Ți-l mai amintești pe Mihai Sturzu, fostul solist al trupei Hi-Q? Cu ce se ocupă acum artistul?

.

Timp de 18 ani, Mihai Sturzu a întregit trupa Hi-Q. După ce a renunțat la cariera muzicală, artistul a intrat în politică, retrăgându-se la scurt timp.

Acum, fostul solist este pilot. Pentru revista VIVA!, Mihai a vorbit despre cum s-a schimbat viața lui de când a ales să se dedice acestei profesii.

Ți-l mai amintești pe Mihai Sturzu, fostul solist al trupei Hi-Q? Cu ce se ocupă acum artistul?

„Profesional, sunt foarte concentrat pe aviație. Sună egoist, știu, dar zbor în primul rând pentru că zborul mă face fericit. În plus, mereu înveți, mereu progresezi, în fiecare zi ești un pilot mai bun. Sper ca în câțiva ani să devin comandant de Airbus A320/A321. Mai departe, vom trăi și vom vedea. Avem vreun program spațial românesc?”, a declarat Mihai Sturzu, pentru revista VIVA!.

„Nu am regretat niciodată că am devenit pilot. Iar momentele mai dificile în niciun caz nu te fac să regreți, ci dimpotrivă. Te pun în situația în care să-ți folosești la maximum capacitățile de pilot. Capacitățile de membru al unui echipaj, să îți exersezi ceea ce se numesc soft skills: workload management, situational awareness, CRM, decision making”, a mai spus.

Mihai Sturzu: „Copilul de opt ani din mine privea mereu avioanele care brăzdau cerul cu visul ca măcar o dată în viața asta să fie și el într-unul”

„Povestea e lungă. Eu mi-am petrecut mare parte din copilărie în comunism (aveam 10 ani la Revoluție), așa că am crescut într-o țară din care nu aveam voie să ieșim. Oamenii nu puteau să meargă pur și simplu să își facă pașaport și să plece un weekend la Paris sau la Londra. Și uite așa, copilul de opt ani din mine privea mereu avioanele care brăzdau cerul cu visul ca măcar o dată în viața asta să fie și el într-unul. Treizeci de ani mai târziu, pilotam deja aceste avioane”, a mai povestit fostul solist.

Foto: Facebook / Libertatea.ro

Citește și:

Virgil Ianțu, despre infectarea cu noul coronavirus: „Nu m-am panicat”

Dana Rogoz, despre decesul tatălui ei: „Starea lui s-a degradat foarte repede”

Cum se menține în formă bebelușa Cristina Ștefan, soția actorului Denis Ștefan?

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton