Mioara Roman va fi operată. De ce se teme Oana, fiica ei: „Nu există altă variantă”

.

Oana Roman se declară îngrijorată de starea mamei ei. Mioara Roman e de câteva zile internată la spitalul Floreasca, iar astăzi urmează să fie operată. Vedeta are o singură temere, anestezia pe care cea care i-a dat viață trebuie să o suporte.

Oana Roman crede că tot ce poate face în această situație e să se roage și să spere că situația o să se schimbe simțitor în bine.

Oana Roman, înainte ca mama ei, Mioara Roman, să fie operată: „Ne temem de cum va suporta anestezia”

”Am lăsat-o pe Isa la școală și mă duc la spital. Mama va suferi azi o intervenție laparoscopică. Ne temem de cum va suporta anestezia, dar din păcate nu există altă variantă. Să ne rugăm pentru ea! Doamne ajută!”, a spus Oana Roman, pe o rețea de socializare, înainte ca Mioara Roman să fie operată.

Citeşte și: Oana Roman nu regretă despărțirea de Marius Elisei: „În momentul în care ieși dintr-o relație toxică…”

Citeşte și: Care este starea de sănătate a Mioarei Roman. Oana Roman: „Are nevoie de rugăciuni” / Video

Fiica lui Petre Roman: „Am avut un moment în care am căzut mental”

Vedeta și-a ținut la curent admiratorii cu situația mamei ei și a recunoscut că e singură în această luptă. „Am avut un moment în care am căzut mental. Mama a rămas internată la Spitalul Floreasca, situația nu este foarte roză, are diverse probleme, care trebuiesc investigate. Doctorii mi-au dat niște detalii, dar eu nu cunosc foarte bine termenii medicali, nici nu vreau să dau prea multe detalii.

Era stabilă aseară și azi-dimineață mi-au zis că mă vor suna după raportul de gardă, iar la prânz o să mă duc să o văd. După ora 13.00 am voie să merg la spital să o vizite. Până atunci, trebuie să îi pregătesc tot ce are și să îi duc, medicamente, schimburi etc”, mărturisea Oana Roman, acum câteva zile, pe o rețea de socializare, despre starea de sănătate a Mioarei Roman.

Citeşte și: Marius Elisei își dorește să devină din nou tată, după despărțirea de Oana Roman. Cum l-a cucerit actuala iubită
Citeşte și: Când s-au despărțit, de fapt, Oana Roman și Marius Elisei. Vedeta rupe tăcerea după ce fostul soț și-a refăcut viața personală

Vedeta revenea cu detalii și mărturisea că situația este delictată și, deși Mioara Roman pare să fie puțin mai bine, medicii sunt rezervați. Cu toate astea, Oana Roman speră că mama ei va trece și peste această problemă și își va reveni.

Oana își duce fiica la psiholog

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit definitiv în septembrie. Fostul ei soț are acum o altă relație și își strigă fericirea. Fiica lui Petre Roman spune că fata lor, Isabela, merge la psiholog din cauza faptului că tatăl ei lipsește total din viața sa, iar acest lucru o afectează foarte mult.

„Acum trebuie să iau niște medicamente pentru mama și să mă duc din nou la spital să i le duc, apoi mă întorc în Pipera, o iau pe Isa de la școală și apoi o duc să facă o primă ședință cu o doamnă psiholog cu care va putea vorbi pentru că are mare nevoie. Este extrem de afectată emoțional din cauza lipsei totale și bruște a tatălui ei din viața ei”, spunea Oana Roman, pe o rețea de socializare.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton