Mira, implicată într-un accident rutier: „Mă încearcă Dumnezeu să vadă cât pot să duc. Pot!”

.

Mira a fost implicată într-un accident rutier în București. Un alt șofer nu s-a asigurat și a intrat în mașina solistei, o Tesla Model 3 Performance. Din fericire, cântăreața nu a fost rănită. Ulterior, Mira a publicat un videoclip cu mașina sa avariată în mediul online.

Din cauza neatenției unui alt șofer, Mira a fost implicată într-un accident rutier în Capitală, în drum spre un radio. Din fericire, solista este nevătămată. A publicat primele imagini cu mașina avariată pe Instagram, unde a detaliat și incidentul.

Mira, implicată într-un accident rutier în București: „Mă încearcă Dumnezeu să vadă cât pot să duc. Pot!”

„Sunt bine, asta contează. Mulțumesc, Doamne Doamne, că se putea și mai rău, dar eu nu mai am mașină acum. Un nene nu s-a asigurat. Nu e vina mea. Eu circul pașnic, pe treaba mea, au alții treabă cu mine. Uitați-vă la mine, cu plânsul în gât, panicată la volan în timp ce mă duceam la radio. Băi frate niște momente din astea. Mă încearcă Dumnezeu să vadă cât pot să duc. Pot!”, a povestit Mira pe rețelele sociale.

Mira a mai trecut printr-un accident rutier în 2017, în timp ce se afla în drum spre un concert, alături de trupa DJ Project, formată din Gino Manzotti și DJ Maxx. Accidentul a avut loc în județul Vâlcea după ce un TIR a intrat pe contrasens, s-a răsturnat și a lovit două mașini, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, într-o curbă deosebit de periculoasă.

Citește și: Mira, schimbare spectaculoasă de look: „M-am întors în timp”. Cum a reacționat iubitul ei, Levi Elekes

Citește și: Sore, declarații noi despre despărțirea de fostul partener de viață: „Este realmente un tată extraordinar” / Video

După accident, Mira și colegii ei au fost transportați de urgență la spital. Solista a avut o fractură de piramidă nazală și o fisură la una dintre vertebre.

În urma unei ecografii făcute în februarie 2019, Mira a descoperit că mai avea cinci cioburi în față, după ce alte patru fuseseră scoase. Deși a rămas cu cicatrici și cu amintirea traumatizantă, Mira și-a păstrat zâmbetul pe buze pe toată perioada recuperării.

Citește și: Cum arată meniul zilnic al Ilincăi Vandici. „De aceea reușesc să mă și mențin” / Interviu exclusiv

Citește și: Ioana Ginghină, toate detaliile despre căsătoria cu Cristi Pitulice. Ce rochie a ales și motivul pentru care nu își schimbă numele / Exclusiv

Mira s-a lansat la „Vocea României”

Mira cântă încă din copilărie, însă succesul a venit odată cu participarea la „Vocea României”, în 2012, unde a ajuns până în etapele live, antrenată de Marius Moga. A lansat primul single în 2013, iar în 2015 se remarcă alături de Corina și Skizzo Skillz cu piesa „Fete din balcani”. Primul mare succes solo l-a înregistrat cu piesa „Uit de tine”, care, la acest moment, are peste 43 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton