din această seară, Mirela Vaida a făcut primele declarații după speculațiile că ar fi din nou însărcinată. A intrat în platou cu un cărucior.

„Așa e viața femeii în lume, să procreez, să înmulțească și să crească. Într-adevăr, situația este cruntă și văd că s-a aflat, nu știu din ce surse, dar va trebui să vă spun ce se întâmplă cu viața mea în acest moment. Au venit atâtea informații peste mine, articole și telefoane de la oameni care nu m-au sunat niciodată. Nu am răspuns niciunuia”, a declarat Mirela Vaida, în emisiunea „Acces Direct”.

Nu este prima oară când artista vorbește despre a patra sarcină. În urmă cu trei ani, Mirela dezvăluia că soțul ei își mai dorea o fetiță.

Citește și: Reacția Mirelei Vaida, după ce a fost amendată de Primăria Capitalei: „Asta înseamnă să fii artist în România”

Citește și: Mirela Vaida și soțul ei își fac casă în Bucovina, iar priveliștea e de vis: „Nu ne vine să plecăm, dar trebuie”

Citește și: Mirela Vaida, aventură romantică în Puglia. Peripețiile prin care au trecut vedeta și soțul ei

Mirela Vaida va clarifica speculațiile despre a patra sarcină la finalul ediției „Acces Direct” din această seară

„Eu am un instinct, când mă duc la cumpărături, când mă opresc în fața unui raft, fac așa (n.red.: leagănă coșul de cumpărături ca pe un cărucior), să adoarmă, îți rămâne în ADN. Partea bună când ai mai mulți copii este că îți rămân hainele de la cei mai mari. Cel mic poartă roz cât nu a purtat toată viața. Unde mănâncă trei guri, mănâncă și a patra”, a mai declarat Mirela Vaida la „Acces Direct”, potrivit Spynews.

„Eu nu mai merg la masă cu familia, nu mai ies cu toți. M-am dus la masă cu un copil din trei pentru că ne fac peri albi toți. Ieri a fost ziua copilului mijlociu și nu a fost la școală. Am ieșit la masă, iar astăzi am apărut în toată presa. Adevărul îl veți afla doar de la sursă. O să vă spun ce sex are, în câte săptămâni și când se naște. După 3, se crește singur…”, a încheiat prezentatoarea TV.

Mirela Vaida a anunțat că la finalul ediției va spune adevărul despre sarcină publicului.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton