Mihai Morar și-a premiat fetele cu o vacanță în Deltă: “Una dintre cele mai fericite zile din viața mea”

.

În vacanță, Mihai Morar își încarcă bateriile într-un loc de poveste din Delta Dunării. Prezentatorul de la Radio ZU împarte acestă frumoasă aventură cu soția și cele trei fiice și simte fericirea prin toți porii. Roua, mezina familiei, e de neoprit, iar alături de ea zilele trec altfel.

Dacă Daniel Buzdugan, colegul cu care face echipă la Radio ZU, se dă în lături după vacanțele în Grecia, Mihai Morar alege și câte o destinație din țară atunci când nu explorează frumusețea plaiurilor natale. De această dată, prezentatorul a ajuns în Delta Dunării.  

Mihai Morar, luat de val în Deltă

“Una dintre cele mai fericite zile din viața mea… Când dunărești spre Mare pentru prima oară în viața ta, când te mărești că le ai pe ale tale lângă tine, când ești cu ale tale și în ale tale, când simți în tălpi nisipul extrafin al plajei de la Sulina, când faci o baie în cea mai dulce Mare, acolo unde se varsă Dunărea în ea și o îndulcește, când ți se face foame, tragi barca la ponton la Pensiune și te așteaptă Dragoș cu calcanul abia scos din cuptor și îți dai seama că e cel mai bun calcan mâncat vreodată și Dragoș nu vrea să dea rețeta nimănui, când @momo_caramatescu oprește motorul bărcii lângă epava Turguț S și-ți arată în zare cum se formează Insula Fericirii, când te prinde ploaia pe canal , dar cui îi mai pasă de ploaie, când în față ai un apus de foc peste Delta inimaginabilă.

Când soarele apunea, când ploaia ploua, când barca dunărea, când fiecare își vedea de treaba sa… atunci și omul se preafericea”, mărturisește el pe o rețea de socializare.

Citeşte și: Mihai Morar a fost în cabana Capra, înainte să fie lovită de avalanșă: „Atât de sensibilă e linia dintre liniștea sfântă și urletul fricii”

Mihai Morar, mândru de succesul gemenelor

Știe cum să își răsfețe fetele, dar și ele îi oferă momente de neuitat. Gemenele Mara și Cezara l-au făcut mândru pe Mihai Morar. Ele au luat la Evaluarea Națională 9.60, respectiv 9.75.

„MÂNDRU DE ELE. Munca lor, cinstea lor, voința lor, credința lor. Și bucuria noastră nemărginită. Nu-i fericire mai mare pentru un părinte decât să-și vadă copiii crescând mai buni decât el. Iar valoarea lor e mai mare decât Evaluarea!”, a scris Mihai Morar în dreptul unei fotografii cu Mara și Cezara de la festivitatea de final de clasa a VIII-a.

Citeşte și: Ce au făcut copiii vedetelor la Evaluarea Națională. Ioana Ginghină își duce fiica la Paris după reușita de la examen

Citeşte și: Fetița lui Mihai Morar a fost operată de urgență: „Roua a fost tratată și salvată într-un spital de stat” / Video

Mihai Morar și Gabriela, un mariaj de 17 ani

Mihai Morar e căsătorit din 2006 cu Gabriela. S-au cunoscut la radio, acolo unde amândoi lucrau, iar după câteva tatonări au ajuns să formeze un cuplu.

“Eram într-o vară mai complicată a vieții mele. Avusese tata niște probleme de sănătate. Fiind coleg la radio cu Gabriela, a simțit cumva că nu sunt bine. Eram în vacanța de la radio și m-a invitat la mare, ne dădeau concedii la mare pe vremea aia. Am zis nu, dar nu știu de ce. După care a trecut vacanța și, când m-am întors la radio, m-am gândit cum să fac să o invit eu, să nu se fi supărat pe mine. Am invitat-o în oraș și m-a refuzat.

A doua oară mi-a zis: “Lasă, poate săptămâna viitoare”. A trebuit să găsesc altceva. Am găsit un concert de vioară la Palatul Regal și a zis da. De-atunci am rămas împreună. După două luni am cerut-o de soție, eu care nu îmi pusesem problema asta până atunci”, a povestit Mihai Morar, în podcastul lui Cătălin Măruță.

Foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton