Minerva, dezvăluiri dureroase după ce a trecut printr-o operație complicată: „O după-amiază întreagă am plâns în camera de spital!”

.

Celebrul astrolog Minerva, pe numele real Gabriela Dima, a trecut în ultimele luni prin grele încercări din cauza unor probleme de sănătate.

Minerva a revenit la serviciu după o pauză de patru luni, timp în care a trecut printr-o operație complexă la șold. În vârstă de 64 de ani, astrologul s-a operat de coxartroză, chiar în Săptămâna Mare. Intervenția a avut loc în Arad, acolo unde locuiesc rudele ei. Coxartroza sau artroza șoldului este este o afecțiune degenerativă care se manifestă prin degradarea progresivă a șoldului.

„Medicul mi-a spus că aș putea rămâne cu un handicap pe viață…”

După operație, astrologul Minerva a trecut printr-o perioadă dificilă de recuperare și a fost nevoie de multe exerciții fizice pentru recăpătarea mobilității. Dar acum starea ei este bună. Pe perioada recuperării, astrologul a locuit la Băile Felix. Și urmează să se întoarcă acolo pentru alte ședințe de refacere a șoldului.

Minerva a precizat că s-a speriat îngrozitor în momentul în care medicul i-a dat diagnosticul, deoarece s-a gândit că va rămâne cu un handicap pentru tot restul vieții.

„Atunci când medicul mi-a spus că aș putea rămâne cu un handicap pe viață, în urma operației, unul care m-ar fi împiedicat la mers, o după-amiază întreagă am plâns în camera de spital. Nu reușeam să depășesc momentul și mă vedeam doar în postura de om cu handicap pentru tot restul vieții. Fiindcă acolo, la șold, mi s-a introdus o bucată de titan și exista pericolul să nu mă împac cu asta!” – a explicat ea, pentru cancan.ro.

Gabriela Dima lucrează ca asistent director la Banca Națională a României din 2022.

„Întoarcerea la serviciu mi-am programat-o, de comun acord cu medicul, la jumătatea lunii iulie și mă bucur că am reușit să mă țin de agenda propusă. Fiindcă acum, când las în urmă lucrurile, constat că nu a fost chiar așa de simplu totul.  Mă bucur că am revenit la muncă și de întâlnirea cu colegii. Toată lumea a fost drăguță cu mine și sper să mă reintegrez cât mai repede” – a adăugat ea.

„Am avut o relaţie cu cărţile de tarot care a speriat pe foarte multă lume”

Minerva a prins gustul astrologiei de la vârsta de 14 ani și povestea, în urmă cu ceva timp, că demersul ei spre ezoterism a început cu cititul în cărțile e tarot.

Citeşte şi: Minerva, previziuni astrologice pentru perioada următoare. Surprize pentru mai mulți nativi! Ele sunt zodiile norocoase

„Fac astrologie de la 14 ani. Demersul meu către astrologie o să vi se pară ciudat. Mama își făcea stagiatura la ORL. Aveam vreo cinci ani, când băiatul bulibașei de la Sântana a făcut un abces de planșeu și putea să moară. (…) Mama a stat vreo trei zile să îl îngrijească. Soția bulibașei era în portul tradițional, cu codiţe roşii, cu bănuţi de argint, dar avea o pipă de argint cu un ciucure roşu. Pipa aceea m-a fascinat. Și o vedem că scoate ceva din sân și începea.

Citeşte şi: Astrologul Minerva s-a angajat la Banca Națională: „Din păcate, n-o să mai am dreptul să ies pe sticlă”

Şi eu stăteam şi o priveam. Am avut o relaţie cu cărţile de tarot care a speriat pe foarte multă lume (…) Primisem de la bulibașă o pereche de cărți țigănești. Am ținut la cărțile alea…. Demersul meu către ezoterie a început prin banalul citit în cărți.” – a explicat ea în podcastul lui Damian Drăghici.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton