Millie Bobby Brown, desființată și numită „nepoliticoasă”. Afirmațiile actriței despre industria ospitalieră au fost dur criticate

.

Millie Bobby Brown a declarat că urăște să aștepte să vină mâncarea, atunci când ia masa la restaurant. Actrița, în vârstă de 20 de ani, a susținut, de asemenea, că nu suportă să comande separat băuturile și mâncarea și că nu îi place că ospătarii nu iau banii imediat ce ea plătește factura. Mai mult, aceasta a precizat că face parte din categoria persoanelor care solicită deseori să vadă managerul pentru că are standarde ridicate când vine vorba de ospitalitate.

Millie Bobby Brown, în mijlocul unor controverse

Millie Bobby Brown, care a făcut furori cu ultimul ei film, Damsel, produs de Netflix, a uimit întreaga lume cu afirmațiile pe care le-a făcut în timpul unui podcast. Actrița, care se afla într-o cameră de hotel în timpul interviului, a precizat că detestă să aștepte prea mult să îi fie adusă mâncarea atunci când ia masa în oraș și nici nu îi place că ospătarii nu iau pe loc banii, atunci când achită masa.

„Știi ce urăsc? Să aștept foarte mult să comand. M-am uitat deja pe meniu în mașină în drum spre local și când mi-au zis: „Vă luăm comenzile de băuturi și apoi ne întoarcem”, am spus: „Nu, nu, nu. Stați aici, hai să comandăm totul. Îți va face viața mai ușoară”, a afirmat Millie Bobby Brown, potrivit Daily Mail.

Citește și: Ramona Păuleanu este însărcinată din nou, la trei ani după nașterea prematură a gemenilor. Avocatul Adrian Cuculis a confirmat vestea

Citește și: Ce pensie are Maria Dragomiroiu, după 40 de ani de activitate: „Un artist nu trăiește din asta”

Aceasta a mărturisit că nu îi place nici să aștepte după personal pentru a ridica nota de plată.

„Și apoi să aștept nota de plată, știi când o pun pe masă și se întorc după jumătate de oră? Sunt genul care preferă „să-ți dau cardul chiar acum pentru că trebuie să merg la o plimbare ca să scot mâncarea asta””, a mai spus ea.

Comentariile actriței au stârnit furia internauțirlor, care au descris-o ca fiind „nepoliticoasă” pentru că tratează personalul restaurantelor cu „atâta lipsă de respect”.

Actrița, criticată dur de fani

Cei care au urmărit podcastul au criticat-o dur pe Millie Bobby Brown, care este logodită cu fiul lui Jon Bon Jovi.

„Chelnerii preiau întâi comenzile de băuturi pentru ca cei de la bucătărie să nu fie acaparați, iar chefii să țipe la ei”, a comentat o persoană.

Citește și: Elizabeth Hurley a filmat scene intime regizate de fiul ei. „Sunt relaxată în fața lui!”

Citește și: Cât costă un borcan de dulceață de portocale făcută de Gabriela Cristea. Prezentatoarea a scos la vânzare produse preparate de ea

„Toți cei de care te plângi sunt plătiți prost, iar tu nu ești și nici nu ai avut o viață grea”, a scris altcineva.

Millie Bobby Brown a dezvăluit și că lasă recenzii despre restaurante și hoteluri spunând că ea crede că este „foarte important” acest lucru.

„Uite care e treaba; toată viața mea am fost criticată, așa că o vou face și eu. Eram la un hotel, iar o femeie îl trăgea deoparte pe logodnicul meu căreia îi spunea că trebuie să plătim factura. Am spus: o vom face la sfârșitul șederii noastre. Ea a insitat, iar eu nu am vrut. Așa că am lăsat o recenzie care spunea: „Cred că ar trebui să încurajezi oaspeții să finalizeze trazacțiile la sfârșitul șederii lor”. Cred că este important”, a explicat actrița.

„Cred că este important să știi unde ai greșit și există întotdeauna loc de îmbunătățiri”, a subliniat ea.

Millie Bobby Brown locuiește în prezent cu logodnicul ei, Jake Bongiovi, în Los Angeles.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Millie Bobby Brown

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton