Mihai Trăistariu se pregătește de Revelion. Câți bani câștigă artistul în noaptea dintre ani

.

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, iar artiștii deja primesc oferte pentru a cânta în noaptea de Revelion. Printre aceștia se numără și Mihai Trăistariu (47 ani), care spune că are agenda plină pentru noaptea dintre ani. Mai mult, cântărețul a dezvăluit și care este onorariul său.

Cât câștigă Mihai Trăistariu în noaptea de Revelion

Mihai Trăistariu știe exact ce va face de Revelion, anul acesta. Are agenda plină de evenimente, toate la Sinaia. Artistul va cânta la mai multe localuri de lux de la munte. După un sezon estival prosper, când a câștigat sume de bani importante de pe urma închirierii apartamentelor de la mare, acesta este pregătit să revină pe scenă în noaptea dintre ani.

Cum va cânta întreaga noapte, la mai multe evenimente, Mihai Trăistariu spune că se va întoarce acasă cu suma de 10.000 de euro.

„Anul acesta o să cânt numai la Sinaia, am concerte, mai multe ca niciodată. Îmi convine să merg acolo, pentru că fac mai mulți bani așa. De vreo 10 ani, tot cânt de Revelion la Sinaia, unde, în timp, s-au legat invitațiile, pe la resorturi, hoteluri, restaurante. Îmi convine să fie toate într-un loc, într-o stațiune, ca să nu stau pe drumuri prin țară, de Revelion. Scot cam 10.000 de euro, din toate recitalurile susținute în Sinaia”, a declarat Mihai Trăistariu potrivit Click.

Citește și: Mihai Trăistariu vrea să se cloneze: „Sunt puțin extraterestru în gândire și visez să merg pe planete”

Citește și: Motivul pentru care Mihai Trăistariu s-a certat cu toate iubitele lui: „Voiai să fac eu?” / Video

Ce onorariu are artistul pentru concertele sale

Mihai Trăistariu este unul dintre artiștii din România care întotdeauna a vorbit deschis despre veniturile sale. Acesta a mărturisit, în urmă cu ceva timp, că are un onorariu de 1.500 de euro pentru un show de 45 de minute.

„Eu cer întotdeauna 1.500 de euro, indiferent unde cânt, că e în România, Bulgaria sau în oricare altă țară. Aceștia sunt banii pentru fiecare prezență a mea la evenimente. Zilele acestea voi fi în juriul unui festival muzical din Bulgaria, unde voi și cânta, la gală, dar tot 1.500 de euro cer”, spunea el.

Citește și: Mircea Geoană și soția, Mihaela, au fost la un pas să-și piardă fiica: „A făcut o infecție spitalicească. A fost cumplit”. Câți copii are candidatul independent

Citește și: Carmen Grebenișan dă replica după ce a fost acuzată că i-a fost infidelă fostului soț, Alex Militaru. Cum a trecut peste divorț: „Am suferit în timpul relației”

Artistul a precizat că are același onorariu încă din anul 2006, după ce a participat la Eurovision.

„Am acest onorariu din 2006, de când am câștigat locul 4 la Eurovision, cu piesa „Tornero”. Cânt și muzică ușoară și populară, am un program cu toate genurile muzicale, pentru toate gusturile. Lumea vrea și să danseze, să încingă hora la petreceri”, a mai zis Mihai Trăistariu.

Însă, artistul mărturisește că de Revelion își mărește onorariul, așa cum fac și ceilalți artiști.

„De Revelion mai creștem prețul. Organizatorii trebuie să înțeleagă faptul că noi, artiști, ne stricăm noaptea de Revelion, că nu petrecem. Dacă tot ne sacrificăm sărbătorile, măcar să reușim să luăm mai mult. Ori stai în familie, ori mergi și cânți pe bani ca lumea”, a afirmat Trăistariu pentru Impact.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Mihai Trăistariu

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton