Minciuna pe care a folosit-o Alin Simoiu la „Insula Iubirii” ca să o facă pe concurenta Maria să se îndrăgostească de el: „Era perversă”

.

Când vine vorba de „Insula Iubirii”, sezonul 8 nu a dezamăgit deloc în ceea ce privește dramele și intrigile romantice. În centrul acestui sezon s-a aflat Alin Simoiu, ispita care a știut să joace perfect rolul de „vindecător” pentru a câștiga încrederea fetelor. În seria de interviuri pentru Antena 1, ispita a dezvăluit ce strategie complexă de manipulare a folosit, dar și care au fost minciunile bine gândite încă de acasă pentru a câștiga jocul emoțional cu concurenta Maria Covasa.

Minciuna pe care a folosit-o ispita Alin Simoiu ca să o facă pe Maria să se îndrăgostească de el

Deși Alin Simoiu a avut un rol de ispita și în sezonul anterior al emisiunii „Insula Iubirii”, acesta a declarat că experiența din sezonul 8 a fost cu totul diferită. În loc să fie vulnerabil, așa cum s-a întâmplat în trecut, Alin a decis să vină pregătit cu o poveste de acasă care să-i servească drept armă emoțională. S-a prezentat ca un bărbat „rănit” după o despărțire dureroasă, care căuta nu doar să ispitească, ci și să se vindece emoțional. Această poveste a fost cheia prin care a reușit să le atragă pe fete, mai ales pe Maria Covasa.

Concurenta de la „Insula Iubirii”, dezamăgită de relația ei de acasă, s-a lăsat prinsă în plasa creată de Alin. Empatizând cu „suferința” lui, ea a început să se apropie din ce în ce mai mult de el, crezând că poate exista o conexiune reală. Însă ceea ce Maria nu știa era că totul era parte dintr-o strategie bine gândită de Alin pentru a-și face rolul de ispita. El nu era acolo să-și găsească dragostea, ci să joace un joc periculos, în care sentimentele erau doar pioni pe tabla de șah a seducției.

Așa că am venit cu o poveste de-acasă, cea de rănit, după o despărțire. Mă simțeam rănit, spunându-le că ne putem vindeca reciproc”, a povestit Alin Simoiu despre tactica pe care a folosit-o, în cadrul interviului de la Antena 1.

„Am putut să acționez fără ca ele să se gândească că pot fi o ispită”, a adăugat Alin Simoiu.

Citește și: Ispita care l-a făcut pe Marcel să uite de Maria. Alin Simoiu, dezvăluiri despre ce s-a întâmplat la finalul filmărilor pentru Insula Iubirii

Citește și: Maria Covasa, tunată și transformată după „Insula Iubirii”. A intrat într-o relație cu ispita Beni la întoarcerea în România

De ce ispita Alin Simoiu a numit-o pe Maria: „perversă”

După difuzarea emisiunii de la Antena 1, Alin Simoiu a declarat că Maria Covasa a fost „perversă” în felul în care a gestionat relațiile cu el și cu Marcel. Din perspectiva lui Alin, Maria nu era sinceră nici cu el, nici cu Marcel. El a mărturisit că a fost surprins să vadă la televizor cum Maria îi oferea atenție și speranțe lui Marcel, în timp ce îi ascundea aceste detalii importante.

Această dublă măsură i-a permis lui Alin să adopte o poziție morală superioară, susținând că Maria nu era persoana potrivită pentru el. El a folosit acest argument pentru a justifica faptul că nu a fost niciodată cu adevărat interesat de ea și că tot ce a făcut a fost parte din „rolul” său de ispită.

Maria nu a fost chiar sinceră față de mine și mi-a ascuns anumite lucruri, văzându-se clar acum că îl plăcea pe Marcel”, a mai zis Alin.

Maria cred că ar putea fi ușor asociată cu Bianca din sezonul trecut, dar în momentul în care a început să petreacă timp cu Marcel și să îi ofere atenție și să îi ofere speranță lui Marcel, mă face să-mi dau seama că acolo este un caracter care pentru mine niciodată nu va fi acea persoană, nu va putea avea acces la mine acea persoană pentru că era, să-i spunem, perversă”, a mai adăugat Alin.

Ce părere are Alin Simoiu despre Iustina de la „Insula Iubirii”

Iustina Loghin a fost cealaltă țintă a tacticilor de manipulare ale lui Alin Simoiu. Deși a sfătuit-o să fie mai precaută în comportamentul ei, el a realizat abia după emisiune că Iustina era mult mai interesată de altcineva – Teo. Alin Simoiu de la „Insula Iubirii” a recunoscut că nu știa ce se întâmpla cu adevărat atunci când nu era prezent, dar s-a bazat pe cuvântul ei.

Iustina e un om bun, dar răzbunător. (…) Ea nu și-a permis mai mult, cum își permitea cu Teo, să facă dansuri, să se apropie. (…) Nu i-aș fi permis să se folosească de mine”, a mai spus Alin despre interacțiunile cu Iustina.

Nu este sub nicio formă genul de persoană pe care aș putea să o am vreodată, nici măcar ca prietenă”, a mai adăugat Alin.

Cu toate acestea, Alin Simoiu a fost clar în declarațiile sale: nici Maria Covasa, nici Iustina Loghin nu au fost femeile pe care și le-ar fi dorit în viața lui.

„Niciuna dintre ele nu sunt pe gustul meu”, a povestit Alin.

Maria Covasa l-a contactat pe Alin Simoiu după încheierea filmărilor

Deși Maria Covasa a încercat să păstreze legătura cu Alin Simoiu după emisiune, acesta a ales să nu răspundă avansurilor ei. Ea i-a trimis mesaje, sperând că relația lor ar putea evolua dincolo de jocul de pe insulă, dar Alin a fost ferm în decizia sa de a nu continua nicio legătură cu vreuna dintre fete. În schimb, el a ales să se concentreze pe proiectele sale și pe viața sa de după „Insula Iubirii”.

Mi-a scris că sper că nu ți-ai făcut doar rolul, că ai fost sincer cu mine, mi-aș dori să ne întâlnim să vorbim. Mi-a lăsat numărul de telefon (…) și nu i-am mai răspuns”, a povestit Alin, spunând că nu a păstrat legătura cu niciuna dintre fete, ci doar cu ispitele băieți.

Sursa foto: Captură video, A1.ro, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton