Mihai Tatulici s-a iubit cu una dintre cele mai mari actrițe ale României

.
Jurnalistul și scriitorul Mihai Tatulici (69 ani) este la a patra căsnicie. Însă puțini sunt cei care știu că cea de-a treia soție a lui a fost una dintre cele mai mari actrițe ale țării noastre, Ileana Popovici (72 ani).

Ileana Popovici a fost actriță, cântăreață și fost ilustrator muzical la Televiziunea Română. De la mijlocul anilor ’60 și până la începutul anilor ’80, ea a jucat în foarte multe filme și a avut numeroase apariții TV, fiind una dintre cele mai iubite actrițe ale României.

Ileana Popovici in tinerete

Cu un look nonconformist pentru perioada comunistă, tunsă scurt, Ileana Popovici s-a remarcat în producții precum “Neînfricații”, “Zile fierbinți”, “Accident” sau “Parașutiștii”.

fosta sotie a lui Mihai Tatulici, Ileana Popovici

În anii ’80, ea a fost căsătorită cu Mihai Tatulici și, chiar dacă nu au vorbit niciodată deschis despre divorț, se spune că motivul pentru care s-ar fi despărțit ar fi fost sora ei, actrița Magda Popovici, care a fugit în străinătate. Conform cancan.ro, Mihai Tatulici ar fi anunțat secretarul de partid că divorțează, pentru ca gestul cumnatei sale să nu îl afecteze.

Ileana Popovici actrita

Citește șiVă mai amintiţi de Lia Marascu? A fost una dintre crainicele de succes de dinainte de Revoluţie

Ileana Popovici, o actriță curtată de mulți bărbați importanți din România

Înainte de căsătoria cu Mihai Tatulici, Ileana Popovici s-ar fi iubit 8 ani și cu regretatul regizor Sergiu Nicolaescu, în filmele căruia a jucat în repetate rânduri.

În plus, ea ar fi avut relații amoroase și cu regizorul Dan Pița, dar și cu celebrul jazzist român, Richard Oschanitzky.

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton