O mai ții minte pe Mirela Stoian, actrița care o interpreta pe Lila în „Vacanța Mare”? E de nerecunoscut acum

.

Faima poate fi o povară grea de dus, iar acest lucru s-a întâmplat și în cazul Mirelei Stoian, actrița care a devenit populară după ce a interpretat-o pe Lila în „Vacanța Mare”.

Mirela Stoian are astăzi 53 de ani, și a lăsat demult în urmă zilele când o interpreta pe haioasa Lila în „Vacanța Mare”. Ea este actriță de teatru, și preferă să nu i se amintească de faptul că pe vremuri a fost o mare vedetă de televiziune.

„Mirela a trăit experiențe nu foarte plăcute și a preferat să se închidă în ea și să nu mai comunice cu toți ceilalți colegi de teatru, din păcate”, au spus apropiații Mirelei Stoian pentru Click. „Nu a rămas în relații prea bune cu foștii colegi, dar nici nu le-a cerut vreodată ajutorul”.

Aceștia au mai adăugat: „A ajuns, la un moment dat, la Televiziunea Română, la TVR 2 la emisiunea «Ieri, Azi, Mâine», prezentată de Corina Dănilă și produsă de Carmen Movileanu, însă până să se dezmeticească s-a și terminat sezonul și nu a înțeles nimic din el. Nici nu s-a concretizat ceea ce s-a discutat, de fapt. Mirela este o femeie minunată care nu a avut mare noroc, însă merge mai departe”.

Citește și: Anamaria Prodan, despre discuția de la Judecătorie dintre Laurențiu Reghecampf și fiul lor: „A țipat la Bebe”

Citește și: Iulia Albu și Alex Velea, schimb de replici dure într-un conflict mai vechi: „Bătaie de joc cu găina la cap!”

Citește și: Laurențiu Reghecampf, primele declarații după procesul de divorț

Citește și: Nicole Cherry, noi detalii despre botezul fiicei sale, Anastasia

Charismatica Mirela Stoian joacă pe scena teatrului Elisabeta, din centrul Bucureștiului, potrivit Click. Ea a jucat în „Lună de miere cu piper”, „Vassa Jeleznova”, „Încă nu, dar o să fie” și „Las’ că știm noi”. „Lună de miere cu piper” este un spectacol regizat de Șerban Puiu, regizor alături de care actrița mai are în plan și alte proiecte.

În urmă cu câțiva ani, Mirela Stoian a explicat mai multe despre felul în care rolul Lilei i-a schimbat viața: „Nu îmi este dor de personajul Lila. Şi din cauza, dar şi datorită personajului am avut diverse experienţe. M-am bucurat de celebritate, dar şi de «greutatea» acestui nume. Dacă nu mi-am găsit de munca în ultimii cinci ani este şi din cauza faptului că lumea m-a văzut ca pe acest personaj”. 

Ea a mai spus: „Pe vremea când eram «Lila» am avut salarii foarte bune, am trăit decent. Nu erau sume exorbitante, dovadă că stau în apartamentul pe care l-am luat cu soţul meu. Aveam nişte bani puşi deoparte, însă nu foarte mulţi. Atunci îmi făceam toate mofturile, făceam cadouri şi nu m-am aşteptat niciodată ca totul să se termine atât de brusc. Acum trăiesc din ajutorul celor care mă iubesc şi deplâng de pe margine eşecul meu. Sora şi părinţii mă ajută”.

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton