Millie Bobby Brown și Jake Bongiovi s-au căsătorit în secret. Când a avut loc evenimentul

.

Millie Bobby Brown și Jake Bongiovi s-au căsătorit. Actrița în vârstă de 20 de ani și fiul lui Jon Bon Jovi (22 ani) s-au căsătorit în secret, săptămâna trecută, la eveniment participând doar familiile tinerilor.

Millie Bobby Brown și Jake Bongiovi s-au căsătorit

Millie Bobby Brown și Jake Bongiovi au decis să se cunune în secret, iar evenimentul a avut loc săptămâna trecută. La ceremonie au fost prezenți părinții tânărului model, Jon Bon Jovi și Dorothea Bongiovi, precum și părinții tinerei actrițe.

„A fost o aventură discretă, romantică, cu familia apropiată, în timp ce și-au spus jurămintele”, notează The Sun.

De asemenea, publicația notează că tinerii căsătoriți plănuiesc o ceremonie mai mare ce va avea loc anul acesta.

Millie Bobby Brown și Jake Bongiovi formează un cuplu din anul 2021. Actrița a povestit în 2022 că la început au fost prieteni, după care a început povestea lor de iubire.

Citește și: Millie Bobby Brown, desființată și numită „nepoliticoasă”. Afirmațiile actriței despre industria ospitalieră au fost dur criticate

Citește și: Cum arată Stephanie Rose Bongiovi, fiica lui Jon Bon Jovi. Tânăra se pregătește de nuntă, la 11 ani de la supradoza de droguri

Actrița și modelul au avut și câteva apariții împreună pe covorul roșu, inclusiv la premiile BAFTA 2022 și la premiera sezonului 4 al serialului „Stranger Things”.

În 2023, starul Enola Holmes a început noul an numindu-l pe Bongiovi „partenerul ei pe viață” și, patru luni mai târziu, Jake i-a pus marea întrebare.

Millie Bobby Brown a anunțat logodna pe 11 aprilie, pe pagina sa de Instagram, unde a publicat o fotografie alb-negru cu ea și modelul îmbrățișându-se.

Ce părere are Jon Bon Jovi despre nora lui

La câteva săptămâni de la logodna fiului său, Jon Bon Jovi a vorbit despre relația lui Jake cu Millie Bobby Brown, moment în care și-a exprimat părerea despre cea care acum îi este noră.

„Nu știu dacă vârsta contează”, a spus solistul, în vârstă de 62 de ani, despre tânărul cuplu.

„Dacă găsiți partenerul potrivit și creșteți împreună… sfatul meu este să creșteți împreună, este înțelept. Cred că toți copiii mei au găsit oameni cu care cred că pot crește împreună și ne plac toți”, a mai spus artistul.

Citește și: Loredana, apariție spectaculoasă la gala de dinaintea meciului Generației de Aur. Cum arată accesoriul de 21.000 euro al artistei

Citește și: Ce diferenţă de vârstă este între Ileana Badiu şi soţul ei, Cătălin Badiu. Au avut o relaţie de la distanţă timp de 11 ani

Cât despre actriță, Jon Bon Jovi a spus că „este minunată”, precizând că fiul lui este „foarte, foarte fericit”.

În luna august a anului trecut, Millie Bobby Brown a spus că procesul planificării nunții i se pare „distractiv”. Totodată, ea a precizat că preferă să păstreze private detaliile intime ale nunții.

„Cred că, probabil, trag draperiile, doar pentru că există doar atâtea momente în viață pe care le primești o singură dată. Și mi se pare nefiresc ca toată lumea să își dea cu părerea”, a spus ea atunci.

„Deci simt că este important să păstrezi acele lucruri, acele mici momente prețioase din viață, foarte aproape de inima ta”, a mai zis actrița.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Millie Bobby Brown și Jake Bongiovi

Sursă foto: Hepta, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton