Mihai Morar și-a dus gemenele pe stadion. Întâlnirea emoționantă pe care au avut-o. „Muream de inimă rea”

.

Mândru tare de evoluția echipei naționale de fotbal, Mihai Morar și-a dus, aseară, gemenele pe stadion. Cei trei au urmărit meciul România-Eleveția cu sufletul la gură și s-au bucurat pentru victoria tricolorilor.

Pe Arena Națională, Mihai Morar s-a întâlnit și cu fostul președinte Emil Constantinescu, cu care a purtat o discuție emoționantă. Au vorbit despre anii trecuți și cei ce vor veni.

Mihai Morar: „Într-o seară de noiembrie, au putut trăi și copiii mei bucuria pe care am trăit-o și eu în copilărie”

Mihai Morar are convingerea că nu o să uite niciodată această noapte petrecută pe stadion, una în care bucuria a fost la cote maxime. “Las imaginile astea aici pentru a-mi aduce aminte peste vremuri că, într-o seară de noiembrie, au putut trăi și copiii mei bucuria pe care am trăit-o și eu în copilărie. Bucuria e România!

Aseară, cu Mara și Cezara, ne-am îmbrăcat în roșu, galben și albastru (ce dor îmi era de clișeul ăsta patetic!) și am plecat la stadion pentru sărbătoarea unei generații.

Ne-a scris cineva în dimineața asta la radio de ce facem atâta tam-tam, e doar o banală calificare! Poate la scara fotbalului mondial așa este, dar muream de dorul unei banale calificări la un turneu final”, a mărturisit Mihai Morar, pe o rețea de socializare.

„Muream de inimă rea că nu au și ei un Hagi și un Iordănescu al lor”

Prezentatorul recunoaște că și-a dorit ca fiicele lui să aibă aceste trăi și să simtă parfumul fericirii după o victorie a Naționalei, așa cum se întâmpla în copilăria lui, când juca Gică Hagi și antrena Anghel Iordănescu. Dar iată că timpul își ia din nou revanșa.

„Muream de ciudă că nu vor trăi copiii mei în copilăria lor măcar un pic din ce am trăit eu în copilăria mea. Muream de inimă rea că nu au și ei un Hagi și un Iordănescu al lor, fără să știu că era nevoie de resurecția lui Hagi și a lui Iordănescu pentru a se împlini iar visul.

Copiii ăștia – nu doar ai mei, au fost cu miile pe stadion aseară – meritau și ei o echipă care să-i unească sub tricolor, în “Deșteaptă-te, române!”, întru România”, a mai spus el.

Citeşte și: Andra, acuzată că a „stâlcit imnul” la meciul România-Elveția: „Se vede că te-a șlefuit Costi Ioniță”. Reacția vedetei

Citeşte și: Oana Roman îl pune la zid pe Maris Elisei. Cu ce a supărat-o. „Nu mai merită titulatura de părinte”

Citeşte și: Cum arată casa de 25 de milioane de dolari deținută de Angelina Jolie. Aici actrița locuiește cu copiii pe care îi are cu Brad Pitt

Citeşte și: Ce picioare tonifiate are Kate Middleton! Roșul i-a dat curaj. A fost tandră și cu William

Mihai Morar s-a întâlnit cu Emil Constantinescu pe stadion

Mihai Morar a stat pe stadion chiar lângă fostul președinte Emil Constantinescu, care a împlinit, zilele trecute, 84 de ani. “Am nimerit aseară, pe Arena Națională, pe scaunul de lângă fostul președinte al României, profesorul Emil Constantinescu. A împlinit zilele trecute 84 de ani. Aveam exact vârsta pe care o au acum gemenele mele când a fost ales președinte. Trăiam în România lui Hagi, Popescu, Răducioiu, Petrescu, Lupescu, Dumitrescu…

Și m-a întrebat Emil Constantinescu, în pauza meciului: “Fetele tale nu erau născute când eram eu președinte, nu?” Nu, nu erau născute. Dar aseară s-a născut o generație pentru România”, mai spune Mihai Morar.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton