Mihai Trăistariu și-a cumpărat un nou apartament de lux pe litoral: „Am făcut o nebunie frumoasă”

.

Mihai Trăistariu a decis să se extindă după ce anul trecut a făcut ceva bani din proprietățile pe care le-a închiriat la mare. Artistul și-a mai achiziționat un apartament, tot în Mamaia Nord, pe care abia așteaptă să îl mobileze și să îl pună la dispoziția clienților.

Mihai Trăistariu a dat 89. 000 de euro pe noua locuință, iar pentru asta a trebuit să ia un credit pe 10 ani. Solistul are de acum șapte proprietăți la mare, asta fără să socotim și apartamentul în care stă, și speră să dea lovitura și în acest an.

Mihai Trăistariu: „Am împrumutat bani din bancă, pe firmă, ca să-mi cumpăr un nou apartament”

„Am făcut o nebunie frumoasă. Am împrumutat bani din bancă, pe firmă, ca să-mi cumpăr un nou apartament. De data asta de lux, tot în Mamaia Nord. E într-un complex de 5 stele, cu piscine, cu magazine, restaurante, farmacie, market, Spa, saune, fitness.

Practic, tu cobori în halat iarna și te bagi direct în saună. Acest apartament de lux va fi deci al VII-lea apartament pe care vreau să-l închiriez turiștilor ce vin la mare. Partea cea mai faină e că e chiar în buza mării. Unu: se vede marea pe geam. Și doi: cobori cu liftul ( e la etajul 3 din 10 ) și te bagi direct în apă. Pe 30 mai e recepția finală. Azi am semnat la notar contractul de vânzare-cumpărar”, a mărturisit Mihai Trăistariu, pe o rețea de socializare.

Mihai Trăistariu nu se teme de rate

Spre deosebire de celelalte case, pe care le închiriază doar în sezonul estival, apartamentul cel nou poate fi locuit toată perioada anului. Chiar dacă în pandemie a avut de tras din cauza ratelor, de această dată solistul e mult mai optimist. „L-am luat în ideea că vreau să închiriez ceva tot anul. Cele șase apartamente pe care le am acum, tot din Mamaia Nord, sunt închiriate doar vara.

Pe acesta, care este de lux, vreau să-l închiriez tot anul. Și să-l mobilez de 5 stele. Știu că mă certați că iar mă bag în rate la bănci, după ce toată pandemia m-am plâns că am rate și înnebunesc. Dar așa sunt eu, un optimist incurabil, un visător, un curajos. Și un bun investitor”, adaugă Mihai Trăistariu.

Mihai Trăistariu închiriază acum șapte proprietăți la mare

Solistul spune că preferă să investească și să scoată profit, decât să dea banii pe vacanțe. El crede că de acum poate să i se spună Mihăiță 7 case. „În ce să bag banii? Pe ce să-i risipesc? Pe terase? Pe haine scumpe? Pe vacanțe pe care oricum le am gratis în concertele mele ?  Deci… am făcut-o și pe asta !  Oricum rata nu e mare. E pe 10 ani și pot să mi-o permit. Așadar, dragilor. de azi îmi ziceți Mihăiță 7 case. Toate pentru voi, să veniți la mare.

Eu stau în alt apartament. Cu două camere. Ăla cu pisici, cu cărți, cu fructe și legume și cu multă liniște. E la doi pași de cele șapte. Hai! Ne vedem la mare!”, a mai spus Mihai Trăistariu.

„89 000 de euro m-a costat! E chiar la malul mării”

Artistul a dat 89 000 de euro pe noua proprietate și are o rată de 1000 de euro la bancă, timp de 10 ani. Apartamentul e spațios și se află într-un complex cu vedere la mare.
„Fiind apartament de lux este apartament de tip studio, deci ca o garsonieră mare are 52 de matei camera și acolo o să pun o chicinetă și o canapea extensibilă. Cam la fel cum era și în partea celălaltă, numai că asta e mult mai mare și de lux.

89 000 de euro m-a costat! E chiar la malul mării, complexul are și trei piscine, și market, și farmacie, și spa, și saună etc. Rata la bancă este de 1000 de euro pe lună, timp de 10 ani. Mi se pare ok, nu am probleme s-o acopăr, e mică”, afirmă Mihai Trăistariu, conform Click.

Citeşte și: Cum arată casa în care Oana Matache locuiește cu iubitul, Radu Siffredi, și cei doi copii. „Este destul de mare”

Citeşte și: Ce avere are Christian Horner și cu ce fată Spice Girls este căsătorit. CEO-ul Red Bull, investigat pentru „comportament inadecvat”

Citeşte și: Cum arată fiul Geaninei Ilieș. Patrick are 17 ani și își dorește o carieră în business: „Sunt o mamă modernă”

Citeşte și: Fiica Ronei Hartner, terorizată de propriul tată. Cu ce o amenință Rocco Sedano. „Nu are cum să îi spună așa ceva, că nu este singură”

Cu cât și-a propus Mihai Trăistariu să închirieze apartamentul pe noapte

Apartamentul este la etajul 3, iar în sezon va fi închiriat cu 150, 200 de euro pe noapte. Solistul vrea întâi să se orienteze la prețurile din zonă și apoi să ia o decizie. Dincolo de orice, știe că va fi un preț de lux. Până acum, locuințele pe care le închiria erau accesibile oricui, acum situația e cu totul alta.

„Se vede marea de la geam, prin urmare prețul va fi unul ca de lux. Nu știu încă prețul exact, probabil undeva la 150-200 de euro pe noapte, în plin sezon iulie-august.

O să mă orientez după prețurile zonei, o să văd cum le dau și vecinii mei. Nu pot să dau acolo cu preț mic, îl mobilez de lux și-l dau la preț de lux. Știți deja că mai am 6 apartamente pe care le închiriez de 4 veri încoace. Dar, acelea sunt de 3 stele și sunt accesibile oricui, pentru că am mers sub prețul zonei, ca să se bucure lumea de ele”, a mai spus Trăistariu.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton