Mihai Raiț, de la Dorel din “Las Fierbinți”, la “Săriți de pe fix!”. Și-a văzut soția o singură dată în 3 zile / Interviu exclusiv

.

Mihai Raiț a încheiat filmările la serialul “Las Fierbinți” și a muncit de zor la “Săriți de pe fix!”, noua emisiune ce se va difuza în curând la Pro Tv!

Mihai Raiț, alături de alti comedianți din România, au filmat de zor la “Săriți de pe fix!”, noua emisiune ce va fi difuzată în curând la Pro Tv, show prezentat de Cabral Ibacka. A fost distracție mare la filmări, iar membrii au parte de multe peripeții, după cum ne-a declarat Mihai Rait recent.

Mihai Raiț, de la Fierbinți, la “Săriți de pe fix!”: „Nu se compară distracția de acolo cu asta de aici”

Mihai Raiț și Anca Dinicu, la filmările
Mihai Raiț și Anca Dinicu, la filmările „Săriți de pe fix!”

Actorul a avut câteva săptămâni de foc, când fugea din Fierbinți unde avea filmări la serial, în Capitală, la studiourile de la Pro Tv ca să fie prezent la “Săriți de pe fix!”.

Mihai Raiț ne-a dezvăluit că a avut o perioadă extrem de aglomerată, însă nu se plânge pentru că ambele proiecte îi plac foarte tare. Mai mult, el se va odihni în vacanța în care va pleca în curând cu familia.

Ești sărit de pe fix, în general?

Da, păi de aia sunt aici. În general, toți suntem săriți de pe fix, avem fiecare câte o chichiță. Și tu ești sărită de pe fix.

Toți suntem săriți de pe fix, doar că noi suntem puțin mai mult decât alții, săriți de pe fix. Avem dozajul greșit. Dacă împarți săritura de pe fix la noi a picat mai mult, s-a vărsat recipientul.

Peripeții de la filmări, momente penibile?

Penibile nu. Nu trebuie să ai simțul penibilului aici, că dacă îl ai, nu faci nimic. Sunt o grămadă de tâmpenii, ar fi decolarea spontană, prima oară când am făcut-o am zis că nu e adevărat. Mie mi-e frică de înălțime de mor și am zis, “bă, voi sunteți normali la cap, nu se poate așa ceva”. Apoi trântele din planul înclinat, de nicăieri așa, pe spate, “hai, sus, că nu vin acum în cap”. Dar sunt multe.

Mihai Raiț și-a văzut soția o dată în 3 zile: „Am băgat ca migul în fiecare zi”

E distracție mare la filmări?

Mamă, nici nu avem cu cine, uită-te câți tâmpiți suntem pe metrul pătrat, 8 din 8, unul mai dement ca altul.

Dar unde e mai multă distracție, la Săriți de pe fix” sau în “Las Fierbinți”?

Nu poti să compari treaba. “Las Fierbinți” îl fac de 12 ani și ăla e un serial cu un script, e Fierbinți, e sufletul meu. Nu se compară distracția de acolo cu asta de aici pentru că sunt alte personaje, alți oameni. Pe oamenii ăștia i-am cunoscut, îi știam, dar nu ne-am cunoscut la modul ăla. Uite, cu Alex Bogdan ne știm de foarte mult timp, am apucat să ne vedem de două-trei ori.

Pe Anca Dinicu o știam, dar nu ne cunoșteam, o apreciam foarte mult și când am auzit că e Anca am zis “da, e ok”. Ne-am legat cu toții, chimie perfectă nu știu cum drac’ s-a întâmplat din prima zi de filmare. Cine a ales, să îi dea Dumnezeu sănătate!

Cum reușești să mai ai și timp liber acum? Filmezi și la “Săriți de pe fix”, mai ai și “Las Fierbinți”.

Nu prea am avut timp lunile astea. Noi am început aici pe 7 iunie și eu încă filmăm “Las Fierbinți”. S-a terminat pe 15 iunie. S-au înțeles echipele între ele și am băgat la Fierbinți în prima parte, am băgat ca migul în fiecare zi. Apoi am venit aici iar, 4 zile la rând. Soția mea e, “ce faci, măi, ai venit?”.

Îl strigă oamenii „Dorel”, pe stradă. Cum reacționează actorul?

Te mai primește acasă…chiar dacă ești scump la vedere.

Mă primește, dar vorbeam acum cu ea și îmi aduce aminte că în primele 4 zile de filmare ne-am vazut în 3 zile o dată. Ajungeam noaptea și nu puteam să intru peste ea. Bine, asta se întâmplă rar, sunt 2 săptămâni de filmare, ne-am obișnuit cu ideea asta, eu sunt obișnuit.

Ce spun oameni când te opresc pe stradă? Te striga Dorel?

Da, toți, toată lumea: “Dorel, Dorel”. Dar nu mă deranjează, e un lucru normal.

Altceva îți spun când te opresc?

Au replici din Fierbinți, onomatopeele mele “Japonia”, “Bubuială”, “Ia uite la ea”. Nu mă deranjează.

Mihai Raiț, de la „Săriți de pe fix!”, și-a scurtat vacanța: „Sunt biletele luate, trebuie să renunțăm la una, nu s-a putut atâta concediu”

Mihai Raiț și soția se pregătesc de vacanță, după ce actorul încheie filmările la
Mihai Raiț și soția se pregătesc de vacanță, după ce actorul încheie filmările la „Săriți de pe fix!”

Ce faci în vara asta? Ai timp de vacanță?

Mi-am programat în așa fel în cât termin aici, a doua zi plec în vacanță. Bagajele le face soția.

Totul e aranjat, sunt biletele luate în vreo două trei locații, trebuie să renunțăm la una, nu s-a putut atâta concediu, dar sper să mă odihnesc. Bine, când mergi cu copilul în vacanță numai odihnă nu e.

Ce activități ai cu familia când ai timp liber?

Păi nu prea mai am că mă ia fii-miu de bun când vin. De la Fierbinți când vin, vin așa mai pe la 16.00, 17.00, 18.00 și îl mai găsesc treaz. Vrea joacă. Ieșim cu el în parc, încerc să îmi împart timpul cât pot de bine și să fiu cât mai prezent. Dar uite, vezi, eu am câteva luni, apoi o pauză de iar câteva luni și totul se balansează, e un echilibru perfect. Altfel aș înnebuni.

Cum găsește Mihai Raiț timp doar pentru el și soție?

Dar timp doar pentru tine și soția ta mai ai, doar pentru voi doi?

Ne facem, tot timpul există, oricât de obosit aș fi, trebuie făcută și asta. Nu poate să tragă doar unul și celălalt “Sunt obosit de la muncă”, nu există asta. Mi-am impus eu treaba asta pentru că așa trebuie sa fie, echilibrul perfect și acolo.

Ți s-a întamplat des să refuzi roluri?

Oamenii nu prea au mai venit în ultima vreme că dacă de 12 ani fac “Las Fierbinți”… sunt constienți că nu mai ai timp să faci și filme. Noi filmăm din august până în decembrie și din februarie până în iunie, când să mai faci și filme?

Ai și tu casă acolo, în Fierbinți? Ți-ai cumparăt? Cum a făcut “Dalida”.

Nu. Ea, da, are lângă. Eu am la Giurgeni, casa bunicii, mă mai duc pe acolo.

Când aveți filmări la Fierbinți faceți naveta…

Da, 40 kilometri, jumătate de oră.

Cabral Ibacka, prezentatorul emisiunii “Săriți de pe fix!”

Cabral Ibacka prezintă “Săriți de pe fix!”, cel mai nebun show de divertisment ce va putea fi văzut, în curând, la PRO TV. În ultimii ani, mai multe țări au lansat acest format, în urma succesului înregistrat la nivel mondial: în Franța a celebrat 10 ani de difuzare, în Mexic și Italia este deja la sezonul 9, pe Rai 2 înregistrând cifre record în 2023.

8 comedianți din România vor intra într-o joacă plină de surprize, umor și provocări ce-i vor lăsa cu gura căscată pe cei de acasă. Totul cu un singur scop: distracția fără limită. În fiecare ediție, doi invitați speciali vor intra în acest carusel nebun de provocări pus la cale de Cabral.

„Săriți de pe fix!” (Anything Goes) este un show care îmbină divertismentul cu jocurile și provocările într-un adevărat spectacol de umor. În fiecare ediție, cei 8 comedianți, Anca Dinicu, Anisia Gafton, Emily Burghelea, Alex Bogdan, Drăcea, Lucian Ghimiși, Mihai Rait și Paul Ipate, dar și doi invitați speciali, vor fi provocați de Cabral la o serie de jocuri care le va testa imaginația, limitele, îi va face să fie creativi, să improvizeze, să cânte sau să danseze în condiții care vor genera foarte mult umor.

Foto: pro TV, Mihai Raiț

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton